Juhlamallistomme uppoaltaat
Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi

Uppoaltaat juhlaväreissä

Olemme tuoneet sympaattiset uppoaltaat juhlamallistoomme upeissa juhlaväreissä. Nimesimme ne 100-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi nostalgisilla suomalaisilla nimillä Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi. Juhlaväreiksi valikoituivat syksyllä 2019 Habitare-messuilla suuren yleisöäänestyskilpailun voittajavärit mattamusta, roosa ja metallin sävyinen dark iron metal.

Uppis=uppoallas

Uppoallas on tasoon upotettava irtoallas, joka on helppo asentaa. Se soveltuu kokonsa vuoksi erityisen hyvin pieniin tiloihin. Allaskupin muoto on allasmallista riippuen pyöreä tai pisaramainen. Reunallisissa allasmalleissa on hanapaikka valmiina, muutoin hana sijoitetaan suoraan tasoon.

Into

Into on juhlamallistomme hillitty hurmuri. Into-allas on parhaimmillaan pienissä kodinhoitohuoneissa sulautuen miljööseen ja jättäen tasolle reilusti tilaa. Se on uppoaltaisamme syvin ja soveltuu hyvin pikkupyykinpesuun sekä pesukoneen kaveriksi kodinhoitohuoneeseen. Valmis hanapaikka keskellä.

Usko

Usko-allas on kylpy- tai kodinhoitohuoneen luottopakki. Se ei koolla komeile, vaan sopeutuu tasaisesti tason pintaan tarjoten silti reilun kokoisen allastilan ja mukavan pesukokemuksen. Sen allaskupin muoto mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja syvyys toimii niin pesu- kuin kodinhoitopuuhissakin. Valmis hanapaikka keskellä helpottaa tason puhtaanapitoa.

Toivo

Toivo on todellinen pienen paikan allas, joka koostaan huolimatta maksimoi pesutilan muodollaan. Sen allaskuppi on sama kuin Usko-altaan, mutta ulkomuodoltaan se on kantikkaampi. Toivo-allasta on kaksi kokoa, joista pieni Toivo-allas on malliston pienikokoisin, sen leveys 0n vain 39 cm ja syvyys 30 cm. Valmis hanapaikka vasemmalla.

Lempi

Lempi-allas on allasklassikko. Se on symmetrinen ja pyöreä kaunotar, jonka korkea reuna rajaa allastilan kivasti ja pitää roiskeet aisoissa. Raamikkaat reunat tuovat altaalle näyttävyyttä ja Lempi-allas sopii niin korkealinjaisten kuin normaalikokoistenkin kylpyhuonehanojen kaveriksi. Rakkautta on monenlaista ja Lempeä kaksi kokoa, pieni ja iso. Ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm, reunan korkeus molemmissa 5,5 cm.

Helmi

Helmi-allas on kuin helmenpuolikas, jonka kompakti koko sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Se eroaa isosiskostaan Lempi-altaasta matalammalla reunallaan, joka tekee siitä hillityn ja huomaamattoman. Helmi-altaan saa kahdessa koossa, ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm.

Samaa sävyä

Uppoaltaankin voi sisustaa vaihtamalla vakiona olevan pohjaventtiilin ja ylivuotosuojan värilliseen. Yhtenäisellä mustalla tai valkoisella väriparilla voi korostaa tai häivyttää altaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa juhlamallistomme kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai krominvärisellä ylivuotosuojalla.