Uutuudet 2019: Love & Relax!

Lataa uusi kuvasto tästä.

Rakasta ja rentoudu

Design-perhe kasvaa muodokkailla Relax- ja Love-altailla. Love-altaan halkaisija on 45cm ja Relax-altaan halkaisija 33,5cm. Näyttävät malja-altaat ovat yhdistettävissä Design-mallistoon.

Country laajenee

Country-sarja laajenee koko mallistoon. Uralliset Country-etusarjat saa nyt Stellaan, Trendiin, Mondoon, Roundista, Designiin sekä säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin.

Omilla jaloillaan

Allaskaappeihin on vaihtoehtoina uudet huonekalumaisemmat kalustejalat, jotka keventävät kalusteiden yleisilmettä. Väreinä musta, valkoinen ja harjattu teräs, kaksi korkeutta 9-13cm ja 14-23cm.

Kyllä mahtuu

Monikäyttöinen Stella-pesukoneallas voidaan asentaa pienen pesukoneen päälle. Sen leveys ja syvyys on vain 56 cm. Myös pieniin tiloihin sopiva allas- ja peilikaappi -valikoima laajenee. Kaksiovisia peilikaappeja saa nyt myös leveyksissä 50cm ja 55cm.

Lisää toimintaa

Kodinhoitokalusteissa on uusia malleja, lisävarusteita ja mitoituksia. Peilikaapin viereen saa nyt korkean kaapin 17cm syvänä ja 65,5cm korkeana tai ovellisen minikaapin 35cm syvänä ja 37cm korkeana. Uutuuksia ovat myös kaksilaatikkoinen laatikosto ja vaatetanko sekä valikoima erilaisia yläkaappeja.

Uutuudet 2019: Love & Relax!

Lataa uusi kuvasto tästä.

Rakasta ja rentoudu

Design-perhe kasvaa muodokkailla Relax- ja Love-altailla. Love-altaan halkaisija on 45cm, Relax-altaan halkaisija 33,5cm. Altaat ovat yhdisteltävissä Design-mallistoon.

Country laajenee

Country-sarja laajenee koko mallistoon. Country-etusarjat saa nyt Stellasta, Trendistä, Mondosta, Roundista, Designista sekä  säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteista.

Omilla jaloillaan

Allaskaappeihin on vaihtoehtoina uudet huonekalumaisemmat kalustejalat. Väreinä musta, valkoinen ja harjattu teräs, kaksi korkeutta 9-13cm ja 14-23cm.

Kyllä mahtuu

Pienten tilojen allas- ja peilikaappi -valikoima laajenee. Kaksiovisia peilikaappeja saa nyt myös leveyksissä 50cm ja 55cm. Uutuutena mm. Stella-pesukoneallas. Allas, joka voidaan asentaa pienen pesukoneen päälle.

Lisää toimintaa

Kodinhoitokalusteisiin tuli uusia malleja, lisävarusteita ja mitoituksia. Peilikaapin viereen saa nyt korkean kaapin 17cm syvänä ja 65,5cm korkeana tai ovellisen minikaapin 35cm syvänä ja 37cm korkeana. Uusia ovat myös kaksilaatikkoinen laatikosto ja vaatetanko sekä valikoima erilaisia yläkaappeja.