ECOLIGHT-PEILIKAAPPI

Kolmen valon peilikaappi

ECOLIGHT-PEILIKAAPPI

Ecolight-peilikaappissa on kolme valoa, valolipan epäsuora ylävalo, kasvovalaistus alaspäin sekä lediallasvalaistus. Se sisältää lasihyllyt, kaksipuoliset piilosaranalliset peiliovet ja kaksiosaisen pistorasian. Ecolight-peilikaapin ylälippa on vakiona valkoinen, erikoistilauksesta sen saa myös mustana. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein ja leveyksissä 90-120 cm 10 cm välein.

Kolmen valon peilikaappi

Ecolight-peilikaappi on melkoinen valoihme. Sen valolipan epäsuora valo valaisee tilan pehmeästi. Valolipan alta heijastuu varjoton ja värinätön valaistus peseytyjän kasvoihin ja kaapin pohjassa oleva lediprofiilivalo valaisee pesualtaan ja tason. Ecolight-peilikaapissa on riittävästi tehoja kylpyhuoneen ainoaksi valonlähteeksi. Jo 60 cm leveänä se valaisee yksinään 6-8 m2 kylpyhuoneen.

TUTUSTU

Sähköä sisällä

Ecolight-peilikaapin sisällä on kaksiosainen pistorasia, joka voidaan sijoittaa käytön mukaan oikeaan tai vasempaan reunaan. Vaimennetut piilosaranat avautuvat ja sulkeutuvat mukavan pehmeästi. Lisävarusteena saatavilla vikavirtakatkaisin.

TUTUSTU

Made in Nakkila

Peilit ja peilikaapit valmistaan tehtaallamme Nakkilassa väristä riippuen joko kosteudenkestävää maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia  (FI- ja CE), täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.

TUTUSTU

ECOLIGHT-PEILIKAAPPI

  • VALOLIPPA VAKIONA VALKOINEN, TILAUKSESTA MUSTANA
  • VALOLIPASSA LOISTELAMPPU
  • ALAPOHJASSA ALLASVALONA LEDIPROFIILIVALO
  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • SUURENTAVA MEIKKIPEILI
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44
tutustu

VÄRIT

valitse väri

Maalattu valkoinen
Hintaryhmä 1

Grafiitinharmaa
Hintaryhmä 1

Musta puu
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40,5-60,5 cm.
Korkeus 71,5 cm.

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 50,5-100,5 cm.
Korkeus 71,5 cm.

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110,5 ja 120,5 cm.
Korkeus 71,5 cm.

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja täyttävät suojausluokka IP44:n.

                      

Etsi jälleenmyyjä