Säilytyskaapit kodinhoitoon – yhdistele vapaasti kaikkiin sarjoihin!

Olemme suunnitelleet kaappimme niin, että voit huoletta yhdistää ne jokaiseen kalustesarjaamme, kaappien ovi- ja etusarjavalikoima on sama kaikissa kalusteissamme. Kodinhoitohuoneeseen on tarjolla siivousvälineille suunniteltu siivouskaappi, säilytyskoreja sisältäviä pyykkikaappeja, korkeita kaappeja, ylä- ja alakaappeja sekä matalia säilytysmoduleita, joista voit rakentaa oman kodin mittoihin ja tarpeisiin suunnitellun kodinhoitopisteen- tai huoneen. Vakiovetimet kuuluvat kaappien hintaan ja kaapin sisällön voi valita, myös säilytyskoreja saa räätälöitynä 5 cm -mitoituksella.

Korkeat kaapit

Korkea kaappi on vie vähän tilaa ympäriltään, mutta antaa runsaasti säilytystilaa. Se on säilytystorni, jonka sisälle voit valita hyllyjä tai säilytyskoreja tarpeidesi mukaan. Korkeiden kaappien pienimmät leveydet ja syvyydet alkavat 20 sentistä ja kasvavat 5 cm välein aina 60 senttiin asti.

Pyykki- ja siivouskaapit

Pyykkikaapin avulla kodin vaatehuolto pysyy järjestyksessä. Pyykkikaapin voi valita 182 tai 130 cm korkeana Siivouskaappi on siivousvälineitä varten suunniteltu ja se voi sisältää hyllyjä, siivousvälinetelineen tai pyykkikoreja tai niiden yhdistelmän.

Yläkaapit

Yläkaappi voi olla 1- tai 2-ovinen, kippi-tai taiteovellinen yläkaappi tai kulmakaappi yhdällä ovella tai taiteoviparilla. Yläkaappeja voi yhdistellä ja rakentaa omaan kotiin sopivan kaappirivistön niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Alakaapit

Alakaappi voi olla 1- tai 2-ovinen, laatikoilla tai ovien ja laatikoiden yhdistelmä. Kulmaan voi valita alakaapin kahdella ovella tai taiteovellisena.  Valikoimastamme löytyy myös vaatehuoltoa helpottava kompakti alakaappi, joka sisältää ulos vedettävän silityslaudan.

Allaskaappi

Altaan kanssa tarvitaan alakaappi, jonka yläosassa on tilaa altaan allaskupille. Erillisten altaiden kanssa käytettävä allaskaappi kätkee samalla viemäriputkiston ja tarjoaa säilytystilaa. Allaskaapin voit valita laatikoilla tai 1-tai 2-ovisena. Kodinhoitohuoneeseen voi myös valita yksiovisen allaskaapin jätevaunulla.

Matalat säilytysmodulit

Matalien säilytyslaatikoiden avulla voi rakentaa esim. penkkiryhmän eteiseen lisäämällä alle sokkelijalat ja taso päälle.  Se toimii myös säilytyksen lisäjatkeena korkean kaapin alla laatikollisena tai kaapin päällä ovellisena. Matalan säilytyslaatikon korkeus on 30 cm.

Parhaat vinkit kodinhoitohuoneeseen

Kaikki paikoilleen ja paikka kaikelle. Kodinhoito sujuu kun säilytystilaa on sopivasti ja toiminnot suunniteltu juuri Sinua varten. Kylpyhuone-, eteinen tai kodinhoitohuone, pieni tai suuri, toiminnallisen kodinhoitopisteen voi räätälöidä 5 cm -mitoituksella tilaan kuin tilaan.

Lisää tilaa

Lisää neliöitä käytävämäiseen tai muuten ahtaaseen kodinhoitohuoneeseen vähemmän syvillä alakaapeilla ja vain 20 cm tai 30 cm syvillä yläkaapeilla. Vakiokokoinen pesukone ja kuivausrumpu vaatii  60 cm syvät kalusteet, mutta muut kalusteet toimivat hyvin kapeampinakin. Myös pienempiin 40-50 cm koneisiin löytyy oikean kokoiset kalusteet. Kalusteiden sisällön säilytyskoreista hyllyihin ja vaatetangoista vetolaatikoihin saat 5 cm mitoituksella.

Pienen pieni kodinhoitohuone

Toimiva kodinhoitopiste ei vaadi montaa neliötä, tärkeintä on räätälöidä toiminnot ja tarvikkeet täsmälleen tarpeiden mukaisiksi. Pyykkihuollon voi piilottaa kaappien kätköihin koreihin, vaatetangon voi hyödyntää kuivaustelineeksi ja reilun kokoisessa altaassa mahtuu pesemään käsipyykit. Yläkaapin alapohjaan asennettu paneelivalo toimii työvalona ja tasolle jää myös laskutilaa.

Siivouskaappi hyllyillä vai telineellä?

Mallistossamme on kolme siivouskaappia. Hyllykaappi sisältää silityslautaa varten oman kapean osion. Siivouskaappi säilytyskorilla sisältää osion silityslaudalle, hyllyjä ja säilytyskorin. Siivousvälinekaapissa on teline imuriletkulle ja varrelle, pikkutasoja ja säilytyskoukkuja. Siivouskaapin leveyden voit valita 40-60 cm ja syvyyden 48-58 cm väliltä, korkeus on 182 cm.

Pyykit piiloon

Kodin pyykkihuollon tai vaatesäilytyksen voi piilottaa kaappien sisälle erikokoisiin metallikoreihin. Liukukiskoilla kulkevia valkoisia säilytyskoreja on kymmeniä erikokoisia syvyysmitoissa 29-58 cm väliltä. Korkein korivaihtoehto on 48 cm ja soveltuu hyvin pyykkikoriksi. Pienin kori on kooltaan vain 23,5×23,5 cm ja sopii vaikka sukkien säilytykseen.

Silityslautakaappi

Silityslaudan voi sijoittaa myös kiinteästi omaan alakaappiin. Silityslautakaappi sisältää  laudan ja mekanismin, joka nostaa sekä laskee laudan sulavasti laatikon kätköihin. Silityslauta on kooltaan 95 x 30 cm.

Ergonomista pyykkihuoltoa

Pesukoneen tai pesukoneen ja kuivausrummun voi nostaa ergonomisesti oikealle työskentelykorkeudelle Ergo-kokonaisuuden avulla. Sen vankka alumiinikehikko kestää kovaakin käyttöä. Ergo1-pesukoneen tukikehys sisältää vakiona alalaatikon, laminaattitason koneen alle ja päälle sekä kaksi irtosivua ja vetimen. Ergo2-tukikehys on leveydeltään 1240 eli siihen mahtuu pesukoneen lisäksi kuivausrumpu. Lue lisää Ergo-tukikehyksistä.

Ergo 1+

Ergo 1+ on yhden koneen tukikehys, joka sisältää myös yläkaapin. Ergo-tukikehysten irtosivujen ja etusarjan värin voi valita vakiovärivalikoimasta tai lisätilauksesta kaikissa NCS-värikartan väreissä. Taso on valittavissa laminaattivalikoimasta. Ergo2 on kahden koneen tukikehys, joka sisältää kaksi yläkaappia.

 

Kosteudenkestävää korkeutta 212 cm

Korkeasta kaapista voi rakentaa kodinhoidon tukipisteen. Se toimii yksistään tai yhdistettynä ylä- tai alakaappien kanssa. Korkeimman kaapin saat yhdistämällä 182 cm korkean kaapin 30 cm alalaatikkoon, jolloin kaapin kokonaiskorkeus on 212 cm. Lisäkorkoa saa vielä kodinhoitohuoneessa vakiomittaisesta 15 cm sokkelista.

 

Etsi jälleenmyyjä