Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tervetuloa tutustumaan Temal Designereihin

Temal Designer – kylpyhuoneosaamisen kärjessä

Temal Designerit ovat Temalin valtuuttamia ja kouluttamia kylpyhuoneiden ja kodinhoidon erikoisasiantuntijoita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia palveluita suunnittelusta toteutukseen. Temal Designer on sinun takuusi paremmasta, toimivammasta ja kauniimmasta kylpyhuoneesta ja kodinhoitohuoneesta.

Marion Fagerström – sisustuksen tunnelmanluoja

”Aistien voima sisustuksessa”

Marion Fagerström on sisustussuunnittelija pääkaupunkiseudulta ja Mella Designin perustaja. Hän suunnittelee tiloja yksityishenkilöille ja yrityksille, keskittyen käytännöllisyyteen, akustiikkaratkaisuihin ja aistiestetiikkaa. Näillä tekijöillä Marion luo tiloja, jotka edistävät hyvinvointia ja tehokkuutta, sekä kodikkaita ympäristöjä, joissa on miellyttävä viettää aikaa.

Marionin suunnittelufilosofia on innovatiivinen ja asiakaslähtöinen. Hänen tavoitteensa on löytää parhaat ratkaisut arjen haasteisiin ja toteuttaa asiakkaidensa unelmat. Hän tekee työnsä sydämellä, mikä näkyy lopputuloksessa. Jokainen projekti on ainutlaatuinen mahdollisuus parantaa ihmisten elämää tilojen kautta, olipa kyseessä yksityiskodit tai yritysten toimitilat.

Mella Design 
www.melladesign.fi
Instagram @mella_design_studio
marion@melladesign.fi
040 569 7359

Anna Illukka – sisustuksen sydän

"Kotiin kuin kotiin"

Anna Illukka, Temal Designer, on erikoistunut kodin, erityisesti kylpyhuoneiden ja keittiöiden, sisustamiseen. Hänen palvelunsa kattavat kaiken lyhyistä ideointikäynneistä koko kodin ilmeenvaihdoksiin. Anna lähestyy suunnittelua ihmisläheisesti, rohkeasti uusia ideoita pallotellen ja asiakkaan toiveet huomioiden, luoden koteja, joissa on hyvä elää.

Anna Illukka
www.annasisustaa.fi
Instagram @annasisustaa
anna@annasisustaa.fi
040 7465313
Paapuuri 8 B1, Espoo

Terhi Lanzett – tilaan taikaa tuova

"Temalin taikuri"

Terhi Lanzett, Temal Designer, tarjoaa laajan palveluvalikoiman Uudellamaalla ja tarpeen mukaan muualla Suomessa. Hän suunnittelee niin pieniä kuin suuria tiloja, halliten suuret kokonaisuudet ja huomioiden yksilölliset tarpeet. Terhin käsissä jokainen projekti saa henkilökohtaisen kosketuksen, ja hän pyrkii luomaan tiloja, jotka ovat asukkaidensa näköisiä ja joissa viihtyy.

Pilke Interior Oy
www.pilkeinterior.com
Instagram @pilkeinterior
terhi@pilkeinterior.com
040 8434 943
Jokikatu 24 as 4, 06100 Porvoo

Jenni Paakkari – monipuolisen suunnittelun mestari

"Luova lähestymistapa"

Jenni Paakkari, Temal Designer, johtaa suunnittelutoimisto Jenniferiä ja toimii aktiivisesti koko Suomen alueella. Erikoistunut luomaan tiloja, jotka heijastavat käyttäjiensä persoonallisuutta, Jenni yhdistää innovatiivisia ratkaisuja ja perinteistä suunnittelua luoden toimivia ja esteettisiä tiloja.

Suunnittelupalvelu Jennifer
www.jenniferdesign.fi
Instagram @paakkarijenni
jenni@jenniferdesign.fi
040 734 5755
Verstaantie 11 A3
28220 Pori

Charlotta Savander – esteettinen visionääri

"Kauneuden kutsu"

Charlotta on Temal Designer, jonka intohimona on luoda kauniita, toimivia ja käytännöllisiä kylpyhuoneita. Hän yhdistelee rohkeasti materiaaleja ja värejä luodakseen halutun tunnelman ja tyylin. Charlottan suunnittelussa esteettisyys kohtaa käytännöllisyyden, muuntaen jokaisen tilan visuaalisesti houkuttelevaksi kokonaisuudeksi.

Yin & Yan Design Oy
charlotta@yinyangdesign.fi
Instagram @yinyangdesign.fi
050 557 5106
Riekontie 6 A, 02700 Kauniainen

Sirpa Tapprest – monipuolinen sisustusmestari

"Jokainen tila tarinansa kertoo"

Sirpa on Temal Designer, joka hallitsee monipuolisesti erilaiset tilasuunnitteluprojektit. Hänellä on laaja kokemus yksityisasiakkaiden kotien suunnittelusta ja uudisrakentamisen sisätilojen suunnittelusta. Sirpan suunnittelemissa tiloissa yhdistyvät värit, materiaalit ja tyylit luoden eheän ja toimivan kokonaisuuden.

Serene Interior Design
www.sereneinteriordesign.com
Instagram @serenespaces_
sirpa.tapprest@sereneinteriordesign.com
0500 704828

Innovatiivinen Inge Uotila

"Tilat elämää varten"

Inge on Temal Designer, joka tuo suunnitteluunsa sekä teknisen tarkkuuden että luovuuden. Inge keskittyy suunnittelussa asiakkaan tarpeisiin, tehokkuuteen ja yhteistyökykyyn. Toiminnallisuus, innovatiivisuus ja kestävyys ovat hänen töidensä ytimessä. Inge takaa, että jokainen asiakas saa tilan, joka tuntuu omalta ja näyttää hyvältä sukupolvelta toiselle.

Sisustussuunnittelu Inge Uotila
www.ingeuotila.fi
Instagram @sisustussuunnittelu_ingeuotila
inge.uotila@insinooritoimistopeltomaki.fi
040 3518991
Hämeenkatu 5 A 8, Lahti

PS. Etsimme jatkuvasti joukkoomme innostuneita suunnittelijoita ympäri Suomen (ja Ruotsin).
Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai tartu luuriin!

Lucas Zischka

Konseptivastaava

Puh. 040 689 7776 lucas.zischka@temal.fi