NEW COUNTRY-OVET JA ETUSARJAT:

käy kaikkiin kalusteisiin!

Uralliset Country-etusarjat saa allaskalusteisiin sekä kaikkiin säilytys- ja kodinhoitohuoneen kalusteisiin. Country-profiiliovet tuovat ilmeikkyyttä kokonaisuuteen antaen valon leikitellä kauniisti kalusteiden pinoilla. Valkoisen vakiovärin lisäksi Country-ovet saa tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä värissä.

Stella & Country

Kaksiovinen Stella-allaskaappi on klassikko, jonka Real Country-ovet ja täysvalkoiset nuppivetimet freesaavat 2000-luvun huvilatunnelmaan. Vakiovetimien lisäksi valikoimissamme on monipuolinen vedinmallisto. Nuppivetimien värit valkoinen, musta, messinki, kromi, rosteri ja harjattu messinki.

TUtustu

Mondo & New Country

Mondo-mallisto on ahtaiden tilojen ja sisääntulojen kaluste, jonka reunaviisteet tuovat lisätilaa ympärilleen. Suoralinjaiset Country- ovet korostavat kivasti Mondon viistereunojen muotoa ja patinapintaiset Tacu-vakiovetimet tuovat särmää sisustukseen.

.

tutustu

Design, Lempi-allas & New Country

Yhdistämällä eri syvyisiä kalusteita luot lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Kuvassa yhdistettynä Design-alakaapit vasen 48 cm ja oikea 38 cm syvänä New Country -etusarjoilla. Lempi-allas toimii keskipisteenä ja nahkavetimet luovat kodikkuutta käytävämäiseen kylpyhuoneeseen.

Trend & New Country

Country-sarjan profiiliovet tuovat kodikasta kerroksellisuutta kylpyhuoneen ja ne sopivat moneen tyyliin ja tunnelmaan. Suoraviivaisen Trend-allaskalusteen kanssa ne on helppo viedä värillä ja vetimillä haluttuun suuntaan perinteisestä maalaisromanttisesta modernimpaan loft-tunnelmaan.

tutustu

Valitse värisi

Vakiovärien lisäksi allaskaapin, peilin sekä peilikaapin ja säilytyskaapit (sileät tai Country-ovet/etusarjat) saa tilauksesta myös kaikilla 1950:lla NCS-värikartan värillä. Väri toteutetaan kalusteisiin erikoistyönä ja maalaus sisältää rungon sekä ovet ja etusarjat.

New Country -ovet ja etusarjat

Löydät  Country-ovet ja etusarjat aina värivalikosta.

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen
New Country- etusarjat
Hintaryhmä 3

 

Maalattu valkoinen
New Country-ovet
Hintaryhmä 3

Allaskalustesarjat ja säilytyskaapit saat erikoistilauksesta myös NCS-värikartan kaikissa 1950:ssä värissä.

                      

Etsi jälleenmyyjä