Temal LIFE2017-03-20T07:32:50+00:00

Temal LIFE vastaa sosiaali- ja terveyspuolen
rakentamisen tarpeisiin

Jopa 80 prosenttia ikääntyneiden tapaturmista on kaatumisia, liukastumisia tai putoamisia alhaisista korkeuksista. Oikein asennetut tukikaiteet ja nerokkaat tasoaltaat vähentävät merkittävästi riskejä ja helpottavat arjen toimia. Nuoriin verrattuna ikääntyneet saattavat tarvita jopa kymmenkertaisen määrän valoa nähdäkseen kunnolla. Turvallisten valoratkaisujen tarve kasvaa.

Temal kehittää jatkuvasti ratkaisuja terveyden- ja vanhustenhoidon tarpeisiin -esimerkkeinä huomiovärit tasoaltaissa muistisairaiden arkea helpottamaan tai korkeussäädettävä allas- ja peilikokonaisuus pyörötuolipotilaille.

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän hygieenistä, bakteereja hylkivistä räätälöitävistä emalialtaista ja -tasoista, huomioväreistä, tukikaiteista, korkeussäädettävistä allas- ja peilikokonaisuuksista sekä valaistusratkaisuista.

Kolme syytä valita Temal kumppaniksi

Kylpyhuoneen kokoinen -> ratkaisuja kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin
Asukkaan elämäntilanteen mukainen -> ratkaisuja sinkuista senioreille
Markkinoiden ainoat pienet kalustesyvyydet 5 cm välein vapauttavat neliöitä elämiseen

3D-piirrokset ja suunnittelu
Räätälöidyt kohde-esitteet
Haalaus ja asennus

Avainlippu ja Design from Finland = laatua ja luottamusta
Kotimainen valmistaja ja omat tehtaat = toimitusvarmuus, toimitusvarmuus, toimitusvarmuus
Elinkaaritakuu. Vahva jälkimarkkinointi ja tuotteiden saatavuus vuosienkin jälkeen

Temalin BIM-objektikirjastot

Temalin laaja valikoima löytyy BIM-objektikirjastoista, jotka ovat ladattavissa kotisivuiltamme ja toimivat ArchiCAD- ja Revit-ohjelmistoissa. Lisäksi molemmat BIM-objektikirjastot saatavissa Prodlib-palvelun kautta. Molemmille ohjelmistoille on ladattavissa seuraavat tuotesarjat: Country, Mondo, Round, Temalette, Trend, peilikaappeja, säilytyskaappeja sekä tasoaltaita.

GDL-kirjasto sisältää myös ohjaustiedoston, josta käyttäjät voivat käydä helposti varmistamassa onko viimeisin versio käytössä. Temalin 5 cm -konseptin ansiosta suunnittelumahdollisuudet kasvavat ja helpottuvat.

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus

150 ASKELTA KAMPIN METROASEMALTA

SHOWROOM-MYYMÄLÄMME HELSINGIN YDINKESKUSTASSA PALVELEE AMMATTILAISIA MA-LA

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus palvelee ammattilaisia maanantaista lauantaihin. Kylpyhuonekeskuksessa on esillä Temalin mallisto laajasti ja sieltä saa aina ammattitaitoista palvelua sillä asiantuntemuksella, jonka vain valmistaja voi taata. Kylpyhuonekeskuksen konseptissa on mukana luotettavia, johtavia valmistajakumppaneita: Oras, Pukkila, Rej Design, Sanka ja Unidrain. Myös kaikkien kumppaneiden tuotteet ovat laajasti esillä showroomissa.

TULE MUKAAN! Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia, muun muassa teemallisia aamiaisia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Temal & Partners Keittiökeskus

VAPAUTA VANGITUT NELIÖT JA ELÄ ENEMMÄN!

Kylpyhuonekeskuksen naapurissa sijaitsee marraskuussa 2016 avattu urbaani keittiö- ja compact living -myymälä Temal & Partners Keittiökeskus.

Uusi myymälä tarjoaa ratkaisuja keittiöön ja pieniin tiloihin sekä sisustukseen. Myymälästä löytyy Temalin keittiöiden lisäksi muun muassa Helsingin suurin Oras-hanojen livenäyttely, Pohjois-Euroopan suurimman kivitasovalmistajan Diapolin ainoa showroom Suomessa, Temalin 5 cm-konseptia hyödyntäen rakennettu ja täysin sisustettu 15 neliön yksiö sekä Art4U:n, Decosin, Candyn ja AVA Roomin showroom.

Järjestämme arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, rakennusyhtiöille ja taloyhtiöille säännöllisesti tapahtumia. Ilmoittaudu mukaan kutsu- ja uutiskirjelistallemme tästä!

Made in Finland – virtuaaliset tehdaskierrokset

100 % kotimaista laatua joustavasti räätälöitynä projekteihin

Made in Finland – Suomessa valmistettu. Ylpeinä voimme todeta, että Temal on Pohjoismaiden AINOA valmistaja, joka valmistaa sekä altaat että kalusteet itse! Koska tuotanto on omissa käsissämme, olemme joustavia, nopeita ja laadukkaita. Voimme myös sopeuttaa tuotantomme projektikohtaisten tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jokainen allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri sinun mittojesi ja toiveidesi mukaan. Turvallisesti, laadukkaasti ja joustavasti. Lähde virtuaalisille tehdaskierroksille katsomaan miten Temal-kalusteet ja Temal-tasoaltaat valmistetaan tehtaillamme Järvenpäässä ja Nakkilassa.

Järvenpään emalitehdas

Nakkilan kalustetehdas

Referenssejä

Temal LIFE -ratkaisuja on muun muassa Lahden kaupungin sairaalassa, Järvenpään uudessa terveyskeskuksessa, Helsingin Diakonissalaitoksella, Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa sekä palvelutaloissa ja terveyskeskuksissa kautta maan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

PITKÄN ELINKAAREN TOTEUTUKSIIN
TEMAL SURFACE