Minikeittiö-baari

Mustan puun väriset kalusteet, Dekton-tasoa, ulosvedettävä jääkaappi... Pieneenkin tilaan saa keittiön kompaktilla mitoituksella. Minikeittiön taustaseinä on samaa Dekton-materiaalia kuin tasot. Yhtenäinen taso- ja seinämateriaali rajaa minikeittiön ja saa sen näyttämään kokoaan isommalta. Samalla se korostaa keittiö-baarin ylellistä tyyliä.

Lue lisää

Luksuskeittiö

Temalin greigen väriset Velvet-keittiökalusteet sopivat valoisaan avokeittiöön. Niiden mattamainen pinta luo ylellistä tunnelmaa, joka sopii näyttävän Cosentinon Dekton-tason kanssa. Välitilassa on samaa materiaalia ja sen saumaton yleisilme täydentää keittiön luksustunnelman. Kaksipuolinen saareke, viinikaappi, uuni&mikro-komero....

Lue lisää

Yksiön avokeittiö

Kalusteiksi valittiin Temalin Velvet-värivalikoiman ultramatta musta, joka luo modernin ja intensiivisen tunnelman keittiöön. Leveät, sirolinjaiset vetimet viimeistelevät tyylin. Maalatun seinän roosa sävy korostaa kalusteiden himmeän hienostunutta mattapintaa. Eleganttien kalusteiden pariksi valittiin Cosentinon Silestone-taso, väri Calacatta Gold. Seinä ja taso yhdistyvät välitilassa 20 cm korkealla tasokaistaleella, joka sitoo värit yhteen.

Lue lisää

Väreinä vaaleanharmaa ja vaalea tammi

Vaalea tammen värinen laminaattitaso on raikas ja käytännöllinen valinta keittiöön. Se sopii vaaleiden kalusteiden seuraan kivasti, tässä vaaleanharmaat mattapintaiset Velvet-kalusteet sekä leveät kromin väriset vetimet.

Tupakeittiö

Syvyysmittojen avulla voidaan ratkaista haastavien tilojen ongelmakohtia ja luoda yksilöllisiä kokonaisuuksia. Aamiaisnurkkaus, kaksipuolinen saareke, kiinteä penkki... Ovet ja etusarjat ovat Temal Special Collection-valikoiman Plain-mallit ja väri suklaa. Saarekkeen kuuman ja naarmunkestävä Cosentinon Dekton-taso, väri on Liquid Shell.

Lue lisää

Trendikaksio

Saareke sisältää lieden, uunin ja ruokailutason. Keittiön ja olohuoneen yhtenäisyyden vuoksi keittiökoneet integroitiin piiloon. Maskuliininen musta sai seurakseen tammen sävyisiä pintoja ja näyttävä väripari jatkuu keittiöstä koko kotiin.

Lue lisää

Väriä välitilaan

Keittiön välitila on hyvä paikka tuoda väriä keittiöön jos kalusteet halutaan pitää simppeleinä. Tässä kalustevärinä on kitti, joka tuo pehmeyttä ja lämpöä keittiöön. Roosan väriset laatat korostavat niitä kivasti ja musta laminaatitaso tasapainottaa värimaailmaa. Vetimillä viimeistellään tyyli, nuppivetimet ovat klaissikko ja leveät vetimet käytännölliset koko perheen vetimet.