Keittiökeskus

Temal-keittiöt valmistetaan tehtaallamme Nakkilassa konseptimme mukaan 5 cm välein. Voit tutustua malleihin ja materiaaleihin Keittiökeskus-myymälässämme Helsingin Kampissa. Suosittelemme varaamaan suunnittelutapaamisen etukäteen myynti@keittiokeskus.fi, soittamalla myymälään p. 040 773 3945 tai Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta.

Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaikkiin keittiöihin liittyvissä kysymyksissä. Toimimme myös partnereidemme, kolmen vahvan laatubrändin showroomina ja näyteikkunana keskellä Helsinkiä, vain 150 askeleen päässä Kampin metroasemalta.

Keittiökeskus=Temal-keittiöt ja -säilytyskalusteet, Oras, Cosentino ja Parolan Rottinki

Helsingin Kampin Keittiökeskus-myymälästämme löydät Temal-keittiöiden lisääksi myös kumppaneidemme tuotteet: Oraksen hanat ja suihkut, Cosentinon tasot ja välitilaratkaisut sekä valikoiman Parolan Rottingin sisustustuotteita.

Varaa maksuton aika etätapaamiseen!

Sinun suunnittelijasi on Temalin keittiö-, kylpyhuone ja säilytyskalusteiden asiantuntija, joka auttaa sinua etänä niin kaluste- ja tuotevalinnoissa kuin suunnittelussakin. Uuden kalusteen hankinta tai kokonaan uuden tilan suunnittelu, Sinun suunnittelijasi auttaa. Varaa maksuton etäsuunnitteluaika!

Runeberginkatu 4 C, 00100 Helsinki
Puh. 040 773 3945
www.keittiokeskus.fi

Seuraa meitä Facebookissa:
temalandpartners

Etsi jälleenmyyjä

Apua etänä kylpyhuoneen, keittiön ja kodin säilytyskalusteiden valintaan ja suunnitteluun

Sinun suunnittelijasi on Temalin kylpyhuone-, keittiö- ja säilytyskalusteiden asiantuntija, joka auttaa sinua etänä niin kaluste- ja tuotevalinnoissa kuin suunnittelussakin. Pieni tarvike kylpyhuoneeseen, uuden kalusteen hankinta tai kokonaan uuden tilan suunnittelu, Sinun suunnittelijasi auttaa. Varaa maksutuon suunnitteluaika www.sinunsuunnittelijasi.fi.