Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Temal kodinhoitohuone

Tervetuloa Temalin kodinhoitohuonekalusteiden pariin! Kotimaisena valmistajana ymmärrämme syvällisesti suomalaisen kodinhoidon haasteet, jotka liittyvät usein ahtaisiin tiloihin ja yhdistettyihin kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. 

Kalusteemme on suunniteltu elämään kanssasi. Ne lisäävät arkeesi sujuvuutta ja luksuksen tuntua, mukautuen täydellisesti kodinhoitohuoneesi mittoihin – toiminnallisista tilaihmeistä upeisiin unelmakohteisiin.

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Katso Kotoisan parhaat Temal-kohteet

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Näppäriä ideoita
joka kodinhoitohuoneeseen

Kaikki paikoilleen – paikka kaikelle. Muunna kodinhoito vaivattomaksi nautinnoksi: Temalin mittavalikoiman avulla rakennat toimivan kodinhoitopisteen, joka on räätälöity juuri sinun tilaasi sopivaksi. Olipa kyseessä kompakti kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä tai tilava kodinhoitohuone, löydämme ratkaisun, joka on #SopivastiSinun.

Sujuvaa suunnittelua
Temal Designerin kanssa

Temal Designer on Temalin virallisesti valtuuttama ja kouluttama asiantuntija, joka vie projektisi suunnittelusta aina valmiiseen tilaan. Heidän osaamisensa takaa, että saat juuri sellaisen kodinhoitohuoneen, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi – samalla parantaen kotisi arvoa ja asumismukavuutta.

Temal Designer on Temalin virallisesti valtuuttama ja kouluttama asiantuntija, joka vie kylpyhuoneprojektisi suunnittelusta aina valmiiseen tilaan. 

Kuvista voimaa:
Kodinhoitohuone,
jossa kaikki klikkaa

Mietitkö, miten muuttaa kodinhoitohuone arjen sankariksi? Sukella Temalin inspiroivaan kuvamaailmaan! Kuvagalleriamme tarjoaa ideoita ja vinkkejä, jotka saavat jokaisen neliön loistamaan.

Tervetuloa
Temal Kylpyhuonekeskukseen
Helsingin Kampissa!

Pistäydy Temalin Kylpyhuonekeskuksessa – meillä on kaikki Temal-helmet näytillä! Etkä jää yksin: Temal-gurumme ovat valmiina sparraamaan, neuvomaan ja viemään suunnitelmasi maaliin. Sukella unelmiesi kodinhoitohuoneeseen meidän kanssamme!

Lähde mukaan #TemalMuutosMaratoniin!

Kaipaako kodinhoitohuoneesi uudistusta? Temalin Muutosmaraton haastaa sinut luomaan unelmiesi tilan! Jaa muutosmatkasi, vinkkisi ja lopputuloksesi kanssamme käyttäen #TemalMuutosMaraton. Inspiroi ja tule inspiroiduksi, kun näet, miten muutkin saavat tilansa loistamaan. Parhaat muutokset palkitaan – nyt on sinun vuorosi loistaa. Osallistu, uudista ja voita! Kaikki kilpailuun osallistujat saavat 20 % alennuksen Temalin kalusteista.