Temal BUILD2019-04-18T14:37:46+00:00

Temal BUILD vastaa korjaus- ja uudisrakentamisen tarpeisiin

Temalin koko kiintokalustemallisto niin kylpyhuoneeseen, kodinhoitoon, säilytykseen ja keittiöön on ammattilaisten käytettävissä. Räätälöimme kalusteet aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Koska pelkästään kylpyhuonemallistomme kattaa noin 14 000 erilaista vaihtoehtoa, niin päätimme kuitenkin koostaa ammattilaispuolelle lähtökohdaksi yksinkertaistetun malliston valintoja helpottamaan.

Kolme syytä valita Temal kumppaniksi

Kylpyhuoneen kokoinen -> ratkaisuja kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin
Asukkaan elämäntilanteen mukainen -> ratkaisuja sinkuista senioreille
Markkinoiden ainoat pienet kalustesyvyydet 5 cm välein vapauttavat neliöitä elämiseen

3D-piirrokset ja suunnittelu
Räätälöidyt kohde-esitteet
Haalaus ja asennus

Avainlippu ja Design from Finland = laatua ja luottamusta
Kotimainen valmistaja ja omat tehtaat = toimitusvarmuus, toimitusvarmuus, toimitusvarmuus
Elinkaaritakuu. Vahva jälkimarkkinointi ja tuotteiden saatavuus vuosienkin jälkeen

Temalin BIM-objektikirjastot

Temalin laaja valikoima löytyy BIM-objektikirjastoista, jotka ovat ladattavissa kotisivuiltamme ja toimivat ArchiCAD- ja Revit-ohjelmistoissa. Lisäksi molemmat BIM-objektikirjastot saatavissa Prodlib-palvelun kautta. Molemmille ohjelmistoille on ladattavissa seuraavat tuotesarjat: Country, Mondo, Round, Temalette, Trend, peilikaappeja, säilytyskaappeja sekä tasoaltaita.

GDL-kirjasto sisältää myös ohjaustiedoston, josta käyttäjät voivat käydä helposti varmistamassa onko viimeisin versio käytössä. Temalin 5 cm -konseptin ansiosta suunnittelumahdollisuudet kasvavat ja helpottuvat.

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus

150 ASKELTA KAMPIN METROASEMALTA

SHOWROOM-MYYMÄLÄMME HELSINGIN YDINKESKUSTASSA PALVELEE AMMATTILAISIA MA-LA

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus palvelee ammattilaisia maanantaista lauantaihin. Kylpyhuonekeskuksessa on esillä Temalin mallisto laajasti ja sieltä saa aina ammattitaitoista palvelua sillä asiantuntemuksella, jonka vain valmistaja voi taata. Kylpyhuonekeskuksen konseptissa on mukana luotettavia, johtavia valmistajakumppaneita: Oras, Pukkila, Rej Design, Sanka ja Unidrain. Myös kaikkien kumppaneiden tuotteet ovat laajasti esillä showroomissa.

TULE MUKAAN! Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia, muun muassa teemallisia aamiaisia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Temal & Partners Keittiökeskus

VAPAUTA VANGITUT NELIÖT JA ELÄ ENEMMÄN!

Kylpyhuonekeskuksen naapurissa sijaitsee marraskuussa 2016 avattu urbaani keittiö- ja compact living -myymälä Temal & Partners Keittiökeskus.

Uusi myymälä tarjoaa ratkaisuja keittiöön ja pieniin tiloihin sekä sisustukseen. Myymälästä löytyy Temalin keittiöiden lisäksi muun muassa Helsingin suurin Oras-hanojen livenäyttely, Pohjois-Euroopan suurimman kivitasovalmistajan Diapolin ainoa showroom Suomessa, Temalin 5 cm-konseptia hyödyntäen rakennettu ja täysin sisustettu 15 neliön yksiö sekä Art4U:n, Decosin, Candyn ja AVA Roomin showroom.

Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Made in Finland – virtuaaliset tehdaskierrokset

100 % kotimaista laatua joustavasti räätälöitynä projekteihin

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Ylpeinä voimme todeta, että Temal on Pohjoismaiden AINOA valmistaja, joka valmistaa sekä altaat että kalusteet itse! Koska tuotanto on omissa käsissämme, olemme joustavia, nopeita ja laadukkaita. Voimme myös sopeuttaa tuotantomme projektikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti. Lähde virtuaalisille tehdaskierroksille katsomaan miten Temal-kalusteet ja Temal-tasoaltaat valmistetaan tehtaillamme Järvenpäässä ja Nakkilassa.

Järvenpään emalitehdas

Nakkilan kalustetehdas

Referenssejä

Temalin kiintokalusteita on muun muassa seuraavissa kohteissa
YIT:n uudisrakennuksissa Uudellamaalla, Tampereella ja Kuopiossa
JM Suomen uudisrakennuksissa
NCC:n uudisrakennuksissa
EKEn uudisrakennuksissa
Haahtelan uudisrakennuksissa

PITKÄN ELINKAAREN TOTEUTUKSIIN
TEMAL SURFACE