Etsimme kylpyhuone- ja keittiökalustamisesta innostunutta 

MYYNTISIHTEERIÄ NAKKILAN TEHTAALLE

Oletko toimelias, iloinen ja aktiivinen myynnin ammattilainen? Jos lisäksi olet innostunut kylpyhuoneen ja keittiön kalustamisesta, niin voit hyvin olla vakituiseen työsuhteeseen etsimämme myyntisihteeri.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulta löytyy kokemusta asiakaspalvelusta ja tilaustenkäsittelystä. Visma Novan järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi, muttei ole pakollista, tutustut järjestelmään paremmin työsuhteen aikana päivittäisenä työkaluna. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Olemme erityisen iloisia, jos lisäksi puhut ruotsia ja/tai englantia.

Vaikka olet järjestelmällinen, viihdyt välillä myös hektisessä työympäristössä. Olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen, joustava ja reipas tiimityöntekijä. Toimit oma-aloitteisesti itsenäisessä roolissa ja tartut toimeen kiiretilanteissa. Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat asiakaspalvelusta, tilaustenkäsittelystä ja -hallinnasta sekä niiden syöttämisestä järjestelmään. Toivomme, että olet valmis tekemään tilauksiin liittyvää lisäselvitystyötä ja ongelmanratkaisua. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä arvostettuun suomalaiseen perheyritykseen sekä lämminhenkisen ja ahkeran tiimin tuen.
Työskentelet asiakaspalvelupisteessämme Nakkilassa osoitteessa  Huoltamotie 3, 29250 Nakkila. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian!
Hakuaika päättyy 31.8.2019.
Lisätietoja voit kysellä myyntijohtaja Julia Stoltzenbergiltä,
s-posti: julia.stoltzenberg@temal.fi

2019-08-05T12:57:02+00:00