Palkittu Temal Shapes: Sebastian Jansson muotoili tuotteen, joka korostaa emalin vahvuuksia

Sisustustoimittajat ry valitsi Toimittajien Tusinaan 12 vuoden kiinnostavinta kotimaista sisustuksen uutuustuotetta. Yksi näistä oli muotoilija Sebastian Janssonin yhdessä Temalin kanssa kehittämä emaloitu Shapes-elementti.

Emaloitu Temal Shapes keräsi katseita ja tunnustusta

Sisustustoimittajat ry valitsi Toimittajien Tusinaan 12 vuoden kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta.

Toimittajien Tusinalla yhdistys haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen designia. Palkituissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin. Valitut tuotteet ovat suurelta osin lähellä tuotettua ja suunniteltua designia. Tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin.

Valinnoissa Sisustustoimittajat ry on painottanut myös Helsinki Design Weekin juhlavuoden teemaa Loikka eli uskallusta loikata kohti uusia haasteita ja lähteä rohkeasti toteuttamaan uusia ideoita.

– Palkituissa tuotteissa yhdistyy kauniin ulkomuodon lisäksi syvempi ajatus ja ongelmanratkaisukyky. Suunnittelijat ja valmistavat yritykset tekevät konkreettisia tekoja avatakseen uusia uria suomalaiselle muotoilulle ja tehdäkseen arjestamme kestävämpää ja helpompaa, sanoo Sisustustoimittajat ry:n puheenjohtaja Piia Pousi.

Sisustustoimittajat ry:n jäsenistö koostuu toimittajista, jotka työskentelevät johtavien suomalaisten sisustus- ja aikakauslehtien palveluksessa tai vapaina toimittajina. Yhdistyksen jäsenet tekevät sisustamiseen liittyviä lehtijuttuja, suunnittelevat ja järjestävät kuvauksia sekä seuraavat aktiivisesti sisustusalan tapahtumia ja tuotteita. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 40 jäsentä.

 

PALKITTU:

Shapes-elementti

Muotoilija: Sebastian Jansson

Valmistaja: Temal

Tuote: Näyttävä emaloitu vaihtoehto ulkoseinien pintamateriaaliksi tai sisustuksiin.

Yritys: Kotimainen, pitkänlinjan valmistaja on yhteistyössä nuorenpolven suunnittelijan kanssa lähtenyt

ennakkoluulottomasti toteuttamaan uutta, mielenkiintoista aluevaltausta emalituotteelle.

2020-05-08T10:06:13+00:00