Lisätarvikkeet

Säilytys-, siivous-, allas- ja peilikaapit myydään koottuna kokonaisuutena, joka sisältää kaiken valmiina. Voit vaihtaa tilauksesi vakiotuotteet toiseen malliin ennen tilausta. Lisätarvikkeitä saa tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen tilattuna.  Tarkista toimitussisältö tilausvahvistuksesta.

Altaiden lisätarvikkeet

Säilytyskorit

Siivouskaappien lisätarvikkeet

Tukijalat

Säilytyskaappien lisätarvikkeet

Vetimet

tähän jotain

Pesukoneen tai pesukoneen ja kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle Ergo-kokonaisuuden avulla. Sen vankka alumiinikehikko kestää kovaakin käyttöä. Ergo1-pesukoneen tukikehys sisältää vakiona alalaatikon, laminaattitason koneen alle ja päälle sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Ergo2-tukikehys on leveydeltään 1240 eli siihen mahtuu pesukoneen lisäksi kuivausrumpu. Lue lisää Ergo-tukikehyksestä.

stella

Ktähän jotain

Korkeasta kaapista voi rakentaa kodinhoidon tukipisteen. Se toimii yksistään tai yhdistettynä ylä- tai alakaappien kanssa. Korkeimman kaapin saat yhdistämällä 182 cm korkean kaapin 30 cm alalaatikkoon, jolloin kaapin kokonaiskorkeus on 212 cm. Lisäkorkoa saa vielä kodinhoitohuoneessa vakiomittaisesta 15 cm sokkelista.

Vakiovärien lisäksi saat allaskalusteet ja säilytyskaapit lisähintaan myös NCS-värikartan kaikissa 1950:ssä värissä.