Temal HOME2017-03-20T11:43:32+00:00

Temal HOME – Kotisi kokoinen, elämäsi mukainen kotimainen

Temal HOME on kuluttajamallistomme, joka tarjoaa kuluttajille Euroopan laajimman valikoiman

Temal-kiintokalusteiden ajatus perustuu yksilöllisyyteen, toiminnallisuuteen ja suomalaiseen laatuun sekä harmoniaan, jossa kiintokalusteiden yhtenäisyys jatkuu läpi kodin tuoden kaikkiin tiloihin loogisuutta ja tyylivarmaa rauhallisuutta. Joustava mitoitus 5 cm välein paitsi leveydessä niin myös syvyydessä tuo puolestaan lisää neliöitä pieneen kotiin. Mistään tinkimättä.

Voit tutustua Temal Home-mallistoon tästä.

Kolme syytä valita Temal

Vapaus.

5 cm -konseptin mahdollistama napakka tilankäyttö vapauttaa neliöitä elämiseen.

Yksilöllisyys.

Löydät aina kotisi mukaisen ja kokoisen kalusteen.

Lisää neliöitä.

Tiesithän, että Temal valmistaa myös keittiöitä 5 cm -konseptilla? Tarjoamme ensimmäisenä markkinoilla keittiöitä syvyyksissä 40-60 cm 5 cm välein = vapauta neliömetri ja säästä jopa 8000 euroa! Kysy lisää!

Toimitusvarmuus.

Olemme lähes ainoita kalustevalmistajia, jotka valmistavat KAIKEN itse, niin altaat kuin kalusteetkin. Riippumattomuus tuo joustavuutta ja toimitusvarmuutta.

Emali.

Emali on 5 cm -konseptin sydän, joka kestää. Posliini on lasitettua savea ja emali on lasitettua terästä. Muokkaamalla teräksestä juuri oikeankokoisia tasoaltaita, voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen kotiin.

Rakkaudesta toiminnalliseen muotoiluun.

Temalin sydän lyö funktionaalisuudelle, designille ja sille pienelle oivallukselle, joka erottaa meidät muista.

Laatu ja luottamus.

Kannamme ylpeydellä sekä Avainlippua että Design from Finland -merkkiä. Meillä on myös ISO 9001 -laatusertifikaatti. Lisäksi kaikilla peilikaapeilla ja ledilipoilla on FI-sertifiointi ja suojaluokitus IP44.

Läheisyys.

100 % kotimainen valmistus kahdella tehtaallaamme Nakkilassa ja Järvenpäässä. Kannamme vastuun tuotteidemme toimivuudesta ja lisäosien saatavuudesta vuosienkin jälkeen – suomen kielellä.

Suomalaiselta suomalaiselle.

Olemme suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Toimintamme on eettisesti kestävää, rehtiä ja se täyttää ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

Temalin BIM-objektikirjastot

Temalin laaja valikoima löytyy BIM-objektikirjastoista, jotka ovat ladattavissa kotisivuiltamme ja toimivat ArchiCAD- ja Revit-ohjelmistoissa. Lisäksi molemmat BIM-objektikirjastot saatavissa Prodlib-palvelun kautta. Molemmille ohjelmistoille on ladattavissa seuraavat tuotesarjat: Country, Mondo, Round, Temalette, Trend, peilikaappeja, säilytyskaappeja sekä tasoaltaita.

GDL-kirjasto sisältää myös ohjaustiedoston, josta käyttäjät voivat käydä helposti varmistamassa onko viimeisin versio käytössä. Temalin 5 cm -konseptin ansiosta suunnittelumahdollisuudet kasvavat ja helpottuvat.

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus

150 ASKELTA KAMPIN METROASEMALTA

SHOWROOM-MYYMÄLÄMME HELSINGIN YDINKESKUSTASSA PALVELEE AMMATTILAISIA MA-LA

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus palvelee ammattilaisia maanantaista lauantaihin. Kylpyhuonekeskuksessa on esillä Temalin mallisto laajasti ja sieltä saa aina ammattitaitoista palvelua sillä asiantuntemuksella, jonka vain valmistaja voi taata. Kylpyhuonekeskuksen konseptissa on mukana luotettavia, johtavia valmistajakumppaneita: Oras, Pukkila, Rej Design, Sanka ja Unidrain. Myös kaikkien kumppaneiden tuotteet ovat laajasti esillä showroomissa.

TULE MUKAAN! Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia, muun muassa teemallisia aamiaisia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Temal & Partners Keittiökeskus

VAPAUTA VANGITUT NELIÖT JA ELÄ ENEMMÄN!

Kylpyhuonekeskuksen naapurissa sijaitsee marraskuussa 2016 avattu urbaani keittiö- ja compact living -myymälä Temal & Partners Keittiökeskus.

Uusi myymälä tarjoaa ratkaisuja keittiöön ja pieniin tiloihin sekä sisustukseen. Myymälästä löytyy Temalin keittiöiden lisäksi muun muassa Helsingin suurin Oras-hanojen livenäyttely, Pohjois-Euroopan suurimman kivitasovalmistajan Diapolin ainoa showroom Suomessa, Temalin 5 cm-konseptia hyödyntäen rakennettu ja täysin sisustettu 15 neliön yksiö sekä Art4U:n, Decosin, Candyn ja AVA Roomin showroom.

Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Made in Finland – virtuaaliset tehdaskierrokset

100 % kotimaista laatua joustavasti räätälöitynä projekteihin

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Ylpeinä voimme todeta, että Temal on Pohjoismaiden AINOA valmistaja, joka valmistaa sekä altaat että kalusteet itse! Koska tuotanto on omissa käsissämme, olemme joustavia, nopeita ja laadukkaita. Voimme myös sopeuttaa tuotantomme projektikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti. Lähde virtuaalisille tehdaskierroksille katsomaan miten Temal-kalusteet ja Temal-tasoaltaat valmistetaan tehtaillamme Järvenpäässä ja Nakkilassa.

Järvenpään emalitehdas

Nakkilan kalustetehdas

Referenssejä

Temalin kylpyhuonekalusteita myydään alan liikkeissä kautta maan.
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä.

Temalin kylpyhuonekalusteita myydään myös noin 250 alan liikkeessä Ruotsissa.
Katso jälleenmyyjäluettelo tästä.

PITKÄN ELINKAAREN TOTEUTUKSIIN
TEMAL SURFACE