Temal-keittiöt – 20 %. Varaa oma suunnitteluaikasi nyt!

Nyt saat kotimaisen, kestävän ja kauniin Temal-keittiön -20 %. Kampanja on voimassa 2.5.-12.6 tehtyihin kokonaishinnaltaan yli 2500 €:n Temal-keittiökalustetilauksiin. Alennus koskee vain uusia tilauksia eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia. Ei koske tasoja, kylpyhuonekalusteita tai muita kodin säilytyskalusteita.

varaa suunnitteluaika

Temal-laminaattitasot ja Stalan Lagom-altaat -50 % keittiön ostajalle

Kampanjan ajan 2.5.-12.6.2022 saat myös valitsemasi Temal-laminaattitason sekä Stalan Lagom-sarjan altaan -50 %. Tutustu tasoihin ja materiaaleihin. Kampanja on voimassa vain uusiin tarjouksiin kokonaishinnaltaan yli 5 000 €:n Temal-keittiökalustetilauksiin.

Siemens uuni ja liesitaso – 45 %

Kampanjan ajan 2.5.-12.6.2022 saat myös kampanjavalikoiman Siemens uunin ja liesitason – 45 %.  Lisäkampanja on voimassa vain uusiin tarjouksiin kokonaishinnaltaan yli 5 000€:n Temal-keittiökalustetilauksiin.

Kaunista ja kosteuden kestävää kesäkeittiöön

Temal-keittiökalusteet valmistetaan kosteuden kestävistä materiaaleista. Ne on tehty kestämään kylpyhuoneiden vaativat olosuhteet, joten kestävät kyllä keittiössäkin. Keittiökalusteet toimitetaan koottuina, saat keittiökalusteesi rungon, ovet, etusarjat ja mekanismit paikallaan. Valmiiksi kootut kalusteet parantavat keittiöasennuksen laatua ja säästävät aikaa – ja hermoja.

Huvila-, mökki- tai kartanokeittiö, Temal-keittiö on taatusti toiminnallinen ja helppohoitoinen vuodesta toiseen. Se ei pienistä lämpötilanvaihteluista välitä, vaan seisoo tukevasti ja tarjoaa miellyttävän kokkauskokemuksen päivästä toiseen. Oivallinen valinta myös kesäkodin keittiöön!

Varaa suunnitteluaika

Keittiökeskus palvelee arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 11-15.
Varaa maksuton keittiösuunnitteluaika myymälästä myynti(a)keittiokeskus.fi, 040 773 3945 tai Sinun Suunnittelijasi -suunnittelupalvelun kautta. Voit varata etäsuunnitteluajan tai tapaamisen Keittiökeskus-myymälään..

Sinun suunnittelijasi-suunnittelupalvelu

Temal-keittiöt Keittiökeskuksesta

Keittiökeskus on urbaani ja ainutlaatuinen myymälä ja showroom, jossa Temal-keittiöt on yhdistetty kumppaneidemme tuotteisiin. Myymälämme on neljän vahvan laatubrändin Temalin, Oraksen, Parolan rottingin ja Cosentinon showroom keskellä Helsinkiä. Keittiökeskus sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa, Runeberginkatu 4. Tervetuloa!