Valitse vahva valmistaja - kotimaista ja kestävää

Takuulla ja toimitusvarmasti

Valitse vahva valmistaja

-takuulla ja toimitusvarmasti

Temal on kotimainen kalustevalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920.

Valmistamme massakustomoituja kiintokalusteita kylpyhuoneeseen, säilytykseen ja kodinhoitoon 5 cm välein. Toimitamme kalusteet uudiskohteisiin, linjasaneerauksiin ja julkitiloihin kuten hotelleihin, laivoihin, ravintoloihin, kouluihin ja sairaaloihin. Toimintamme on eettisesti kestävää ja rehtiä ja se täyttää pohjoismaiset ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Temalin kalusteet ovat elinkaareltaan pitkäikäisiä. Elinkaaren pituutta lisää varaosien saatavuus suoraan omalta tehtaalta.

MERKIT_Vapaus_black.png

Tarjoamme ainoana markkinoilla kalusteita seitsemässä eri syvyys-mitassa: 30, 35, 40, 45, 50, 55 ja 60 cm. Laajan mittavalikoiman avulla voit todella optimoida tilankäytön ja toimivuuden myös ahtaissa neliöissä.

MERKIT_Valmistus_black.png

Me valmistamme kalusteet itse omilla tehtaillamme, kalusteet Nakkilassa ja altaat Järvenpäässä. Oma valmistus tarjoaa vastuun tuotteidemme toimivuudesta ja varaosien saatavuudesta vuosienkin jälkeen.

MERKIT_Toimitus_black.png

Meillä on laaja komponentti- ja materiaalivalikoima varastossamme, joka takaa toimitusvarmuutemme. Vakiotuotteidemme toimitusaika on noin kolme viikkoa tilauksesta. Mallikalusteet toimitamme tarvittaessa jopa nopeamminkin. Tarkista tilausaika tilauksen yhteydessä.

MERKIT_Kosteudenkestava_black.png

Temal-kalusteet valmistetaan kosteudenkestävistä materiaaleista. Kalusteissamme käytetään laadukkaita materiaaleja ja osia, joilla taataan kalusteen pitkä käyttöikä.

MERKIT_Asennus_black.png

Temalin kalusteet toimitetaan aina rungot koottuina suoraan tehtaalta, jolloin niiden asennus on nopeaa ja vaivatonta.

MERKIT_Avainlippu_black.png

Kannamme ylpeydellä Avain-lippua. Se kertoo, että tuote tai palvelu on valmistettu Suomessa ja se on suomalainen työllistäjä. Avainlippu on tunnetuin laatumerkkimme ja luotettava tae kotimaisesta laadusta.

MERKIT_DFF_black.png

Kalusteillamme on ollut Design from Finland-merkki ihan alusta asti eli merkin lanseerauksesta vuonna 2011. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun panostetaan.

MERKIT_Takuu_black.png

Kotimainen työ ja ensiluokkaiset materiaalit mahdollistavat sen, että voimme antaa tuotteillemme pakollista kahta vuotta pidemmän tuotetakuun. Temalin kalusteiden ja altaiden takuuaika on laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta kymmenen (10) vuotta toimituspäivästä lukien.

MERKIT_nakkila_black.png

Olemme suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Toimintamme on rehtiä, re-hellistä ja eettisesti kestävää. Nou-datamme vastuullista valmistusta ja ympäristönsuojelua koskevaa ohjeistusta ja lainsäädäntöä, joka täyttää pohjoismaiset ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

MERKIT_Emali_black.png

Emali on 5 cm -konseptin sydän, joka kestää. Emali-allas on lasitettua terästä. Muokkaamalla teräksestä juuri oikeankokoisia tasoaltaita, voimme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen kotiin.

MERKIT_Tuotteet_black-002.png

Temalin allaskaappi sisältää kaiken. Tasoaltaan, tilaa säästävän vesilukon, rungon, ovet, etusarjat, pohjaventtiilin, ylivuodon… se on sellaisenaan asennusvalmis.

Projektimyynti suosittelee

Stella on
bestseller

Stella-allaskaluste on suunniteltu sopimaan suomalaiseen kylpyhuoneeseen. Sen kantikas muoto maksimoi pesutilan niin pienessä kuin isossakin koossa. Saatavilla on kolme eri allaskokoa S,M ja L, jotka voi valita ovilla tai laatikoilla. Kokovaihtoehtoja on yhteensä 26. Löydät Stella-kalustesarjan täältä.

 

Vakiona
huippuvaloa

Valmistamissamme peilikaapeissa on vakiona 4 000 K LED-profiilivalot, jotka luovat kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa. Highlight Special-peilikaappi on suosikkimalli, jonka kapealinjainen ylälippa tekee siitä siron ja tyylikkään. Ylälipassa on peiliä valaiseva LED-profiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Siivouskaappi pyykkikorilla

Hyllykaappi voi sisältää silityslautaa varten oman kapean osion, hyllyjä, säilytys- ja pyykkikoreja tai telineen imuriletkulle ja varrelle, pikkutasoja ja säilytyskoukkuja. Siivouskaapin leveyden voit valita 40-60 cm ja syvyyden 48-58 cm väliltä, korkeus on 182 cm. Kuvassa projektimyynnin kestosuosikki: 182 cm korkea siivouskaappi pyykkikorilla.

Matalat
kaapit

Säilytys- tai pyykkikaapin saa myös 130 cm korkeana, jolloin se sopii hyvin esimerkiksi iv-koneen alle. Valittavana on viisi eri mallia syvyydessä 58 cm.

Projektimyynnin yhteystiedot

HENRIIKKA HIBAY
Myyntijohtaja, projektimyynti

Rakennusliikkeet, arkkitehdit, isännöitsijät

0400 315 039
etunimi.sukunimi@temal.fi

PETRA REITMAA
Projektipäällikkö (in-house)

050 576 5695
 010 217 2300 asiakaspalvelu
petra.reitmaa(a)temal.fi

ELINA KETONEN
Projektimyyjä

040 148 6688
elina.ketonen(a)temal.fi