NEW COUNTRY- JA REAL COUNTRY -OVET JA ETUSARJAT:

käy kaikkiin kalusteisiin!

Uralliset Country-etusarjat saa allaskalusteisiimme sekä kaikkiin säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Real Country-etusarjat ovat reunoilta koristeellisen moniuraiset. New Country-etusarjat astetta modernimmat ja suoralinjaisemmat. Valkoisen vakiovärin lisäksi tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä.

Stella & Country

Kaksiovinen Stella-allaskaappi on klassikko, jonka Real Country-ovet ja täysvalkoiset nuppivetimet freesaavat 2000-luvun huvilatunnelmaan. Vakiovetimien lisäksi valikoimissamme on monipuolinen vedinmallisto. Uutuuksia ovat mm. nuppivetimet, värit valkoinen, musta, messinki, kromi, rosteri ja harjattu messinki.

TUtustu

Mondo & New Country

Mondo-mallisto on ahtaiden tilojen ja sisääntulojen kaluste, jonka reunaviisteet tuovat lisätilaa ympärilleen. Suoralinjaiset New Country- ovet korostavat kivasti Mondon viistereunojen muotoa ja patinapintaiset Tacu-vakiovetimet tuovat särmää sisustukseen.

.

tutustu

Design, Lempi-allas & New Country

Yhdistämällä eri syvyisiä kalusteita luot lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Kuvassa yhdistettynä Design-alakaapit vasen 48 cm ja oikea 38 cm syvänä New Country -etusarjoilla. Lempi-allas toimii keskipisteenä ja nahkavetimet luovat kodikkuutta käytävämäiseen kylpyhuoneeseen.

Trend & New Country

Country-sarjan profiiliovet tuovat kodikasta kerroksellisuutta kylpyhuoneen ja ne sopivat moneen tyyliin ja tunnelmaan. Suoraviivaisen Trend-allaskalusteen kanssa ne on helppo viedä värillä ja vetimillä haluttuun suuntaan perinteisestä maalaisromanttisesta modernimpaan loft-tunnelmaan.

tutustu

Real Country & irtojalat

Allaskaappeihin voi yhdistää huonekalumaiset kalustejalat, jotka tuovat kalusteryhmään kodikkuutta. Samalla ne tarvittaessa tukevat kalustetta jos kiinnitysseinä on epävarma. Pyöreät säätöjalat musta, valkoinen sekä harjattu teräs ja kaksi korkeutta 9-13 cm ja 14-23 cm. Kulmikkaat kromin väriset tukijalat 9 cm tai 14,7 cm  ja valkoisen tukijalan 5,5 cm korkeana.

Real- ja New Country -ovet ja etusarjat

Löydät  Country-ovet ja etusarjat aina värivalikosta.

Maalattu valkoinen
New Country- etusarjat
Hintaryhmä 3

Round & New Country

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

Stella & New Country

 

Maalattu valkoinen
Real Country-ovet
Hintaryhmä 3

Stella & real Country

 

Maalattu valkoinen
Real Country-ovi ja -etusarjat
Hintaryhmä 3

Mondo & real country

Allaskalustesarjat ja säilytyskaapit saat erikoistilauksesta myös NCS-värikartan kaikissa 1950:ssä värissä.

                      

Etsi jälleenmyyjä