CleanEmal® by Temal on FinnBuildin Highlights-tuote

Temalin CleanEmal®-emali on valittu yhdeksi FinnBuild-messujen yhdeksästä Highligts-tuotteesta!
Highlights-kilpailussa palkitaan FinnBuild-messujen mielenkiintoisimmat tuotteet ja palvelut, jotka mm. tehostavat turvallisuutta ja ekologista vastuullisuutta.
Kilpailun vaikuttavin ”Highlightsien Highlight” julkistetaan messuilla 4.10. ja palkitaan 10 000 euron palkinnolla.

FinnBuild on Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messut. Tervetuloa osastollemme 7f118 Messukeskukseen 4.–6.10.2022 tai Kylpyhuonekeskukseen Helsingin Kamppiin tutustumaan uutuuteemme.

CleanEmal® by Temal

CleanEmal® on uusi, hopeaa sisältävä luonnollisesti antibakteerinen emalilasite, joka poltetaan pysyvästi kiinni teräkseen 830 asteessa. CleanEmal® suojaa bakteereja, hometta ja sienikasvustoja vastaan ja on erityisen kestävä: sen vaikutus tai teho ei koskaan kulu pois pinnoitteesta. CleanEmal® tarjoaa kestävän, ekologisen ja terveydelle vaarattoman ratkaisun. Lasite helpottaa puhdistusta, pidentää puhdistusvälejä eikä sen puhtaanapito vaadi voimakkaita kemiallisia pesu- tai puhdistusaineita.

Tutustu FinnBuild Highligts-kilpailun finalisteihin täältä.

Lue lisää antibakteerisesta CleanEmal®:sta
 

@helsinginmessukeskus #finnbuild2022
#kotimainentyö #kylpyhuone #design #muotoilu

Kaikki Temalin allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.