Säilytyskaapit kodinhoitoon – yhdistele vapaasti kaikkiin sarjoihin!

Olemme suunnitelleet kaappimme niin, että voit huoletta yhdistää ne jokaiseen kalustesarjaamme, kaappien ovi- ja etusarjavalikoima on sama kaikissa kalusteissamme. Kodinhoitohuoneeseen on tarjolla siivousvälineille suunniteltu siivouskaappi, säilytyskoreja sisältäviä pyykkikaappeja, korkeita kaappeja, ylä- ja alakaappeja sekä matalia säilytysmoduleita, joista voit rakentaa oman kodin mittoihin ja tarpeisiin suunnitellun kodinhoitopisteen- tai huoneen. Vakiovetimet kuuluvat kaappien hintaan ja kaapin sisällön voi valita, myös säilytyskoreja saa räätälöitynä 5 cm -mitoituksella.

Korkeat kaapit

Korkea kaappi on vie vähän tilaa ympäriltään, mutta antaa runsaasti säilytystilaa. Se on säilytystorni, jonka sisälle voit valita hyllyjä tai säilytyskoreja tarpeidesi mukaan. Korkeiden kaappien pienimmät leveydet ja syvyydet alkavat 20 sentistä ja kasvavat 5 cm välein aina 60 senttiin asti.

Pyykki- ja siivouskaapit

Pyykkikaapin avulla kodin vaatehuolto pysyy järjestyksessä. Pyykkikaapin voi valita 182 tai 130 cm korkeana Siivouskaappi on siivousvälineitä varten suunniteltu ja se voi sisältää hyllyjä, siivousvälinetelineen tai pyykkikoreja tai niiden yhdistelmän.

Yläkaapit

Yläkaappi voi olla 1- tai 2-ovinen, kippi-tai taiteovellinen yläkaappi tai kulmakaappi yhdällä ovella tai taiteoviparilla. Yläkaappeja voi yhdistellä ja rakentaa omaan kotiin sopivan kaappirivistön niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin.

Alakaapit

Alakaappi voi olla 1- tai 2-ovinen, laatikoilla tai ovien ja laatikoiden yhdistelmä. Kulmaan voi valita alakaapin kahdella ovella tai taiteovellisena.  Valikoimastamme löytyy myös vaatehuoltoa helpottava kompakti alakaappi, joka sisältää ulos vedettävän silityslaudan.

Allaskaappi

Altaan kanssa tarvitaan alakaappi, jonka yläosassa on tilaa altaan allaskupille. Erillisten altaiden kanssa käytettävä allaskaappi kätkee samalla viemäriputkiston ja tarjoaa säilytystilaa. Allaskaapin voit valita laatikoilla tai 1-tai 2-ovisena. Kodinhoitohuoneeseen voi myös valita yksiovisen allaskaapin jätevaunulla.

Matalat säilytysmodulit

Matalien säilytyslaatikoiden avulla voi rakentaa esim. penkkiryhmän eteiseen lisäämällä alle sokkelijalat ja taso päälle.  Se toimii myös säilytyksen lisäjatkeena korkean kaapin alla laatikollisena tai kaapin päällä ovellisena. Matalan säilytyslaatikon korkeus on 30 cm.

Vinkkejä  kodinhoitohuoneeseen

Olemme koonneet parhaat vinkit kodinhoitoon, lue lisää täältä: