HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Klassinen kaunotar

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Highlight-peilikaappi on ulkonäöltään keveä kaunotar, jonka kapealinjainen ylälippa tekee siitä siron ja tyylikkään. Ovien sisältä löytyy säädettävät lasihyllyt ja runsaasti säilytystilaa. Highlight-peilikaapin ylälipassa on peiliä valaiseva  ja alapohjassa allasvalona lediprofiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein ja leveyksissä 90-120 cm 10 cm välein.

Siroja linjoja

Sirolinjainen Highlight-peilikaappi on minimalistisen tyylikäs ja sopii monen tunnelman kylpyhuoneeseen. Sen selkeä muotoilu on kaunis myös värillisenä tai puukuvioituna. Peilikaapin kapea ledivalolippa on muodoltaan moderni ja luo keveästi valoa peilaajan kasvoille. Kaapin alapohjan valo valaisee allastilan.

 

Asiaa valosta

Valmistamissamme peilikaapeissa on vakiona
4 000 K lediprofiilivalot, jotka luovat kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa. Valo on leveyksissä 40-80 cm tilauksesta vaihdettavissa myös 3000 K.

 

TUTUSTU

Kerro, kerro kotimainen kuvastin

Peilit ja peilikaapit valmistetaan väristä riippuen joko kosteudenkestävästä maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Kaikki peilikaapit sisältävät kaksipuoliset peiliovet, säädettävät lasihyllyt sekä kaksiosaisen pistorasian, jonka sijoitus on valittavissa oikealle tai vasemmalle.

tutustu

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • SUURENTAVA MEIKKIPEILI
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44
tutustu

VÄRIT

valitse väri

Maalattu valkoinen

Korkeakiiltoinen valkoinen

Grafiitinharmaa

Vaalea tammi

Musta puu

Velvet greige 2910

Velvet vaaleanharmaa 2903

Velvet musta 2902

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40-60 cm.
Korkeus 68 cm.

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 50-100 cm.
Korkeus 68 cm.

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110 ja 120 cm.
Korkeus 68 cm.

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja täyttävät suojausluokka IP44:n.

                      

Etsi jälleenmyyjä