Erilliset emaloidut altaat

Valmistamme Järvenpään emalitehtaallamme  näyttäviä ja toiminnallisia malja- ja uppoaltaita.  Sirolinjaiset Aatos-, Oodi-, Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat kiinnitetään maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Into-, Lempi-, Helmi-, Toivo- ja Usko-uppoaltaat asennetaan nimensä mukaisesti tasoon upotettuna. Onni-allas kiinnitetään tason alle.
Tarkista aina erillisten altaiden sopivuus kalusterunkoon yhteensopivuustaulukosta.

Aatos-allas

Aatos-altaan ovaalimainen muoto on kuin syli, joka luo turvallisen pesukokemuksen ja pitää samalla roiskeet kurissa. Sen herkät kaaret kätkevät sisäänsä vahvan teräsrungon, jota kestävä ja hygieeninen emalointi suojaa. Mitat 45x31 cm, korkeus 10,5 cm. Värit valkoinen.

Oodi-allas

Oodi on malja-allas, jonka pyöristetyn kantikas muoto maksimoi pesutilan. Tason päälle asennettavan altaan korkeat reunat ovat sopivan suojaiset pesupuuhille ja allas sopiikin niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseen. Emaloidun altaan muoto on siro, mutta runko terästä. Mitat 47x22 cm, korkeus 10 cm. Värit valkoinen ja musta.

Onni-allas

Onni on eleettömän tyylikäs ja helppohoitoinen tason alle kiinnitettävä allas, joka sopii muodoltaan ja syvyydeltään kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin. Altaan pyöristetyn kulmikas muoto maksimoi pesutilan ja tason alle kiinnitettynä se vapauttaa laskutilaa ympärilleen. Ulkomitat 51x 32,5 cm, allaskupin syvyys 15 cm. Väri valkoinen.

Loop-allas

Loop-allas on kylpyhuoneen ylväs kaunotar. Sen korkea reuna ja täydellisen pyöreä muoto on kuin elegantin pesuvadin. Mitat ø 35 cm, korkeus 11 cm. Värit valkoinen, musta, tumma metallinhohto/valkoinen ja musta/valkoinen.

Love-allas

Love-altaan näyttävä aakean laakea muoto sopii yksilöllisen kylpyhuoneen sisustukseen. Näyttävä Love-allas vaatii m inimissään 50 cm syvän kalusteen. Mitat ø 45 cm, korkeus 7,5 cm. Väri valkoinen ja musta.

Relax-allas

Relax-allas on muodoltaan kauniin kulhomainen ja soveltuu kooltaan täydellisesti pienempäänkin tilaan. Mitat ø 33,5 cm, korkeus 11,5 cm. Värit valkoinen ja musta.

Lempi-allas

Lempi-allas on symmetrinen ja pyöreä kaunotar, jonka korkea reuna rajaa allastilan kivasti ja pitää roiskeet aisoissa. Lempeä on kaksi kokoa, pieni ja iso. Mitat iso allas ulkomitta ø 40 cm, pieni ø 35 cm, reunan korkeus molemmissa 5,5 cm. Värit valkoinen ja musta.

Into-allas

Pieni ja pyöreä Into-allas on parhaimmillaan pienissä kodinhoitohuoneissa sulautuen miljööseen ja jättäen tasolle reilusti tilaa. Se on uppoaltaistamme syvin ja käy hyvin myös pikkupyykinpesuun. Mitat ø 41,5 cm, korkeus 15,5 cm. Värit valkoinen ja musta.

Modula-allas

Modula-allas on tason päälle asennettava korkeareunainen allas. Sen allaskupin muoto on pisaramainen ja ergonimisesti käsien pesuasentoa myötäilevä. Modula-allas on yhdistettävissä DESiGN-sarjan kalusteiden kanssa, joista voit valita juuri sinun kylpyhuoneesi sopivan kokonaisuuden. Väri valkoinen.

Poistuneet mallit: katso Outlet

Usko-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote)
Usko-altaan allaskupin muoto mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja syvyys toimii niin pesu- kuin kodinhoitopuuhissakin. Valmis hanapaikka keskellä helpottaa tason puhtaanapitoa. Mitat leveys 51 cm, syvyys 14 cm. Värit valkoinen ja musta.

Toivo-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote). Toivo on todellinen pienen paikan allas, joka koostaan huolimatta maksimoi pesutilan muodollaan. Toivo-allasta on kaksi kokoa, joista pieni on uppoaltaistamme pienikokoisin. Mitat pieni leveys 0n 39 cm, syvyys 30 cm, iso 51 cm, syvyys 38 cm. Värit valkoinen, roosa, musta, mattamusta ja tumma metallinhohto.

Helmi-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote). Helmi-allas on kuin helmenpuolikas, jonka matala reuna tekee siitä hillityn ja huomaamattoman. Helmi-altaan saa kahdessa koossa. Mitat iso allas ulkomitta ø 40 cm, pieni ø 35 cm. Värit valkoinen ja musta.

Asiaa altaista

Malja-allas= siroa ja vahvaa

Emali on lasitettua terästä. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Sirolinjaiset Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Kaunislinjainen malja-allas on käytännöllinen ratkaisu myös pieneen tilaan. Sen ympärille jää mukavasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille

Sympaattinen uppoallas

Tasoon tai kalusteeseen upotettava allas voi olla muodoltaan pyöreä tai kivasti kaarevan pisaramainen. Voit valita lähes pöytätason pintaa hivelevän (Usko, Toivo, Helmi) tai jykevämmän ja korkeareunaisen altaan (Lempi). Into-, Usko- ja Toivo-altaissa on hanapaikka valmiina, Lempi- ja Helmi-altaiden kanssa hana kiinnitetään suoraan tasoon.
Usko, Toivo ja Helmi ovat poistuneet mallistosta, yksittäisiä kokoja Outletissa.

Kompakti kodinhoitopiste

Kun tilaa on vähän, kodinhoidon ja kylpyhuoneen toiminnallisuudet voi yhdistää. Uppallasmallistossamme on markkinoiden pienimmät ja silti toiminnalliset altaat. Esimerkiksi kompakti Into-uppoallas on mainio pienen tilan allas, jonka allaskupin 15,5 m syvyys sopii pikkupyykin pesuun.

VÄRIT
Aatos-allas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Oodi-allas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Onni-allas

Valkoinen

VÄRIT
Loop-allas

Valkoinen

Musta

Musta/valkoinen

Tumma metallinhohto

VÄRIT
Love-allas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Relax-allas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Pieni Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Into-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Helmi-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Pieni Helmi-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Usko-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Toivo-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta