Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Toimitus- ja takuuehdot

Näitä ohjeita sovelletaan Temal Oy:n (jäljempänä Temal) tuotetoimituksiin korkean laadun ja toimitusaikalupauksen varmistamiseksi 1.2.2020 alkaen.

Toimitussisältö ja tuotepolitiikka

Temal julkaisee kerran vuodessa kuvaston, jossa esittelee voimassa olevan mallistonsa tuotteita. Temal pidättää oikeuden muutoksiin johtuen jatkuvasta tuotekehityksestä ja muutoksista materiaalin saatavuudessa. Voimassa oleva mallisto on löydettävissä Temalin kotisivuilta www.temal.fi.

Tuotteiden tilaus

Malliston tuotteet voidaan tilata jälleenmyyjiemme ja oman myymälämme (Kylpyhuonekeskus) kautta. Asiakas saa jälleenmyyjältään tilausvahvistuksen tarkennetulla toimitusaikataululla. Tilausvahvistus on tarkistettava ja mahdolliset huomautukset tehtävä viipymättä.

Toimitusehdot

Tuotteemme pakataan tehtaillamme asianmukaisesti kuljetusta kestäviksi ja ne toimitetaan sopimuskuljettajamme toimesta jälleenmyyjän määrittelemään katuosoitteeseen.

Toimitusaika

Toimitusaika voimassa olevan malliston tuotteille vahvistetaan tilauskohtaisesti. Toimitusaika tehtaaltamme on hintaryhmän 1 ja 2 tuotteilla keskimäärin 10-14 työpäivää ja hintaryhmän 3 tuotteilla 18-21 työpäivää tilauksen vahvistamisesta. Huomioittehan, että tuotteiden kuljetukseen on varattava 1-2 arkipäivää valmistuspäivien lisäksi.

Toimitusaika erikoistilaustuotteille ja projekteille määritellään tilauskohtaisesti.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteemme valmistetaan tilauksesta. Vaihto- ja palautustilanteissa olethan yhteydessä tuotteiden ostopaikkaan.
Erikoistilaustuotteilla, kuten esimerkiksi erikoismittaisilla tai NCS-värisillä kalusteilla, ei ole
vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotetakuu

Temalin tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla tehtaallamme Nakkilassa. Emalialtaat valmistetaan tytäryhtiömme tehtaalla Järvenpäässä. Kotimainen työ ja ensiluokkaiset materiaalit mahdollistavat sen, että voimme antaa tuotteillemme pakollista kahta vuotta pidemmän tuotetakuun.

Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta kymmenen (10) vuotta toimituspäivästä lukien.
10 vuoden materiaalitakuu kattaa rungot, laatikot, laatikoiden etusarjat, kalusteovet ja emalialtaat. Tuotetakuu edellyttää, että Temalin tuotteiden asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu. Viallista tuotetta ei saa asentaa. Asennettu tuote katsotaan hyväksytyksi.

Huomioithan, että kalusteet on suojattava suihkuseinällä, lisäksi roiskeet ja valumavedet on pyyhittävä tuotteiden pinnalta. Tällaisesta laiminlyönnistä aiheutuvaa pinnan vaurioitumista ei korvata. Asennus- ja hoito-ohjeet löytyvät niin tuotepakkauksesta kuin Temalin kotisivuiltakin www.temal.fi. Takuu ei koske tuotteen normaalista käytöstä johtuvaa kulumista eikä suoranaisia käyttövirheitä. Muiden kuin yllä mainittujen Temal-kalusteosien takuu on kaksi (2) vuotta. Muiden kuin Temalin valmistamien tuotteiden osalta tuotetakuu on kyseisen valmistajan oman tuotetakuun mukainen (esim. sähkökomponentit kuten muuntajat ja valaistus).

Takuu ja reklamaatioasioissa olethan yhteydessä ensisijaisesti jälleenmyyjäsi. Jotta reklamaation hoitaminen sujuisi mahdollisimman joustavasti, suosittelemme ostoskuitin säästämistä sekä asiaa koskevien yksityiskohtien valokuvaamista.

Takuu- ja reklamaatiotilanteessa Temal tarkistaa tuotteen ja päättää kuuluuko vika takuun piiriin. Mikäli tuote hyväksytään takuuseen, tuote tai sen vaurioitunut osa korjataan tai korvataan samalla tai vastaavalla tuotteella. Mahdolliset asennuskulut korvataan lainsäädännön puitteissa. Laskutamme asentajan kulut toteutuneiden kustannusten mukaan, mikäli selviää, ettei korjattu reklamaatio ole tuotevirhe tai muuten kuulu takuuseemme.