Kotimaiset kylpyhuonekalusteet

Pieni vai iso, syvä vai kapea allaskaappi? Alakaappi ovilla vai laatikoilla? Stella-, Trend-, Design-, Round- ja Mondo-allaskaappikokonaisuus sisältää aina altaan, allaskaapin ovilla (3D-saranat) tai laatikoilla ( soft close-vaimennus), vetimet, PopUp-pohjaventtiilin ja tilaa säästävän vesilukon. Kaikki kalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista ja ne toimitetaan suoraan tehtaaltamme rungot koottuina.

Kalusteet kylpyhuoneeseen

Valikoimissamme on kuusi tasoaltaan sisältävää allaskalustetta nimeltään Stella, Trend, Design, Round, Mondo ja Modula. Sarjojen ominaisuudet ovat samat, emalialtaat ovat kestäviä  ja pinnaltaan hygieenisiä ja kalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista. Sarjat eroavat toistaan altaiden koolla ja allaskupin muodolla. Allaskupin muoto voi olla suorakaide, pyöreä tai pisaramainen ellipsi. Tasoaltaiden lisäksi valmistamme näyttäviä erillisiä malja- ja uppoaltaita, jotka voi yhdistää mm. Design-kalustesarjaan.

Allaskuppi: mitä muotoja?

Emaloituja tasoaltaita on saatavana syvyyksissä 30-50 cm ja leveyksissä 42,5-70 cm 5 cm välein ja 70-122,5 cm, mitat 10 cm välein. Tasoaltaan allaskupin muoto voi olla pyöreä, kulmikas kehto-allas tai pisaramainen ellipsi. Altaan leveyden ja syvyyden voi valita. Syvemmät altaat sopivat pikkupyykin pesuun ja matalammat altaat jättävät  enemmän tilaa ylälaatikkoon.

Stella-sarja: Mittojen mukaista laskutilaa

Stella-sarjassa on kolme erikokoista tasoallasta: S,M ja L. Reunoiltaan kulmikkaan altaan pohja on kaareva ja kehtomainen. Valitse sopiva altaan koko ja sen ympärille laskutilaa leveyksissä 42,5-122,5 cm.  Allaskaapin voit valita yhdellä tai kahdella ovella tai laatikolla. Kalusteväreinä on  vakiona maalattu valkoinen tai grafiitinharmaa, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet ja etusarjat  saa myös New Country- tai Real Country-profiiliovina ja tilauksesta kaikissa NCS-värikartan 1950:ssa värissä.

Trend-sarja: Toiminnallinen ja trendikäs

Trend-sarjan allaskuppi on ellipsin muotoinen. Sen kolmiomainen muoto on ergonomisesti lähellä käsien pesuasentoa. Altaasen sopivan allaskaapin voit valita 1-2:lla ovella, kahdella laatikolla tai isoimmat 92,5-122,5 cm leveät myös kahdella laatikolla ja sivukaapilla. Trend-sarjan allaskoot ovat 42,5-122,5 cm ja syvyydet 30-50 cm. Kalusteväreinä on sileä pintainen maalattu valkoinen tai grafiitinharmaa, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös uritettuina New Country- tai Real Country-profiiliovina.

Round-sarja:Pieni ja pyöreä

Round-sarja on kompakti pienen tilan kalustesarja. Koostaan huolimatta sen suunnittelussa on maksimoitu tilankäyttö, pyöreän allaskupin ympärillä on runsaasti laskutilaa. Round-kalusteen saa kahdessa syvyydessä 35 cm ja 40 cm ja leveyksissä 47,5-62,5 cm. Sen allas on muodoltaan pyöreä. Allaskaapin saa ovella tai kahdella laatikolla. Kalusteväreinä on sileä pintainen maalattu valkoinen tai grafiitinharmaa, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet ja etusarjat saa myös New Country- tai Real Country-profiiliovina. Tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssa värissä.

Mondo-sarja: Muodokkaasti viistetty

Mondo-sarja on ahtaiden paikkojen kompakti ja tilaa säästävä kalusteratkaisu. Sen allas on ellipsin muotoinen ja allaskaappiin voi valita tilaa tuovan viisteen toiseen tai molempiin reunoihin. Pieniin ja keskisuuriin  57,5-82,5 cn leveisiin ja 30-45 cm syviin altaisiin saa viisteen toiseen reunaan ja isoihin myös molempiin reunoihin leveyksissä 77,5-102,5 cm. Kalusteväreinä on maalattu valkoinen tai grafiitinharmaa, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös uritettuina New Country- tai Real Country-profiiliovina. Tilauksesta kaikissa NCS-värikartan 1950:ssa värissä.

Design-sarja: Muodosta moduleista

Design-sarja on monipuolinen mallisto, jonka kaapieta ja laatikoista voit rakentaa mittojesi ja mielesi mukaisen kokonaisuuden. Suunnittele kalusteet, valitse  erillinen allas, mieleinen tasomateriaali sekä haluamasi ovet tai laatikot.  Malliston rungot ovat leveysmitoissa 30-120 cm ja syvyysmitoissa 33-48 cm mallista riippuen. Design-kalusteita saa viidessä vakiovärissä ja tilauksesta kaikissa NCS-värikartan 1950:ssa värissä. Kysy lisää Temal-jälleenmyyjältäsi tai asiakaspalvelusta. Voit myös varata maksuttoman etäsuunnittelujan Sinun suunnittelijasi -suunnittelupalvelustamme.

Modula-sarja: kevyt ja ilmava

Antti Nurmesniemen 1970-luvulla muotoilema Modula-allas on funktionaalista muotoilua yhdistettynä täydelliseen toimivuuteen. Modula- altaan reunoja kiertää käytännöllinen pisarareuna, joka estää veden valumisen lattialle ja kalusteen päälle. Modula-allaskalusteen seuraksi voi valita myös saman sarjan avohyllyn ja peilin. Kalusteiden materiaali on pulverimaalattua terästä ja komposiittimateriaalista valmistetun hyllyn voi valita valkoisena, harmaana tai andromedan värisenä.

Vedä vedintä

Pieni ja huomaamaton vai iso ja näyttävä? Vedin viimeistelee kalusteryhmän ulkonäön ja sopii käyttäjänsä käteen. Yleisvedin voi olla muodoltaan kaareva tai suoralinjainen, koristeellinen tai minimalistinen ja se kiinnitetään ruuveilla etulevyyn, reikäväli 9,6- 49,4 cm koosta riippuen.  Listavedin kiinnitetään listamaisesti oven tai laatikon yläreunaan. Sen asennuksessa ei tarvitse porata reikiä näkyvään etulevyyn. Lisäksi valikoimissamme on 40-60 cm syviin vetolaatikoihin Push-to-Open-mekanismi sekä runsas valikoima lisähintaisia nahka- ja nuppivetimiä.

Allaskaappi-kokonaisuutemme sisältää tasoaltaan, allaskaapin (3D-saranat) tai laatikoilla (soft close-vaimennus), vetimet, PopUp-pohjaventtiilin ja tilaa säästävän vesilukon. Vetolaatikoihin kuuluu vakiona liukumaton antislip-matto. Lisävarusteina myös näppärä laatikonjakaja ja laatikkoon turvallinen (IP54) lisäpistorasia.

2020-08-05T08:17:01+00:00