KYLPYHUONEITA RAKASTAVA MYYJÄ
-tule meille töihin!

Etsimme iloiseen joukkoomme kylppäreistä ja niiden suunnitelusta paljon tietävää myyntihenkistä ammattilaista vakituiseen kokopäivätyöhön.

Pääset Kylpyhuonekeskukseen, alan näköala- ja kohtaamispaikalle Helsingin ydinkeskustaan, työskentelemään kotimaisten Temalin kalusteiden ja muiden alan huippubrändien parissa. Työ on monipuolista myynti- ja suunnittelutyötä myymälässä, jossa palvelet niin kuluttajia kuin ammattilaisiakin.

Etsimme ennen kaikkea persoonaa, joten laita rohkeasti omannäköisesi hakemus viimeistään 4.10.2021 mennessä rekry@temal.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Julia Stoltzenberg puh. 0405823694.

TEMAL on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Valmistamme kiintokalusteita kylpyhuoneeseen, kodinhoitoon ja keittiöön. Kaikki kalusteemme on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

TEMAL & PARTNERS KYLPYHUONEKESKUS on Helsingin Kampissa sijaitseva Temalin omistama showroom-myymälä, jossa olemme vuodesta 2015 yhdessä suomalaisten valmistajien ja johtavien brändien kehittäneet koko kylpyhuoneen kattavaa kokonaiskonseptia. Tarjoamme kestäviä ja laadukkaita kokonaisuuksia yhdestä osoitteesta. Valmistajina takaamme tuotteidemme laadun ja vastuullisuuden. www.kylpyhuonekeskus.com