HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Klassinen kaunotar

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

Highlight-peilikaappi on ulkonäöltään keveä kaunotar, jonka kapealinjainen ylälippa tekee siitä siron ja tyylikkään. Kaksipuolisten peiliovien sisältä löytyy korkeussäädettävät lasihyllyt ja runsaasti säilytystilaa. Highlight-peilikaapin ylälipassa on kasvoja valaiseva ja alapohjassa allasvalona lediprofiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein ja leveyksissä 90-120 cm 10 cm välein.

Sirolinjainen peilikaappi

Sirolinjainen Highlight-peilikaappi on minimalistisen tyylikäs ja sopii monen tunnelman kylpyhuoneeseen. Sen selkeä muotoilu on kaunis myös värillisenä tai puukuvioituna. Peilikaapin kapea ledivalolippa on muodoltaan moderni ja luo keveästi valoa peilaajan kasvoille. Kaapin alapohjan valo valaisee allastilan.

Asiaa valosta

Valmistamissamme peilikaapeissa on vakiona
4 000 K lediprofiilivalot, jotka luovat kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta valoa. Valo on leveyksissä 40-80 cm tilauksesta vaihdettavissa myös 3000 K.

Myös himmentimellä

Highlight-ja Softlight-peilikaappeihin on saatavissa lisävarusteena langaton seinäkatkaisija-säädin, joka toimii sekä katkaisimena että himmentimenä.

Kerro, kerro kotimainen kuvastin

Peilit ja peilikaapit valmistetaan väristä riippuen joko kosteudenkestävästä maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Kaikki peilikaapit sisältävät kaksipuoliset peiliovet, säädettävät lasihyllyt sekä kaksiosaisen pistorasian, jonka sijoitus on valittavissa oikealle tai vasemmalle.

Meikkipeili

Peilikaappeihin ja peileihin voi valita lisävarusteena meikkipeilin, jonka kiinnityskohdan voi vapaasti valita. Kiinnitys kaksipuolisella teipillä.

HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI

  • KAKSIPUOLISET PEILIOVET
  • LASIHYLLLYT
  • VAIMENNUS PIILOSARANOISSA
  • KAKSIOSAINEN PISTORASIA, SIJOITUS VALITTAVISSA
  • FI-SERTIFIOITU, CE-HYVÄKSYTTY
  • SUOJAUSLUOKKA IP44

VÄRIT

Maalattu valkoinen
Hintaryhmä 1

Musta puu
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

YHDELLÄ OVELLA

Leveydet 40-60 cm
Korkeus 68 cm
Syvyys 16/25 cm

KAHDELLA OVELLA

Leveydet 50-100 cm
Korkeus 68 cm
Syvyys 16/25 cm

KOLMELLA OVELLA

Leveydet 110 ja 120 cm
Korkeus 68 cm
Syvyys 16/25 cm

Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE) ja täyttävät suojausluokka IP44:n.