MALJA-ALTAAT

Emaloitu malja-allas on on helppo asentaa maljamaisesti tason tai allaskalusteen päälle. Relax- ja Loop-altaat saa värillisenä, näyttävä Love-allas on aina valkoinen.

Siro ja vahva

Malja-allas on emaloitu irtoallas, joka on helppo asentaa tason tai allaskalusteen päälle. Sirosta ulkomuodostaan huolimatta emaloitu malja-allas on kovaa ja kestävää terästä, jonka pinta on luja, bakteereja hylkivä ja helposti puhdistettava. Kaunislinjainen malja-allas on kompakti ratkaisu pieneen tilaan ja sen ympärille jää mukavasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille.

Vesipiste=keskipiste

Emali on lasitettua terästä. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Sirolinjaiset Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan tason, kaapin tai laatikoston päälle. Kaunislinjainen malja-allas on kaunis ja käytännöllinen kylpyhuoneen keskipiste.

Loop-allas

Loop-allas on kylpyhuoneen ylväs kaunotar. Sen siro, korkea reuna ja täydellisen pyöreä muoto on kuin elegantin pesuvadin. Herkkä ulkonäkö ja iskun- ja hankauksenkestävä emaloitu pinta takaavat Loop-altaan tyylikkään toiminnallisuuden. Värivalikoimasta löytyy myös upeat metallisävyt ylellisen tyylin ystävälle. Värit valkoinen, musta, roosa, kulta/valkoinen ja dark iron/valkoinen.

Love-allas

Love-altaan laakea muoto tarjoaa runsaasti pesutilaa ja samalla laskutilaa roiskevesille. Se sopii yksilöllisen kylpyhuoneen sisustukseen kuin avoin syli.  Näyttävä Love-allas on yhdistettävissä Design-mallistoon. Tason päälle asennettava malja-allas saattaa vaatia enemmän tilaa, joten tarkista altaan sopivuus kalusterunkoon yhteensopivuustaulukosta. Love-altaan halkaisija on 45 cm.

Relax-allas

Kauniisti muotoiltu Relax-allas on muodoltaan kauniin kulhomainen, korkeudeltaan kämmenpesuun sopiva ja ominaisuuksiltaan luja ja kestävä. Se on halkaisijaltaan vain 33,5 cm ja soveltuu täydellisesti pienempäänkin tilaan. Allas asennetaan kromisen korokerenkaan päälle. Värit valkoinen sekä 100-vuostisjuhlavuoden värit roosa, musta, mattamusta ja dark iron metal.

VÄRIT
Loop-allas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Kulta

VÄRIT
Relax-allas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Love-allas

Etsi jälleenmyyjä

Valkoinen