Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Mukautuvat kylpyhuonekalusteet
- sopivasti sinulle

Kotimaisena valmistajana tunnemme suomalaiset kylpyhuoneet – usein ahtaat, kosteudenhallinnaltaan haasteelliset ja toiminnallisuutta vaativat. Siksi uskomme, että paras kylpyhuone on sellainen, joka tekee elämästäsi helpompaa, kauniimpaa ja kestävämpää. Me Temalilla tarjoamme kalusteita, jotka mitoitukseltaan sopeutuvat sinun elämääsi, eivätkä vaadi sinua mukautumaan niihin. Valitse Temal – olemme #SopivastiSinun.

Design alakaapit
Siirry verkkokauppaan >

Peilit ja valaisimet
Siirry verkkokauppan >

Kotoile kanssamme! Tutustu Kotoisan koottuihin suosikkikohteisiin

Pienestä suureen:
Kylppärivinkit jokaiseen tilaan

Ei esteitä, vain mahdollisuuksia ! Meiltä löytyy vinkit kaikenkokoisiin kylppäreihin. Kurkkaa ideat!

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Yksi kuva kertoo enemmän
kuin tuhat sanaa

Haluatko kylpyhuoneen, josta välittyy rentous, tai kodinhoitohuoneen, joka huokuu käytännöllisyyttä? Käy tutustumassa kuvagalleriaamme ja anna kuvien puhua puolestaan.

Haaveiletko uudesta kylppäristä?
Temal Designer auttaa!

Temal Designer on kylpyhuoneunelmiesi kumppani – Temalin virallisesti valtuuttama ja kouluttama asiantuntija, joka vie kylpyhuoneprojektisi suunnittelusta aina valmiiseen tilaan. Hänen kädentaitonsa ansiosta unelmiesi kylpyhuone muuttuu todeksi, mikä ei ainoastaan kohota kotisi arvoa, vaan myös tekee arjesta vähän ihanampaa.

Temal Designer on Temalin virallisesti valtuuttama ja kouluttama asiantuntija, joka vie kylpyhuoneprojektisi suunnittelusta aina valmiiseen tilaan.

Tervetuloa
Temal Kylpyhuonekeskukseen
Helsingin Kampissa!

Temalin Kylpyhuonekeskuksessa on esillä Temalin kalusteiden laajin valikoima. Eikä siinä kaikki, meidän Temal-tietäjämme ovat paikalla jututtamassa sinua, tarjoamassa arvokkaita vinkkejä ja opastamassa sinua kylpyhuoneen suunnittelussa alusta loppuun. Tule tutustumaan!

Sisusta selfieillä: Kylpyhuoneesi Instagram-tähtenä!

Liity ”Sisusta selfieillä” -haasteeseen ja tee kylpyhuoneestasi Instagramin tähti! Jaa kuvasi Instagramissa käyttäen hashtagia #TemalSelfieKylppäri. Luvassa ihania palkintoja ja aimo annos inspiraatiota!