Kylpyhuone 2022 – Väriä, miellyttäviä mattapintoja, pyöreitä muotoja, huipputoiminnallisuutta ja puhdasta valoa

Mitä kuuluu kylpyhuoneeseen vuonna 2022? Ainakin väriä, miellyttäviä mattapintoja, pyöreitä muotoja ja huippuunsa asti suunniteltua toiminnallisuutta. Muodissa on myös kodinhoitohuone, joka on nyt tyylikäs, toiminnallinen ja kodin sisustukseen sopiva.
Me tarjoamme markkinoiden laajimman mittavalikoiman sekä mahdollisuuden toteuttaa uniikki, oman näköinen ja sopivan kokoinen kylpyhuone- tai kodinhoitokokonaisuus. Poimi parhaat ideat sekä vinkit ja anna meidän auttaa, toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Valitse värisi kylpyhuoneeseen

Kylppäri on intiimi tila, johon väreillä ja materiaaleilla halutaan tuoda turvaa ja kodikkuutta. Vitivalkoisen kylppärin sijaan pesutiloihin toivotaan nyt väriä ja lämpöä. Yhtenäinen kokonaisuus syntyy valitsemalla sama sävymaailma kalusteisiin ja seinälaattoihin. Värikäs kaluste viihtyy beigen ja greigen keskellä, luonnonvärien kanssa sininen, vihreä tai ruskea rauhoittuu ja tarjoaa miellyttävän miljöön peseytymiselle.
Tiedäthän, että voit valita koko kylpyhuoneen kalustekokonaisuuden samalla värillä: allaskaapin, peilin tai peilikaapin sekä kaikki säilytyskaapit. Me valmistamme kalusteet itse, joten voimme toteuttaa vakiovärin lisäksi kaikki NCS-väripaletin 1950 väriä toiveiden mukaisesti. Erikoisvärin saa kaikkien kalusteidemme sileisiin ja Country-ovimalleihin.

Hiveltävän hienoa ultramattaa

Ultramattapinnat ovat vallanneet kylpyhuoneen. Himmeän hienostuneet Velvet-värit ovat nousseet kalustevärien kärkeen, eikä ihme. Niiden pinta luo kotoisan tunnelman intiimiin kylpyhuoneeseen. Valo ei heijastele niiden pinnoilta vaan luo herkän tunnelman ympärilleen. Velvet-värien pinnan ominaisuudet ovat tavanomaisesta poikkeavia: se kestää naarmuja sekä hylkii sormenjälkiä sekä täyttää M1-päästöluokan vaatimukset.
Mattapintaiset Velvet-värit greige, musta ja vaaleanharmaa ovat näyttävä, käytännöllinen ja kestävä valinta kylpyhuonekalusteisiin. Voit valita Velvet-värit kaikkiin kalusteisiimme. Uniikki ja yhtenäinen kokonaisuus syntyy Velvet-värisen Design-kalusteen, Polaris-tason ja malja-altaan yhdistelmällä.

Pyöreää valoa

Pyöreät muodot ja kaarevat linjat sopivat erityisen hyvin kylpyhuoneen kantikkaiden kalusteiden ja laattojen seuraan. Näyttävä malja-allas kruunaa muodokkaasti kalustekokonaisuuden nousten sen keskipisteeksi.
Täysikuun lailla loistava valopeili on muodikas sisustuselementti. Valopeilin takaa heijastuva taustavalo luo tunnelmaa ja kaunis muoto viimeistelee kokonaisuuden. Valikoimissamme on Lumi-, Halo-, Kajo- ja Hohto-valopeilit, joiden valonlähteenä toimii tehokas LED-nauha. Peilin takaa heijastava taustavalo luo tunnelmaa ja samalla tarjoaa kylppäriin sopivaa puhdasta 4000 K valoa. Valopelit ovat Temalin täydennystuotteita, jotka nimensä mukaisesti täydentävät omaa mallistoamme.

Himmennä hyväksi – lisävarusteena himmenin

Valoisa uutuus on Softlight-peilikaappi. Se on kolmen valon peilikaappi (valolipan epäsuora valo, kasvovalaistus alaspäin sekä LED-allasvalo), joka tarjoaa pesupuuhiin täydellisen puhdasta valoa uudistetun ylälipan tekniikalla. Uutuutena Softlight- ja Highligt-peilikaappeihin saa lisävarusteena myös langattoman Kinetic-katkaisija-säätimen, joka toimii sekä katkaisijana että himmentimenä.

Katse kodinhoitohuoneeseen päin!

Kodinhoitohuone on nyt osa kodin sisustusta, oli se neliöiltään pieni tai suuri. Sen toiminnallisuuteen panostetaan ja värit sekä materiaalit valitaan kodin tyyliin sopivaksi. Arkinen vaatehuolto sujuu, kun kaikella on paikkansa ja tarvittaessa kaiken saa piiloon kaappien kätköihin. Unelmien tilavan ja näköalallisen kodinhoitohuoneen sijasta kodin vaatehuoltoa hoidetaan usein samassa tilassa kuin peseydytään. Myös kompaktin kodinhoitokylpyhuoneen saa hyvällä suunnittelulla ja oikean kokoisilla kalusteilla täyteen toimintaa silityslauta- ja siivouskaapista sopivan kokoisiin säilytyskoreihin.

Kaikki samaa

Kylppärin metalliset tarvikkeet eli hana, suiku, suihkuseinän helat ja lattiakaivo valitaan nyt kaikki samaa sävyä. Perinteinen kromi on suosittu ja sopii hyvin vaaleiden, pohjoismaisten värien seuraan tuoden niihin kivasti särmää. Mattamusta ja lämpimät pronssin sävyt saavat huomion yksityiskohtiin ja luovat tyylikkään loppusvilauksen kylppärin tyylille.
Hifistelijä voi sisustaa metallipinnoilla tappiin tai tulppaan asti vaihtamalla vakiona olevan pohjaventtiilin ja ylivuotosuojan värilliseen. Mustalla tai valkoisella väriparilla voi korostaa tai häivyttää altaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai krominvärisellä ylivuotosuojalla.

Löydät kaikki tuote- ja materiaalitiedot kuvastostamme.