Kotoisa: Vihti- Keittiö ja kodinhoitohuone

Pois 70-luvulta

Mansardikattoinen 70-luvulla laajennettu talo oli sokkeloinen, pimeä ja epäkäytännöllinen. Isoisän rakentaman vanha ja kulunut omakotitalo kaipasi isoa muutosta. Kolmikymppisen omistajaparin haaveena oli mm. uusi keittiö sekä kodinhoitopiste. Tyylitoiveina oli maalaistyyliin sopivia lämpimiä sävyjä sekä rustiikkista yleisilmettä.

Tervetuloa unelmien keittiöön!

Uuteen, upeaan keittiöön astutaan nyt komeiden lasiovien kautta. Tilankäyttö suunniteltiin kokonaan uusiksi: seiniä kaadettiin, keittiö vaihtoi paikkaa ja apukeittiöstä tehtiin kodinhoitohuone. Nyt keittiö on toiminallinen, tilava ja tyylikäs.

kotoisa keittiö
kotoisa keittiö

Laatikkoleikkiä

Korkeiden kaappien ja vetolaatikoiden ansiosta ratkaistiin säilytystilantarve, joten yläkaappeja ei tarvittu. Lähes kymmenmetriselle ikkunaseinälle mahtui komea rivi vetolaatikoita. Laatikoiden Antislip-pohjamatto pitää astiat ja tarvikkeet paikoillaan. Kapeiden ylälaatikoiden sisälokerikot luovat järjestystä ja ruokailuvälinelaatikko pitää aterimet kurissa. Toimivan keittiölaatikon sisältö näkyy ensivilkaisulla ja kaikki löytyy helposti.

Komea kaappiseinä

Kapeiden, käytävämäisten tilojen mainio ratkaisu on korkeat kaapit. Seinän syvyyteen tarkasti mitoitettu kaappi voi olla tilankäytön pelastaja. Kaappiseinään valittiin 40cm ja vastapäiseen kodinkoneseinään 60cm syvät korkeat kaapit, jolloin käytävälle vapautui kulkutilaa. Yhtenäinen ilme säilyy integroimalla kodinkoneet, jolloin ne sulautuvat sujuvasti keittiötyyliin

Temalin keittiökalusteita saa viidessä eri syvyysmitassa: 40,45,50,55 ja 60cm. Linkki kalustemittoihin.

kotoisa keittiö
kotoisa keittiö

Suklaata, suklaata

Keittiön kaappien ja rungon väriksi Seija Strand valitsi Suklaan. Näyttävässä Cozy-ovimallissa on raitamainen profiili, joka tuo eloa kaappi- ja laatikkolinjoihin. Reilunkokoiset vetimet sopivat tupamaiseen keittiöön ja viimeistelevät rennon tunnelman.

Kodinhoitohuone

Uudesta keittiöstä pääse nyt myös kodinhoitohuoneeseen. Kalustemalli on sama Cozy-ovi kuin keittiössä, väri vaihtui suklaasta valkoiseksi. Cozy-ovi kuuluu Temalin Erikoismallistoon, jonka värivalikoimassa on 13 väriä Maitokahvista Moccaan ja Tummasta savusta Syvään siniseen.

kotoisa valkoinen kodinhoitohuone

Katso jakson tuotetiedot täältä.

Vihti – Keittiö ja kodinhoitohuone

kotoisa keittiö kodinhoitohuone pohjakuva
2019-04-02T07:53:02+00:00