Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Temalin tieto- ja latauspaketti projektiasiakkaille

Temal valmistaa kalusteita, jotka vastaavat suomalaisen kylpyhuoneen erityisvaatimuksiin. Tervetuloa hyödyntämään asiantuntijuuttamme – tarjoamme koulutuksia, tapahtumia sekä erityisesti Suomeen suunniteltuja kalusteita ja palveluita. Luota kotimaiseen laatuun, joka kestää!

Hanki tietoa ja osallistu

Koulutus ja tuoteopastus

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia ja tuoteopastuksia, jotka voidaan toteuttaa joko teillä paikan päällä, etänä tai Temalin Kylpyhuonekeskuksessa Helsingissä. Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri teidän tarpeidenne mukainen tapahtuma!

Info- ja verkostoitumistapahtumia

Järjestämme aamiaisia, lounaita, afterwörkkejä ja minikiertueita ympäri Suomen. Liity postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumistamme.

Näe tuotteet livenä Kylpyhuonekeskuksessa

Temal Kylpyhuonekeskuksesta löydät sekä myyntitiimimme että laajimman valikoiman Temalin kalusteita. Täältä saat myös värimalleja ja tuotetietoa. Voit pistäytyä myymälässämme niin arkisin kuin lauantaisinkin.

Linjakas Showroom

Temalin yhteistyössä Oraksen, REJ Designin ja Vieserin kanssa luoma Linjakas-konsepti tarjoaa laadukkaat, kotimaiset ratkaisut linjasaneeraukseen ja korjausrakentamiseen. Linjakas Showroom löytyy Temal Kylpyhuonekeskuksesta, Runeberginkatu 4, Helsinki. 

Valitse tuotteet

  • Projektituotteet: Korjaus- ja uudisrakentamiseen kohdennettu kärkituotteidemme valikoima on kuratoitu. Valikoimassa on M1-hyväksyttyjä ja M1-kelpoisia tuotteita. Osalle on jo tehty EPD-laskenta ja loput ovat laskennan alla. Lisäksi jokainen kärkituote on saatavilla BIM-objektikirjastostamme – LATAA PROJEKTIESITE
  • Markkinoiden laajin mittavalikoima käytössäsi: Projektivalikoiman lisäksi käytössäsi on myös Temalin koko mallisto ja sen myötä markkinoiden laajin mittavalikoima. LATAA TEMAL KUVASTO
  • Materiaalitiedot: Kaikki tarvittavat materiaalitiedot löytyvät TÄÄLTÄ
  • Materiaali- ja värimallit: Toimitamme kalusteiden ja tasojen värimallit sekä tuote-esitteet ja kuvastot nopeasti. Tilaa materiaalit osoitteesta projektimyynti@temal.fi tai hae ne Temal Kylpyhuonekeskuksesta!

BIM-objektikirjasto

Tarjoamme BIM-objektikirjaston, joka toimii suoraan ArchiCAD- ja Revit-ohjelmistoissa. Saat kirjaston käyttöösi ilman rekisteröitymistä. Saatavilla on myös tuotekohtaiset DWG-objektit helposti.

Me palvelemme

Temal_Henriikka_Hibay

Henriikka Hibay

Projektimyynnin myyntijohtaja

Henriikka on kylpyhuoneiden asiantuntija, jolla on vuosien kokemus Temal-tuotteista. Hän tukee projektiasi alusta loppuun tarjoten sekä koulutuksia että räätälöityjä tuote-ehdotuksia. Henriikan vankka ammattitaito ja intohimo suunnitteluun takaavat, että jokaisesta kylpyhuoneesta voi tulla asunnon helmi oikeanlaisilla materiaaleilla ja suunnitelmalla. 

Asiakaspalvelu

Olemme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–16 sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

TEMAL_PRO_KANSI_2024_web

Temal B2B-esite 2024

Ammattilaisten valinta 

Esittelemme B2B-valikoimamme, joka tukee ammattilaisia heidän projekteissaan. Täydelliset ratkaisut rakentamiseen, suunnitteluun ja remontointiin.

Lisäpalveluja

  • 3D-kuvat ja kohde-esitteet: Tarjoamme taloyhtiökohtaisia sähköisiä kohde-esitteitä, jotka sisältävät tuotevalintoja ja havainnollistavia 3D-kuvia, helpottaaksemme asiakkaan tuotevalintoja.

  • Asukasmuutospalvelu: Laadimme taloyhtiön asuntokohtaiset kalustesuunnitelmat Temalin Kylpyhuonekeskuksessa. Toimitamme rakennusliikkeille tarvittavat dokumentit ja laskemme asuntokohtaiset tarjoukset. Tarpeen vaatiessa piirrämme myös 3D-muutoskuvat.

  • Asennus- ja haalauspalvelu: Tarjoamme kattavan haalaus- ja asennuspalvelun useaan eri kaupunkiin Suomessa. Toimitamme kalusteet aina koottuina ja käytämme Temalin omia sopimusasentajia mikä tekee palvelusta nopeaa ja helppoa.

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Korjausrakentamisen Linjakas-konsepti

  • Linjakas-konsepti: Temalin, Oraksen, REJ Designin ja Vieserin yhteistyössä kehittämä Linjakas tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan korjausrakentamiseen. Konsepti sisältää valmiita tuote-ehdotuksia kolmessa eri tasossa, mikä tekee kylpyhuoneremontin suunnittelusta ja toteutuksesta helpompaa ja joustavampaa. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet ovat suomalaista suunnittelua, erityisesti suomalaisen kylpyhuoneen tarpeisiin kehitettyjä.
  • LATAA LINJAKAS-ESITE

  • Temal Kylpyhuonekeskus: Kylpyhuonekeskuksessa on esillä laajin valikoima Temalin kalusteita sekä Oraksen, Vieserin ja REJ Designin tuotteita. Täältä löytyy myös Linjakas Showroom. Tervetuloa!