Uutuuksia 2023 – Oodi- ja Onni-altaat, upeasti uudistunut DESiGN-mallisto, Stella-allaskaluste sivukaapilla sekä kotimaiseen kylpyhuoneeseen sopiva Pohjola-värivalikoima

Temalin mallisto 2023 on huolellisesti suunniteltu suomalaisen tuotekehitystyön tulos, jossa yhdistyvät arjen toiminnallisuus, huippumuotoilu ja laadukkaat, korkealuokkaiset materiaalit.
Malliston kalusteet ja altaat valmistetaan perheyrityksen omilla tehtailla Nakkilassa ja Järvenpäässä.

Tutustu uutuuksiin ja lue lisää kuvastosta, tuotekuvastomme sisältää 196 sivua ideoita ja inspiraatiota sekä tarkat tiedot tuotteistamme mitoista kuviin ja hintoiihin.

Uudistunut DESiGN-mallisto

DESiGN on valikoima erikokoisia  allas- ja alakaappeja, joista voit yhdistellä mieleisen kokonaisuuden. DESiGN-sarja on kuin palapeliä alakaapeilla ja -laatikoilla, malliston kalusteet sopivat moneen tilaan kylpyhuoneesta koko kotiin.  Laajan mittavalikoimaan avulla ne ratkaisevat erilaiset säilytystarpeet ja niiden avulla voit luoda uniikin kylpyhuoneratkaisun.
Moduulimaisen malliston uutuuksia ovat avohylly kauniilla pronssin sävyisellä lasihyllyllä sekä hulppeat 44 cm korkeat alakaapit. Yhdistele miten haluat, me valmistamme!

Kuvassa DESiGN-kalusteita Pohjola-väri Angora (NCS S 1005-Y50R), Hi-Macs®-komposiittitaso väri Aurora Bisque, Hile-valopeili sekä Plain-tasopeili.

Uutuus: DESiGN-avokaappi lasihyllyllä

Moderni avokaappi sisältää pronssin sävyisen lasihyllyn. Avohyllyssä esineet ovat kauniisti esillä ja osa sisustusta, jonka tyylikäs taustavalo viimeistelee. Avokaapin saa leveyksissä 40, 60 ja 80 cm, korkeus on aina 44 cm. Kalustevalaisin on lisävaruste, saatavilla keväällä 2023.

Uutuus: Oodi-allas – myös mustana

Oodi on malja-allas, jonka pyöristetyn kantikas muoto maksimoi pesutilan. Tason päälle asennettavan altaan korkeat reunat ovat sopivan suojaiset pesupuuhille ja allas sopiikin niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseen. Emaloidun altaan muoto on siro, mutta runko terästä. Värit valkoinen ja mattamusta. Ennakkomyynti! Toimitukset alkaen toukokuu-2023.

Kuvassa Oodi-allas ja DESiGN-kalusteet Velvet-väri greige 2910 sekä HI-MACS®-komposiittitaso väri Sanremo.

Uutuus: Onni-allas – tilaa tasolle

Onni on tason alle asennettava allas, joka sopii erityisen hyvin kodinhoitohuoneeseen, sen reilu koko ja muoto maksimoi pesutilan. Onni on syvyydeltään sopiva ja muodoltaan mukava allas, jonka pyöristetyn kulmikas allas maksimoi pesutilan. Tason alta kiinnitettynä se tarjoaa aina työskentelytilaa ympärilleen. Sopii käytettäväksi komposiitti- ja kivitason kanssa. Värit valkoinen ja mattamusta. Ennakkomyynti! Toimitukset alkaen toukokuu-2023.

.

Stella-allaskaluste – nyt myös sivukaapilla

Stella-allaskaapin saa nyt myös  kätevällä sivukaapilla, joka jakaa säilytyksen omiin osioihin. Sivukaapillinen allaskaappi maksimoi säilytystilan. Se sisältää kaapin, säilytyslaatikot sekä sivulle sijoitetun altaan, joka vapauttaa reilusti tilaa tasolle. Sivukaapissa on hyllyt, joiden tilalle voi vaihtaa ison pyykkikorin tai kaksi säilytyskoria.

Uutuus: Hile-valopeili

Valopeili on muodikas sisustuselementti, joka elävöittää kylpyhuoneen kalustusta. Hile-valopeili on kantikas uutuus pyöreiden valopeiliemme joukossa.  Kehyksettömän Hile-valopeilin takaa heijastuu kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa, jonka värilämpötila on 4 000 K. Hile-valopeili  sisältää hipaisukytkimen, Viisi leveyttä 36, 60, 80, 100 ja 120 cm, korkeus aina 85 cm.

Parasta tasoa: Polaris- ja HiMacs® -uutuuksia

Taso on tärkeä ja kooltaan iso osa kylpy- ja kodinhoitohuonetta. Hyvä taso on helppohoitoinen, ominaisuuksiltaan kestävä ja sopii sisustukseen. Se voi toimia tyylikkäänä alustana erilliselle altaalle ja nousta tyylin ja tunnelman viimeistelijäksi. Mattapintaiset Polaris-tasot ovat tyylikäs ja trendikäs vaihtoehto, joissa uutuusvärejä ovat ruskea ja vaalean ruskea.
Moderniin kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen oiva ratkaisu on kevytlinjainen HIMACS®-komposiittitaso. HI-MACS®-tasojen uutuusvärejä ovat Pavia, Aurora Biscuit, Aurora Umber sekä Sanremo. Kuvassa väri Aurora Biscuit.

Pohjola-värit

Pohjola-värivalikoima  sisältää 15 maalattua lisähintaista kalusteväriä, jotka on suunniteltu sopimaan pohjoismaiseen valoon ja hillityn tyylikkääseen kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Värit toteutetaan tilaustyönä ja ne ovat saatavilla kaikkiin kalusteisiimme.  Pohjola-värien vastaavat NCS-värikoodit löytyvät kuvastosta sekä kalustemateriaalit-sivulta.

Altaissa mattamustaa ja valkoista

Malliston 2023 allasvärit ovat mattamusta ja valkoinen. Valkoinen on ikuinen klassikko ja puhtaan valkoisen emalialtaan elegantti pinta on kuultavan kaunis ja keytännöllisen kestävä. Mattamusta tuo syvää intensiteettiä ja lämmöntuntua kylpyhuoneeseen, sen hurmaava pinta kutsuu koskettamaan. Loop-altaan saa myös tumman metallinhohtovärillä altaan ulkoreunassa.

Uutuusvetimiä: Patinaa ja metallinhohtoa

Kalustesarjat toimitetaan oletusvetimen kanssa, jonka voi vaihtaa lisähintaiseen vetimeen. Malliston 2023 uutuusvetimissä metallipinnat hehkuvat komeasti ja muotokielessä yhdistyvät käteen sopiva toiminnallisuus ja eleganttit metallisävyt.

Tuotekuvasto 2023 -tutustu ja ihastu 🧡