Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Tuotteen nimi ja
ohjaus verkkokauppaan

Asennus- ja hoito-ohjeet

Onneksi olkoon Temalin kalusteiden valinnasta! Olet matkalla kohti kestävää, toiminnallista ja kaunista kylpyhuonetta tai kodinhoitohuonetta. Tälle sivulle olemme koonneet kaiken tarpeellisen tiedon asennuksen sujuvoittamiseksi.

Kiitos, että valitsit Temalin kotimaiset kalusteet!

Allaskaappien asennusohje

Aloita Temalin allaskaappien asennus vaivattomasti – löydät selkeät ohjeet tästä alta.

Design-sarjan asennusohje

Lue, kuinka Temalin Design-allaskaappien asennus hoituu sujuvasti ja helposti. Ohjeet saat avattua alla olevasta linkistä.

Erilliset emaloidut uppoaltaat

Täältä löydät Temalin emaloitujen uppoaltaiden asennusohjeet.

Ergo

Pesukoneen ja/tai kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle ERGO-kokonaisuuden avulla. Ohjeet tukikehyksen asentamiseen löydät alta.

HI-MACS

HIMacs® on akryylipohjainen kivikomposiitti, joka sopii sirojen linjojen ystävälle niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Tutustu Temalin materiaali- ja hoito-ohjeisiin, joista saat vinkkejä kalusteidesi optimaaliseen ylläpitoon ja hoitoon. Näin voit nauttia laadukkaista ja kestävistä kalusteista pitkään, samalla kun tuet kestävää kehitystä.

Laminaatit

Laadukas laminaatti on helppohoitoinen, sen huoltotarve on kovan ja sileän pinnan ansiosta vähäinen. Temalin laminaattitasot ovat 30 mm paksuja, suorareunaisia ja tason värillä päätynauhoitettuja.

ONNI-allas

Onnittelut alta liimattavan Onni-altaan hankinnasta. Tämän kätevän, kauniin ja tilaa säästävän altaan asennusohjeen löydät täältä. Noudata ohjeita huolellisesti, jotta varmistat altaan oikean ja turvallisen asennuksen.

OODI-allas

Oodi-altaassa yhdistyvät emalin parhaat ominaisuudet: kestävyys, hygieenisuus ja ajaton kauneus. Asennusohjeet löydät täältä, ja ne tarjoavat selkeät, vaiheittaiset ohjeet altaan kiinnittämiseksi ja käyttöönotoksi.  

Peilit ja peilikaapit

Peilikaappien ja peilien laajasta mittavalikoimasta on helppo löytää omansa. Asennus on suunniteltu yksinkertaiseksi ja vaivattomaksi. Seuraa mukana tulevia selkeitä ohjeita, ja saat uuden peilikaappisi tai peilisi paikoilleen hetkessä.

Säilytyskaapit

Olipa valintasi mikä tahansa Temalin laajasta säilytyskaappien valikoimasta, olet tehnyt erinomaisen päätöksen tilasi tehokkaan hyödyntämisen ja tyylikkään sisustamisen suhteen. Asennusprosessi on tehty mahdollisimman suoraviivaiseksi ja helpoksi, jotta pääset nauttimaan uudesta kaapistasi ilman turhia viivästyksiä. 

Saranat ja liukukiskot

Käytämme ainoastaan Grassin korkealaatuisia saranoita ja liukukiskoja. Grass on tunnettu innovatiivisista ja kestävistä ratkaisuistaan, jotka takaavat parhaan mahdollisen toimivuuden ja pitkäikäisyyden.  

Vesilukko

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa! Temalin tilaa säästävä vesilukko vapauttaa ylälaatikon kokonaan säilytykseen, sillä se mahtuu allaskaapin vetolaatikon taakse.  

LOVE ja RELAX -altaat

Love and Relax! Näin helppoa toivomme näiden altaiden asennuksen olevan. Ohjeet ovat vain klikkauksen päässä.