Vesipiste=keskipiste

Pieni ja pyöreä, aakea tai laakea, me valmistamme Järvenpään emalitehtaallamme näyttäviä ja toiminnallisia erillisiä uppo-, malja- ja tasoaltaita 5 sentin välein. Vakiona meiltä löytyy 225 eri kokoista ja eriväristä irtoallasta.

Tasoaltaita 5 cm välein

Me olemme mittavapauden mestareita!  Valikoimissamme on yli 200 erikokoista ja eri väristä tasoallasta.
Tasoallas on tasollinen allas, jonka allaskupin ympärillä on laskutasoa.  Tasoallas voidaan  kiinnittää erillisellä seinäkiinnikkellä tai valitun kalusteen päälle. Suorakulmaisia tasoaltaita on saatavana syvyydessä 30-50 cm ja leveydessä 42,5-122,5 cm, mitat 5 cm välein.

Siroa ja vahvaa

Emali on lasitettua terästä. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Sirolinjaiset Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Kaunislinjainen malja-allas on käytännöllinen ratkaisu pieneen tilaan. Sen ympärille jää mukavasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille.
Kuvassa Relax-allas.

Pientä ja pyöreä

Tasoon tai kalusteeseen upotettava pyöreä uppoallas sopii pieneen tilaan. Se on kompakti allas, jossa on erikoismatala vesilukko. Pienimmän pyöreän altaan sisähalkaisija on vain 30 cm, ulkohalkaisija 35 cm ja syvyys 12,5 cm. Voit valita lähes pöytätason pintaa hivelevän upotetun altaan tai jykevämmän, 5 cm korotusreunallisen mallin. Altaan saa myös erikoisvärisenä, lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

Leveää ja komeaa

Erikokoisilla allaskaapeilla- ja laatikoilla voi rakentaa omien tarpeiden mukaisen pesupisteen. Amerikkalais-tyyppinen tupla-allas sopii reilun kokoiseen kylpyhuoneeseen. Yhdistämällä leveisiin laatikoihin tai kaappeihin kompaktit irtoaltaat jää tasolle runsaasti tilaa ja pesutoimet onnistuvat yhtäaikaisesti.  Pesupisteen täydentävät peilit tai peilikaapit, jotka viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Kuvassa pyöreät uppoaltaat, Design-alakaapit ja Choice-peilikaapit.

Kylppäri kuin koti

Kodin sisustustyyliä tai -teemaa voi jatkaa myös kylpyhuoneeseen. Moderni malja-allas ansaitseekin komeat raamit ympärilleen ja vaihtoehtoja on runsaasti. Kaapit ja laatikostot saa erikoisvärisinä ja erilaisia taso-materiaaleja on laminaateista muodikkaisiin komposiittitasoihin. Kylpyhuoneen kalustuksen viimeistelevät laatikon alle asennettavat huonekalumaiset tukijalat. Pyöreälinjaiset (90-130 mm tai 140-230 mm) säädettävät jalat saa mustana, valkoisena tai harjattuna teräksenä ja neliskanttiset (90,147 tai 200 mm tukijalat +15 mm säätövara) saa matta- tai kiiltopintaisena kromina. Kuvassa Loop-allas, erikoisväriset Design-alakaapit ovella ja tukijaloilla sekä Modula-peili.

Pesukoneallas

Pienissä tiloissa kylpy- ja kodinhoitohuoneen toiminnot usein yhdistyvät. Pesukoneen päälle asennettava tasoallas voi olla ainoa ratkaisun pieneen kylpyhuoneeseen. Allasvaihtoehtoja on kaksi: soikealinjainen Trend-allas tai suorakaidemainen Stella-allas, molemmissa sama toiminnallisuus ja runsaasti laskutilaa ja reilun kokoinen allaskuppi. Hanan paikka on vakiona, Stellassa takana keskellä ja Trendissä takana vasemmalla. Lisätilauksesta voi hanareiän siirtää.  Vakiona vesilukko, pop-up-pohjaventtiili ja ylivuotovarustus

Tasoallas on tasollinen emaloitu allas, jossa allaskuppi ja työtaso on valmistettu samalla muotilla.
Kaikkiin tasoaltaisiin saa turvallisuutta tuovan suojakaiteen.