NEW COUNTRY-OVET JA ETUSARJAT:

käy kaikkiin kalusteisiin!

Uralliset Country-etusarjat saa allaskalusteisiin sekä kaikkiin säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Country-profiiliovet tuovat ilmeikkyyttä kokonaisuuteen antaen valon leikitellä kauniisti kalusteiden pinoilla. Valkoisen vakiovärin lisäksi Country-ovet saa tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä. Löydät Country-ovet ja -etusarjat tuotetietojen väri-valikoista.

Stella & Country

Kaksiovinen Stella-allaskaappi on klassikko, jonka Real Country-ovet ja täysvalkoiset nuppivetimet freesaavat 2000-luvun huvilatunnelmaan. Vakiovetimien lisäksi valikoimissamme on monipuolinen vedinmallisto. Nuppivetimien värit valkoinen, musta, messinki, kromi, rosteri ja harjattu messinki.

siirry tuotteeseen

Mondo & New Country

Mondo-mallisto on ahtaiden tilojen ja sisääntulojen kaluste, jonka reunaviisteet tuovat lisätilaa ympärilleen. Suoralinjaiset Country- ovet korostavat kivasti Mondon viistereunojen muotoa ja patinapintaiset Tacu-vakiovetimet tuovat särmää sisustukseen.

siirry tuotteeseen

Design, Lempi-allas & New Country

Yhdistämällä eri syvyisiä kalusteita luot lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Kuvassa yhdistettynä Design-alakaapit vasen 48 cm ja oikea 38 cm syvänä New Country -etusarjoilla. Lempi-allas toimii keskipisteenä ja nahkavetimet luovat kodikkuutta käytävämäiseen kylpyhuoneeseen.

 

Trend & New Country

Country-sarjan profiiliovet tuovat kodikasta kerroksellisuutta kylpyhuoneen ja ne sopivat moneen tyyliin ja tunnelmaan. Suoraviivaisen Trend-allaskalusteen kanssa ne on helppo viedä värillä ja vetimillä haluttuun suuntaan perinteisestä maalaisromanttisesta modernimpaan loft-tunnelmaan.

 

siirry tuotteeseen

DESiGN & Country-valitse värisi

Sininen rauhoittaa ja rentouttaa. Yhdessa valkoisen kanssa se luo puhtaan raikkaan ja kutsunva värimaailman. New Country-etusarjat saa valkoisen lisäksi erikoistilakusesta kaikissa NCS-värikartan 1950:ssa sävyissä.

New Country -ovet ja etusarjat

Löydät Country-ovet ja etusarjat aina tuotetietojen värivalikosta.

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
New Country- etusarjat
Hintaryhmä 3

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

Allaskalustesarjat ja säilytyskaapit saat erikoistilauksesta myös NCS-värikartan kaikissa 1950:ssä värissä.

                      

Etsi jälleenmyyjä