MODULAARINEN KYLPYHUONE

-sinä valitset!

Rakenna mittojesi ja mielesi mukainen kylpyhuone DESiGN-sarjan kaapeista ja laatikoista. Pientä ja kapeaa, suurta ja leveää tai molempia sujuvasti sekaisin. Valitse kalusteet, niiden väri ja materiaali, lisää allas ja taso. Sinä valitset, me valmistamme. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan www.sinunsuunnittelijasi.fi.

DESiGN= Design by you= Sinä suunnittelet

DESiGN-sarjamme on nimensä mukaisesti muotoilua parhaimmillaan ja sinä olet sarjan suunnittelija. Sinä päätät koon ja kalusteet sekä valitset altaan, tason ja värin. DESiGN on rohkeimmillaan täydellinen esteetikon valinta ja samalla muuntatutuva ja käytännöllinen tilankäytön ratkaisija. Kompakti kaappikokonaisuus vai koko seinän leveydeltä säilytystä, sinä valitset.

DESiGN:a monessa tasossa

Eri kokoisia DESiGN-alakaappeja voi asentaa myös eri tasoihin. Sommitelmaan voi yhdistää peilin, yläkaapin, peilikaapin tai vaikka kevyen lasihyllyn. Penkiksi DESiGN-kaluste muuntuu lisäämällä taso päälle ja sokkelijalat alle.

Tarvitsetko suunnitteluapua? Varaa maksuton etäsuunnitteluaika www.sinunsuunnittelijasi.fi

DESiGN:a vierekkäin

Simppeli ja kivasti säilytystilaa antava yhdistelmä syntyy kahden alakaapin yhdistelmällä. Voit valita niiden leveyden 30-90 cm väliltä- 5 cm välein. Tyylikäs ja sirolinjainen HiMacs-komposiittitaso sopii moderniin kylpyhuoneeseen ja näyttävä Loop-allas viimeistelee ylellisen tunnelman.

Täydelliset yhdessä

DESiGN-sarja on täydellinen alusta näyttäville malja-altaille. Kevyt ja ilmava kalusteryhmä syntyy yhdistämällä leveät yhden laatikon alakaapit rinnakkain.  Suoraa kaappilinjaa voi jatkaa vaikka koko seinän mitalta tai rajata pesutoimet yhden kaapin ympärille. Viimeistele kaappilinja tyylikkäällä tasolla ja kruunaa kauniilla malja-altaalla.

DESiGN:a koko seinän leveydeltä

Mittavalikoimme on laaja ja tuotteet keskenään yhdistettävissä, joten voit räätälöidä oman kylpyhuonekokonaisuutesi erikokoisistaa kaapeista, peileistä tai peilikaapeista vaikka koko seinän mitalta.

DESiGN huvilatunnelmissa

Tason ja altaan lisäksi voit valita kalusteisiimme mieleiset ovet ja laatikoiden etusarjat. Hurmaavaa huvilatunnelmaa syntyy urallisilla New Country tai Real Country -profiiliovilla. Huomaa eri syvyisten (48 cm ja 38 cm) alakaappien tuoma lisätila käytävälle.

Yhdessä mutta erikseen

DESiGN-sarjan kaappeja voi käyttää myös yksittäin asentamalla ne erikseen, irti toisistaan. Yhtenäinen tasomateriaali rauhoittaa sommitelman. Polaris-taso on ominaisuuksiltaan huippukestävä ja sen hienostunut mattapinta sopii moderniin kylpyhuoneeseen.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Grafiitinharmaa 11
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 2

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01RC
Real  Country
HIntaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01NC
New Country
Hintaryhmä 3

Kaikki kalusteemme valmistetaan kosteuden kestävistä materiaaleista ja niiden takuuaika on 10 vuotta.

                      

Etsi jälleenmyyjä