HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Klassinen kaunotar

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Highlight-peilikaappi on ulkonäöltään keveä kaunotar, jonka kapealinjainen ylälippa tekee siitä siron ja tyylikkään. Ovien sisältä löytyy säädettävät lasihyllyt ja runsaasti säilytystilaa. Highlight-peilikaapin ylälipassa on peiliä valaiseva  ja alapohjassa allasvalona lediprofiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein ja leveyksissä 90-120 cm 10 cm välein.

Siroja linjoja

Sirolinjainen Highlight-peilikaappi on minimalistisen tyylikäs ja sopii monen tunnelman kylpyhuoneeseen. Sen selkeä muotoilu on kaunis myös värillisenä tai puukuvioituna. Peilikaapin kapea ledivalolippa on muodoltaan moderni ja luo keveästi valoa peilaajan kasvoille. Kaapin alapohjan valo valaisee allastilan.

TEMAL_STELLA_GREEN_MAIN2_90cm

Väriä peiliin

Yhtenäinen kokonaisuus syntyy kun kaikki kylppärin kalusteet on valmistettu samoista materiaaleista ja väreistä. Kaikki Temalin valmistamat peilit, peilikaapit, allaskaapit ja säilytyskaapit saa tilauksesta myös NCS-väripaletin 1950 värillä.

Asiaa valosta

Valmistamissamme peilikaapeissa on vakiona
4 000 K lediprofiilivalot, jotka luovat kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa. Valo on leveyksissä 40-80 cm tilauksesta vaihdettavissa myös 3000 K.

siirry tuotteeseen

Myös himmentimellä

Highlight-ja Softlight-peilikaappeihin on saatavissa lisävarusteena langaton seinäkatkaisija-säädin, joka toimii sekä katkaisimena että himmentimenä.

siirry tuotteeseen

Kerro, kerro kotimainen kuvastin

Peilit ja peilikaapit valmistetaan väristä riippuen joko kosteudenkestävästä maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Kaikki peilikaapit sisältävät kaksipuoliset peiliovet, säädettävät lasihyllyt sekä kaksiosaisen pistorasian, jonka sijoitus on valittavissa oikealle tai vasemmalle.

Mukana meikkipeili

Temalin valmistamien peilikaappien mukana tulee suurentava meikkipeli, joka kiinnitetään haluttuun paikkaan. Saatavana myös erikseen..

siirry tuotteeseen

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • SUURENTAVA MEIKKIPEILI
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44
siirry tuotteeseen

VÄRIT

Maalattu valkoinen
Hintaryhmä 1

Musta puu
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40-60 cm.
Korkeus 68 cm.

siirry tuotteeseen

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 50-100 cm.
Korkeus 68 cm.

siirry tuotteeseen

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110 ja 120 cm.
Korkeus 68 cm.

Etsi jälleenmyyjä
siirry tuotteeseen

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja täyttävät suojausluokka IP44:n.