MODULAARINEN KYLPYHUONE

-sinä valitset!

Rakenna mittojesi ja mielesi mukainen kylpyhuone DESiGN-sarjan kaapeista ja laatikoista. Pientä ja kapeaa, suurta ja leveää tai molempia sujuvasti sekaisin. Valitse kalusteet, niiden väri ja materiaali, lisää allas ja taso. Sinä valitset, me valmistamme. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi-palvelustamme. www.sinunsuunnittelijasi.fi.

DESIGN-KALUSTEET

DESiGN= Design by you= Sinä suunnittelet

DESiGN-sarjamme on nimensä mukaisesti muotoilua parhaimmillaan ja sinä olet sarjan suunnittelija. Sinä päätät koon ja kalusteet sekä valitset altaan, tason ja värin. DESiGN on rohkeimmillaan täydellinen esteetikon valinta ja samalla muuntatutuva ja käytännöllinen tilankäytön ratkaisija. Kompakti kaappikokonaisuus vai koko seinän leveydeltä säilytystä, sinä valitset.

Vakiovärien lisäksi saat kalusteesi tilauksesta myös kaikissa NCS-kartan väreissä.

DESiGN:a monessa tasossa

Eri kokoisia DESiGN-alakaappeja voi asentaa myös eri tasoihin. Yhdistä sommitelmaan peili, yläkaappi, peilikaappi tai vaikka kevyt lasihylly. Yksilaatikkoisen DESIGN-alakaapin korkeus on 30 cm, joka takaa sen toiminnallisuuden pienissäkin tiloissa. Hienostunut mattapintainen greige Velvet-väri korostaa komeasti kullanväristä Loop-allasta.

Tarvitsetko suunnitteluapua? Varaa maksuton etäsuunnitteluaika www.sinunsuunnittelijasi.fi

DESiGN:a vierekkäin

Näyttävä ja kivasti säilytystilaa tarjoava kalusteryhmä syntyy kahden alakaapin yhdistelmällä. Voit valita niiden leveyden 30-90 cm väliltä- 5 cm välein. Tyylikäs HiMacs-komposiittitaso sopii moderniin kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen ja näyttävä Loop-allas viimeistelee ylellisen tunnelman.
Vetolaatikko sisältää liukumattoman antislip-maton, joka pitää tavarat paikoillaan. Laatikonjakajan voi tilata lisävarusteena.

Täydelliset yhdessä

DESiGN-sarja on täydellinen alusta näyttäville malja-altaille. Kevyt ja ilmava kalusteryhmä syntyy yhdistämällä leveät yhden laatikon alakaapit rinnakkain. Suoraa kaappilinjaa voi jatkaa vaikka koko seinän mitalta tai rajata pesutoimet yhden kaapin ympärille. Viimeistele kaappilinja tyylikkäällä tasolla ja kruunaa kauniilla malja-altaalla.

DESiGN:a koko seinän leveydeltä

Mittavalikoimme on laaja ja kaikki valmistamamme tuotteet keskenään yhdistettävissä, joten voit räätälöidä kylpyhuonekokonaisuutesi erikokoisistaa kaapeista, peileistä tai peilikaapeista vaikka koko seinän mitalta. Kuvassa yhdistettynä DESIGN-alakaapit, Choice-peilikaappi sekä Modula-tasoallas.

DESiGN huvilatunnelmissa

Hurmaavaa huvilatunnelmaa syntyy urallisilla New Country tai Real Country -profiiliovilla. Huomaa eri syvyisten (48 cm ja 38 cm) alakaappien tuoma lisätila käytävälle.
Vakiovetimien lisäksi valikoissamme on runsaasti erilaisia nuppi- lanka- ja kaarivetimiä tai rennon nahkavetimen, jonka voi kiinnittää pystyyn, vaakaan tai lenkille.

Yhdessä mutta erikseen

DESiGN-sarjan kaappeja voi käyttää myös yksittäin asentamalla ne erikseen, irti toisistaan. Yhtenäinen tasomateriaali rauhoittaa sommitelman. Polaris-taso on ominaisuuksiltaan huippukestävä ja sen hienostunut mattapinta sopii moderniin kylpyhuoneeseen.

 

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Grafiitinharmaa 11
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 2

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01RC
Real  Country
HIntaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01NC
New Country
Hintaryhmä 3

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.