Kuvastot - lataa tai tilaa

Olemme koonneet ammattilaisille räätälöityyn projektikuvastoon parhaat tuotteet kylpyhuoneeseen, kodinhoitoon ja säilytykseen.

 

Projektikvuasto sisältää suomalaiseen rakentamiseen sopivia erillis- ja tasoaltaita, allas-, säilytys- ja peilikaappeja sekä peilejä useissa eri kokovaihtoehdoissa. Kuluttajille suunnatusta tuotekuvastosta löydät kaikki Temalin tuotteet. Täältä voit ladata kuvastot tai tilata painetun version.

LATAA KUVASTO

Projektikuvasto 2021

LATAA

Tuotekuvasto 2021

LATAA

Linjakas-kuvasto

LATAA

TILAA KUVASTO

Voit laittaa tilauspyynnön suoraan asiakaspalveluumme: temal@temal.fi

Projektikuvasto 2021

LATAA

Tuotekuvasto 2021

LATAA

Asiaa peileistä ja peilikaapeista

Peilikaapit

Temalilla on markkinoiden laajin mittavalikoima peilikaappeja, peilejä ja ledilippoja 5 cm välein. Peilikaapeissamme on lediprofiilivalaisimet ja niiden sähköt on koteloitu kaapin sisälle. Ja mikä tärkeintä – ja turvallisinta: Temalin peilikaapit, ledilipat ja valaisimet ovat SGS-FIMKOn sertifioimia (FI) ja täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset. Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa.

Ergonomista pyykkihuoltoa

Pesukoneen tai pesukoneen ja kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle Ergo-kokonaisuuden avulla. Sen vankka alumiinikehikko kestää kovaakin käyttöä. Ergo1-pesukoneen tukikehys sisältää vakiona alalaatikon, laminaattitason koneen alle ja päälle sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Ergo2-tukikehys on leveydeltään 1240 eli siihen mahtuu pesukoneen lisäksi kuivausrumpu. Lue lisää Ergo-tukikehyksestä.

stella

Kosteudenkestävää korkeutta 212 cm

Korkeasta kaapista voi rakentaa kodinhoidon tukipisteen. Se toimii yksistään tai yhdistettynä ylä- tai alakaappien kanssa. Korkeimman kaapin saat yhdistämällä 182 cm korkean kaapin 30 cm alalaatikkoon, jolloin kaapin kokonaiskorkeus on 212 cm. Lisäkorkoa saa vielä kodinhoitohuoneessa vakiomittaisesta 15 cm sokkelista.

Kaksipuoliset peiliovet

Highlight-, Highlight Special- ja Ecolight- peilikaappien kaksipuoliset peiliovet avautuvat 128° ja kätkevät takseen paljon säilytystilaa.

Peilit lipalla vai ilman?

Näyttävä peili on hyvä vaihtoehto kun säilytystilaa on riittävästi eikä peilikaappia tarvita. Valikoimissamme on Plain-ja  Modula-tasopeilit sekä ledilipallinen Classic-peili. Plain- ja Classic-peilien leveyden voit valita 40-120 cm väliltä. Väreinä on kahdeksan vaihtoehtoa: valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi, grafiitin harmaa ja musta sekä Velvet-värit vaaleanharmaa, musta ja greige. Modula-peili on 60 cm leveä ja aina raameiltaan musta.

Puhdasta valoa

Peilikaapien ja valaisimien värin valon lämpötila on vakiona 4000 K, joka luo kylpyhuoneeeseen sopivaa puhdasta valoa. Valon lämpötila on valittavissa tilauksesta myös 3000 K leveyksissä 40-80 cm.

Pistorasia peilikaapissa

Peilikaapeissa on vakiona yksi- ja kaksiosainen pistorasia. Mallista riippuen myös peilikaapin kätisyys on valittavissa.

Valaisimet

Valikoimissamme on myös erillisiä varsivalaisimia, jotka voi yhdistää Choice-peilikaappiin sekä Plain- ja Modul-peileihin. Kromatut Lumin- ja Paz-valaisimet antavat puhtaan valkoista 4000 K valoa. Valolla varustettuihin peilikaappeihin saa lisävarusteena yksiosaisen vikavirtapistorasian ja piilosaranakaappeihin voi valita sormenjälkiä estävät vetimet

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE), täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.