Erilliset malja- ja uppoaltaat

Pieni ja pyöreä, aakea tai laakea, me valmistamme Järvenpään emalitehtaallamme myös näyttäviä ja toiminnallisia malja- ja uppoaltaita.  Sirolinjaiset Aatos-, Oodi-, Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat kiinnitetään maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Into-, Lempi-, Helmi-, Toivo- ja Usko-uppoaltaat asennetaan nimensä mukaisesti tasoon upotettuna.
Tarkista erillisten altaiden sopivuus kalusterunkoon yhteensopivuustaulukosta.

Aatos-allas

Aatos-altaan ovaalimainen muoto on kuin syli, joka luo turvallisen pesukokemuksen ja pitää samalla roiskeet kurissa. Sen herkät kaaret kätkevät sisäänsä vahvan teräsrungon, jota kestävä ja hygieeninen emalointi suojaa. Mitat 45x31 cm, korkeus 10,5 cm. Värit valkoinen ja harmaa.

Oodi-allas

Oodi on malja-allas, jonka pyöristetyn kantikas muoto maksimoi pesutilan. Tason päälle asennettavan altaan korkeat reunat ovat sopivan suojaiset pesupuuhille ja allas sopiikin niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseen. Emaloidun altaan muoto on siro, mutta runko terästä. Mitat 47x22 cm, korkeus 10 cm. Värit valkoinen ja mattamusta.

Loop-allas

Loop-allas on kylpyhuoneen ylväs kaunotar. Sen korkea reuna ja täydellisen pyöreä muoto on kuin elegantin pesuvadin. Mitat ø 35 cm, korkeus 11 cm. Värit valkoinen, mattamusta, tumma metallinhohto/valkoinen ja mattamusta/valkoinen.

Love-allas

Love-altaan näyttävä aakean laakea muoto sopii yksilöllisen kylpyhuoneen sisustukseen. Näyttävä Love-allas on yhdistettävissä Design-mallistoon. Mitat ø 45 cm, korkeus 7,5 cm. Väri valkoinen ja musta.

Relax-allas

Relax-allas on muodoltaan kauniin kulhomainen ja soveltuu kooltaan täydellisesti pienempäänkin tilaan. Mitat ø 33,5 cm, korkeus 11,5 cm. Värit valkoinen ja musta.

Lempi-allas

Lempi-allas on symmetrinen ja pyöreä kaunotar, jonka korkea reuna rajaa allastilan kivasti ja pitää roiskeet aisoissa. Lempeä on kaksi kokoa, pieni ja iso. Mitat iso allas ulkomitta ø 40 cm, pieni ø 35 cm, reunan korkeus molemmissa 5,5 cm. Värit valkoinen ja musta.

Into-allas

Pieni ja pyöreä Into-allas on parhaimmillaan pienissä kodinhoitohuoneissa sulautuen miljööseen ja jättäen tasolle reilusti tilaa. Se on uppoaltaistamme syvin ja käy hyvin myös pikkupyykinpesuun. Mitat ø 41,5 cm, korkeus 15,5 cm. Värit valkoinen, musta ja tumma metallinhohto.

Modula-allas

Modula-allas on tason päälle asennettava korkeareunainen allas. Sen allaskupin muoto on pisaramainen ja ergonimisesti käsien pesuasentoa myötäilevä. Modula-allas on yhdistettävissä DESiGN-sarjan kalusteiden kanssa, joista voit valita juuri sinun kylpyhuoneesi sopivan kokonaisuuden. Väri valkoinen.

Usko-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote)
Usko-altaan allaskupin muoto mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja syvyys toimii niin pesu- kuin kodinhoitopuuhissakin. Valmis hanapaikka keskellä helpottaa tason puhtaanapitoa. Mitat leveys 51 cm, syvyys 14 cm. Värit valkoinen ja musta.

Toivo-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote). Toivo on todellinen pienen paikan allas, joka koostaan huolimatta maksimoi pesutilan muodollaan. Toivo-allasta on kaksi kokoa, joista pieni on uppoaltaistamme pienikokoisin. Mitat pieni leveys 0n 39 cm, syvyys 30 cm, iso 51 cm, syvyys 38 cm. Värit valkoinen, roosa, musta, mattamusta ja tumma metallinhohto.

Helmi-allas

POISTUNUT MALLI (Outlet-tuote). Helmi-allas on kuin helmenpuolikas, jonka matala reuna tekee siitä hillityn ja huomaamattoman. Helmi-altaan saa kahdessa koossa. Mitat iso allas ulkomitta ø 40 cm, pieni ø 35 cm. Värit valkoinen ja musta.

Asiaa altaista

Malja-allas= siroa ja vahvaa

Emali on lasitettua terästä. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Sirolinjaiset Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Kaunislinjainen malja-allas on käytännöllinen ratkaisu myös pieneen tilaan. Sen ympärille jää mukavasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille

Sympaattinen uppoallas

Tasoon tai kalusteeseen upotettava allas voi olla muodoltaan pyöreä tai kivasti kaarevan pisaramainen. Voit valita lähes pöytätason pintaa hivelevän allasmallin ( Usko, Toivo, Helmi)  tai jykevämmän ja korkeareunaisemman mallin (Lempi). Into-, Usko- ja Toivo-altaissa on hanapaikka valmiina, Lempi- ja Helmi-altaiden kanssa hana kiinnitetään suoraan tasoon. Kaikkien uppoaltaiden toimitukseen sisältyy kromattu  PopUp-pohjaventtiili ja ylivuodon kaulus, vesilukko, joustava poistoputki, reunatiivisti, sahaussabluuna ja kiinnitystarvikkeet.
Usko, Toivo ja Helmi ovat poistuneet mallistosta, yksittäisiä kokoja Outletissa.

Kompakti kodinhoitopiste

Kun tilaa on vähän, kodinhoidon ja kylpyhuoneen toiminnallisuudet voi yhdistää. Uppallasmallistossamme on markkinoiden pienimmät ja silti toiminnalliset altaat. Esimerkiksi kompakti Into-uppoallas on mainio pienen tilan allas, jonka allaskupin 15,5 m syvyys sopii pikkupyykin pesuun.

VÄRIT
Aatos-allas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Oodi-allas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Loop-allas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Tumma metallinhohto

VÄRIT
Love-allas

Valkoinen

Mattamusta (kuva tulossa)

VÄRIT
Relax-allas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Lempi-uppoallas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Pieni Lempi-uppoallas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Into-uppoallas

Valkoinen

Mattamusta

VÄRIT
Helmi-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Tumma metallinhohto

Roosa

VÄRIT
Pieni Helmi-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Tumma metallinhohto

Roosa

VÄRIT
Usko-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Tumma metallinhohto

Roosa

VÄRIT
Toivo-uppoallas

Poistunut malli, Outlet-tuote

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Tumma metallinhohto

Roosa