Lisätarvikkeet

Allas- ja peilikaapit sekä peilit myydään valmiiksi koottuna kokonaisuutena, joka sisältää kaiken valmiina. Voit vaihtaa tilauksesi vakiotuotteet toiseen malliin ennen tilausta. Lisätarvikkeitä saa tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen tilattuna.  Tarkista toimitussisältö tilausvahvistuksesta.

Allaskaappien lisätarvikkeet

Laatikonjakajat, pistorasia laatikkoon, pop-up-pohjaventtiilit, ylivuotosuojat, push-to-open-mekanismi

Altaiden lisätarvikkeet

Pop-up-pohjaventtiilit, ylivuotosuojat, Easy Clean-vesilukko, muut vesilukot?

Peilikaappien lisätarvikkeet

Vetimet, vikavirtapistorasia, vikavirtakatkaisin, meikkipeili, lasihyllyt? peiliovet? saranat?

Säilytyskaappien lisätarvikkeet

Säilytyskorit, push-to-open-mekanismi laatikoihin

Vetimet

vetimet

Tukijalat

Laatikonjakaja

Erillinen laatikojakaja jakaa säilytyksen omiin osioihinsa ja pitää tuotteet paikoillaan. Laatikonjakajan saa kolmessa koossa 40,45 50 cm syviin kaappeihin, väreinä musta ja valkoinen.

Peilikaappien lisätarvikkeet

pimpelipom

Pop up ja ylivuoto=väripari

Värillinen pohjaventtiili ja ylivuotosuojarengas viimeistelee altaan tyylin. Vakiovärisen (kromi) pohjatulpan ja ylivuotosuojan voi vaihtaa myös värilliseen, pohjatulpan värit kulta, mattamusta, pronssi ja kiiltävävalkoinen, ylivuotosuojan värit kromattu, valkoinen ja mattamusta.

Säilytyskorit

Liukukiskoilla kulkevia valkoisia säilytyskoreja on kymmeniä erikokoisia syvyysmitoissa 29-58 cm väliltä. Korkein korivaihtoehto on 48 cm ja soveltuu hyvin pyykkikoriksi. Pienin kori on kooltaan vain 23,5×23,5 cm ja sopii vaikka sukkien säilytykseen.

tukijalat

Korkeasta kaapista voi rakentaa kodinhoidon tukipisteen. Se toimii yksistään tai yhdistettynä ylä- tai alakaappien kanssa. Korkeimman kaapin saat yhdistämällä 182 cm korkean kaapin 30 cm alalaatikkoon, jolloin kaapin kokonaiskorkeus on 212 cm. Lisäkorkoa saa vielä kodinhoitohuoneessa vakiomittaisesta 15 cm sokkelista.

vetimet

hv nlonjn