Valitse vahva valmistaja - kotimaista ja kestävää

Temal on kotimainen kalustevalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Valmistamme massakustomoituja kiintokalusteita kylpyhuoneeseen, säilytykseen ja kodinhoitoon 5 cm välein. Toimitamme kalusteet uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin ja julkitiloihin kuten hotelleihin, laivoihin, ravintoloihin, kouluihin ja sairaaloihin.
Toimintamme on eettisesti kestävää ja rehtiä ja se täyttää pohjoismaiset ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Temalin kalusteet ovat elinkaareltaan pitkäikäisiä. Elinkaaren pituutta lisää varaosien saatavuus suoraan omalta tehtaalta.
Temal on mm. Green Building Council Finlandin jäsen. Se on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää hiilineutraalia rakentamista, kiertotaloutta ja kestävämpää elämää. Teemme myös tuotekohtaista EPD-laskentaa, joka perustuu valmistetun tuotteet elinkaarianalyysiin ja esittää tietoja ympäristövaikutuksista.
Valmistamme myös M1-luokituksen mukaisia kalusteita. M1 vaatimukset täyttyvät mm. kaikissa pinnoitetuissa kalustelevyissä, lukuun ottamatta korkeakiiltovalkoista ja maalattuja kalustelevyjä. M1-luokitus edistää hyvää rakennustapaa ja vähäpäästöisten rakennusmateriaalien käyttöä sekä kehittämistä. Valmistamme myös Joutsenmerkki-kelpoisia kalusteita ja olemme mukana Joutsenmerkki-rakentamisessa. Lue lisää sertifikaateistamme tai kysy meiltä projektimyynnistä lisää.

MERKIT_Vapaus_black.png

Tarjoamme ainoana markkinoilla kalusteita viidessä eri syvyysmitassa: 30, 35, 40, 45 ja 50 cm. Voit todella optimoida tilankäytön ja toimivuuden myös ahtaissa neliöissä.

MERKIT_Valmistus_black.png

Olemme ainoita kalustevalmistajia, jotka valmistavat kaiken itse, niin altaat kuin kalusteetkin. Riippumattomuus tuo toimitusvarmuutta ja joustavuutta. Valmistajana pystymme myös toteuttamaan kalusteet niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Kalusteet valmistetaan Nakkilassa ja altaat Järvenpäässä.

MERKIT_Toimitus_black.png

Meillä on laaja komponentti- ja materiaalivalikoima varastossamme, joka takaa toimitusvarmuutemme kaikissa olosuhteissa. Vakiotuotteidemme toimitusaika on noin kolme viikkoa tilauksesta. Mallikalusteet toimitamme tarvittaessa jopa nopeamminkin. Tarkista tilausaika tilauksen yhteydessä.

MERKIT_Kosteudenkestava_black.png

Temal-kalusteet valmistetaan kosteudenkestävistä materiaaleista. Kalusteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja ja osia, joilla taataan kalusteen pitkä käyttöikä.

MERKIT_Asennus_black.png

Temalin kalusteet toimitetaan aina rungot koottuina suoraan tehtaalta, jolloin niiden asennus on nopeaa ja vaivatonta.

MERKIT_Avainlippu_black.png

Me kannamme Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippua ylpeydellä. Valmistamme myös tuotteita Joutsenmerkittyyn rakentamiseen hyväksytyistä materiaaleista, jolloin ne täyttävät ympäristömerkin vaatimukset. Tuotteet ovat listattuna Joutsenmerkittyjen talojen rakennuttajille tarkoitetussa tietokannassa.

MERKIT_DFF_black.png

Meillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Design from Finland muotoilumerki. Se kertoo siitä, että myös tuotekehitys ja muotoilu on suomalaista.

MERKIT_Takuu_black.png

Kotimainen työ ja ensiluokkaiset materiaalit mahdollistavat sen, että voimme antaa tuotteillemme pakollista kahta vuotta pidemmän tuotetakuun. Me takaamme valmistamiemme kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta kymmenen (10) vuotta toimituspäivästä lukien.

MERKIT_nakkila_black.png

Kotimaisuus on meille keskeinen arvo. Olemme ainoita kalustevalmistajia, jotka valmistavat kaiken itse, niin altaat kuin kalusteetkin. Kalusteet valmistetaan Nakkilassa ja altaat Järvenpäässä.

MERKIT_Emali_black.png

Emali on 5 cm -konseptin sydän, joka kestää. Emali-allas on lasitettua terästä. Muokkaamalla teräksestä juuri oikeankokoisia tasoaltaita, voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen kotiin.

MERKIT_Tuotteet_black-002.png

Me tunnemme uniikit tuotteemme ja osaamme suositella sinulle parhaat kalusteet uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin sekä julkitiloihin kuten hotelleihin, laivoihin, ravintoloihin, kouluihin ja sairaaloihin.

Projektimyynti suosittelee

Stella on bestseller

Stella-allaskaluste on suunniteltu sopimaan suomalaiseen kylpyhuoneeseen. Sen kantikas muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Saatavilla on kolme eri allaskokoa S,M ja L, jotka voi valita ovilla tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 37. Löydät Stella-kalustesarjan täältä.

Vakiona huippuvaloa

Valmistamissamme peilikaapeissa on vakiona 4 000 K lediprofiilivalot, jotka luovat kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa. Valo on leveyksissä 40-80 cm tilauksesta vaihdettavissa myös 3000 K. Highlight Special-peilikaappi on suosikkimalli, jonka kapealinjainen ylälippa tekee siitä siron ja tyylikkään. Sen ylälipassa on peiliä valaiseva lediprofiilivalo ja alapohjassa allasvalona lediprofiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Siivouskaappi pyykkikorilla

Hyllykaappi voi sisältää silityslautaa varten oman kapean osion, hyllyjä, säilytys- ja pyykkikoreja tai telineen imuriletkulle ja varrelle, pikkutasoja ja säilytyskoukkuja. Siivouskaapin leveyden voit valita 40-60 cm ja syvyyden 48-58 cm väliltä, korkeus on 182 cm. Kuvassa projektimyynnin kestosuosikki:  182 cm korkea siivouskaappi pyykkikorilla.

Matalat kaapit

Säilytys- tai pyykkikaapin saa myös 130 cm korkeana, jolloin se sopii hyvin esimerkiksi iv-koneen alle. Valittavana on viisi eri mallia syvyydessä 58 cm.