Erilliset emaloidut altaat2019-05-17T11:46:17+00:00

Kaiken se kestää.

Emali on Temalin sydän ja mittavapauden salaisuus. Emali on lasitettua terästä. Sitä muokkaamalla pystymme valmistamaan konseptimme mukaisia tasoaltaita 5cm välein. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Teknisiltä ominaisuuksiltaan emali on luja materiaali, joka ei ruostu. Emaloitu allas kestää kemikaaleja sekä hankausta ja jopa tulipalon kuumuutta.
Emali on myös hygieeninen ja antibakteerinen. Sen pinta ei ole huokoinen vaan erittäin tiivis, bakteerit tai allergeenit eivät imeydy siihen. Tarttumaton, korkeakiiltoinen pinta on helppo pitää puhtaana.

Emaloitu allas sopii hyvin pesu- ja kylpyhuoneeseen. Se ei roiskeita ja kulutusta pelkää vaan kestää ylväänä
pesusta toiseen.
Varmista altaan ja allaskaapin yhteensopivuus asiakaspalvelustamme tai www.temal.fi/yhteensopivuustaulukko.

Love.

Love-allas on laakea, maljamainen ja kaunislinjainen emaloitu allas. Altaan muoto on herkkä, mutta sen pinta on kestävää ja kovaa emalia. Love-allas on silti kevyt ja helppo asentaa. Love-allas asennetaan tason päälle pinta-asennuksena. Asennusohjeet altaan mukana.
Väri valkoinen. Halkaisija 45cm, syvyys 7,5cm. Altaaseen kuuluu krominen korokerengas.
Kaikissa altaissamme on mukana vesilukko ja pop-up-pohjaventtiili.

Relax.

Relax-allas on korkeareunainen, pinta-asennettava malja-allas. Sen tyylikäs muoto on kuin modernin tarjoiluastian, jonka mitoitus sopii kahden kämmenen hempeää aamupesuun. Relax-altaan pinta on emalia, jonka tarttumaton pinta on helppo pitää puhtaana. Asennusohjeet altaan mukana.

Väri valkoinen. Halkaisija 33,5cm, syvyys 11,5cm. Altaaseen kuuluu krominen korokerengas.

Loop.

Loop-allas on kylpyhuoneen kaunis keskipiste. Sen sirot, korkeat reunat ja pyöreä muoto on kuin elegantin pesuvadin. Herkkä ulkonäkö ja silti  iskun- ja hankauksenkestävä emaloitu pinta takaavat Loop-altaan  tyylikkään toiminnallisuuden.  Ylelliset värivaihtoehdot takaavat yksilöllisen tyylin myös kylpyhuoneeseen. Asennetaan tason päälle pinta-asennettuna. Katso asennusohjeet.

Värivaihtoehdot valkoinen, musta, kulta/valkoinen ja dark iron/valkoinen.
Halkaisija 35cm, syvyys 11cm.

Pyöreä uppoallas.

Tasoon upotettu, pyöreä allas on kompakti ja käytännöllinen allasratkaisu. Se asennetaan upottamalla suoraan tasoon tai allaskalusteeseen. Pyöreä uppo-allas sopii etenkin pieneen tilaan, koska sen allaskuppi voi olla ulkomitoiltaan halkaisijaltaan pienimmillään vain 35cm. Katso asennusohjeet. 

Värivaihtoehdot valkoinen ja musta, erikoisvärit tilauksesta. Kahdeksan eri vaihtoehtoa: iso tai pieni koko, puolipallo tai yläreunan muotoilulla.
Ulkoreunan halkaisija iso 40cm tai pieni 35cm, syvyys iso 14cm tai 15cm, pieni 12,5cm tai 14cm.

Pesukoneallas.

Kätevä pesukoneen päälle asennettava tasoallas voi olla ainoa ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Vaikka pesukoneallas on kooltaan pieni, sen tasolla on runsaasti laskutilaa. Allaskupin muotoja on kaksi erilaista, pyöreälinjainen Trend-allas tai suorakaidemainen Stella-allas. Molemmissa malleissa on reilun kokoinen allaskuppi, helposti puhtaana pidettävä pinta sekä vakiona asennusreikä hanalle sekä vesilukko, pop-up-pohjaventtiili. ja ylivuotovarustus.

Väri valkoinen. Leveys 56cm, syvyys 56cm.