CHOICE-PEILIKAAPPI

Simppeli ja sirolinjainen

CHOICE-PEILIKAAPPI

Choice-peilikaappi on kaapeistamme sirolinjaisin ja pelkistetyin malli. Piilosaranallinen ja vetimetön peilikaappi ei sisällä ylävaloa. Se on yhdistettävissä esimerkiksi Temalin Lumin- tai Paz-valaisimen kanssa. Kaapin alapohjassa on lediprofiili, joka jakaa valoa tasaisesti. Choice toimii niin yksin kuin näyttävänä peiliryhmänä vaikka koko seinän leveydeltä. Mitoitus yhdellä ovella 40-60 cm, kahdella ovella 60-100 cm ja kolmella ovella 110-120 cm.

Seesam, aukene

Choice-peilikaappi on vetimetön. Yksiovisen kätisyyden voi valita aukemaan oikealle tai vasemmalle, samoin 3-ovisen voi kätisyyden valita. Kaksipuoliset peiliovet aukeavat 128 astetta ja sulkeutuvat pehmeästi vaimennettujen piilosaranoiden avulla. Lisävarusteena peilikaappeihin on saatavilla alareunaan kiinnitettävä vedin, jonka ansiosta peiliin ei jää sormenjälkiä.

Koko seinän leveydeltä

Choice-peilikaappi toimii hyvin myös peilikaappiryhmänä vaikka koko seinän leveyeltä. Sen simppeli muoto ei vie huomiota, vaan se peilaa tyynesti samalla tilaa avartaen. Peilikaappiryhmän päälle voi valita yhden leveämmän tai usean kapeamman ylävalon. Peilikaapin sisällä on 6 mm paksut, säädettävät lasihyllyt, jotka lepäävät vahvoilla metallisilla kannakkeilla.

Yhdistä valaisimen kanssa

Sirolinjaisessa Choice-peilikaapissa on kaapin alapohjassa tasoallasta tasaisesti valaiseva lediprofiili. Ylävaloksi voi valita kromatun Paz- tai Lumin-ledivalaisimen. Molempien varsivalojen kiinnitys on päältä sekä takaa ja ne luovat puhdasta 4000K valoa.

CHOICE-PEILIKAAPPI

  • ALAPOHJASSA ALLASVALONA LEDIPROFIILIVALO
  • VETIMETÖN
  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • YHDISTETTÄVISSÄ LUMIN- JA PAX-VALAISIMIEN KANSSA
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44

VÄRIT

Maalattu valkoinen
Hintaryhmä 1

Musta puu
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40-60 cm.
Korkeus 65,5 cm.

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 60-100 cm.
Korkeus 65,5 cm.

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110 ja 120 cm.
Korkeus 65,5 cm.

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Käyttöturvalliset peilit ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja ne täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset.