Temal PUBLIC2017-03-06T23:15:27+00:00

TEMAL PUBLIC – För hotell, restaurang och retail

En av de viktigaste kritierierna för en hotell- och restauranggäst är att badrummet är snyggt, rent och helt. Med Temal skräddarsys badrumsmöbeln helt enligt beställarens önskemål kring design- och behov av utrymme. Vi tillser att badrummet blir så lättstädat som möjligt och att tvättstället klarar av många års hård, regelbunden användning. Kärnan i våra tvättställ är dessutom av stål istället för lera som i porslinstvättställ, vilket garanterar en ökad hållbarhet.

Till hotell erbjuder vi också optimala förvaringslösningar. Det finns ju faktiskt få miljöer, där behovet av att maximera golvytan är så viktigt som i ett hotellrum. Ändå finns det så många hotellrum där golvytan stulits av onödigt stora, och skrymmande hallmöbler. Vi skräddarsyr hotellrummets hallmöbler helt enligt hotellets önskan om design- och utrymmesbehov. Vi ger helt enkelt tillbaka golvyta till hotellrummen. Kvadratsmart, helt enkelt.

Några av våra referensföretag inom hotell, restaurang och retial är Bar XX, Bar XX,  Silja Serenad, Silja Symphony, Viking Mariella och Vikting Gabriella.  Kontakta oss gärna för mer information.

Flera fördelar med TEMAL:

  • Vi är ISO 9001-certifierade och våra produkter är godkända i Byggvarubedömningen
  • Vårt BIM-objektbibliotek kan laddas ner gratis och fungerar i ArchiCAD- och Revit-programmen
  • Vi kan erbjuda kompletta objektspriser inklusive transport och montering