Joka koon kaappeja

Valikoimissamme on vakiona 9985 erikokoista ja eri väristä kaappia kodin säilytykseen. Ala- ja yläkaappeja, kulmakaappeja sekä korkeita kaappeja, jotka sopivat kaikkeen kodin säilytykseen. Valikoimamme on Euroopan laajin: syvyydet ja leveydet 5 cm välein. Kaikissa ovissa on saranavaimennus ja laatikoissa hitaasti sulkeutuva softclose-vaimennus. Säilytyskalusteet valmistetaan kosteudenkestävästä materiaalista ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina ja pakattuina- suoraan tehtaaltamme Nakkilasta.

Väriä säilytykseen

Ovien ja etusarjojen vakioväreinä on maalattu valkoinen, vaalea tammi, musta puu ja korkeakiiltoinen valkoinen. Lisätilauksesta kalusteisiin voi valita värin myös NCS-värikartan 1950:n värin valikoimasta. Maalatut ovet ja etusarjat saa myös New Country -profiiliovina.

Erikoiskapea vai ekstrakorkea kaappi?

Korkea kaappi on säilytyksen kulmakivi, jonka ympärille lisätään kaappeja, laatikoita tai työtasoa tilan ja tarpeen mukaan. Sopivan kokoisilla kaapeilla otetaan tilan jokainen sentti käyttöön ja samalla vapautetaan työskentelytilaa. Kapein kaappimme on vain 20 cm syvä ja ekstra-korkea kaappi on 212 cm korkea. Useimmiten korkean kaapin korkeus on 182 cm.

Ylä- ja alakaapit

Yläkaappi voi olla pysty- tai vaakamallinen, yksi- tai kaksiovinen ja aueta ylös tai sivulle. Yksiovisen pystykaapin saa leveysmitoissa 30-60 cm 5 cm välein ja kaksiovisen leveysmitoissa 50, 55, 60, 70 ja 80 cm. Valikoimaan kuuluu ylöspäin aukeava vaakamallinen yksiosainen kippiovi  ja kaksiosainen taiteovi. Kompaktin kulmakaapin saa 2-osaisella taiteovella tai yhdellä perusovella. Kuvan yläkaapit ovat kaksiosaiset taiteovet.
Alakaapin voi valita yhdellä ovella leveyksissä 30-60 cm ja kahdella ovella leveyksissä 60-80 cm. Alakaapin saa myös laatikoilla tai oven ja laatikoiden yhdistelmällä mitoista riippuen.

Vetolaatikot

Tukevissa vetolaatikoissa kaappien sisältö pysyy järjestyksessä. Korkeaan säilytyskaappiin saa kolme ulosvedettävää laatikkoa leveyksissä 40, 50 ja 60 cm. Valkoisissa vetolaatikoissa on vaimennin ja hidastin ja sen mekanismi kestää jopa 40 kg:n painon. Vetolaatikoiden korkeus on 10 cm ja ne rullaavat kevyesti metallikiskoilla.

 

Tukevat rungot

Säilytyskaappien rungot on valmistettu kylpyhuoneisiin sopivasta kosteudenkestävästä melamiinipäällysteisestä kalustelevystä

Pyykit piiloon

Kodin pyykkihuollon tai vaatesäilytyksen voi piilottaa kaappien sisälle erikokoisiin metallikoreihin. Liukukiskoilla kulkevia valkoisia säilytyskoreja on kymmeniä erikokoisia syvyysmitoissa 29-58 cm väliltä. Korkein korivaihtoehto on 48 cm ja soveltuu hyvin pyykkikoriksi. Pienin kori on kooltaan vain 23,5×23,5 cm ja sopii vaikka sukkien säilytykseen.

Lisävarusteet

Saranat, liukukiskot ja vakiovetimet kuuluvat kaapin toimitussisältöön.
Lisävarusteina myös yläkaappien alapohjaan asennettavat  led-paneeli- tai spottivalot.