Kerro, kerro kuvastin…

Peiliä tarvitaan kylpyhuoneessa aina, kaapilla tai ilman. Voit valita sinulle sopivan peilin tai peilikaapin leveyden 40-90 cm 5 cm ja
90 -120 cm 10 cm välein. Kaikki peilikaappimme sisältävät pistorasian, kaksipuoliset peiliovet, lasihyllyt sekä suurentavan meikkipeilin. Peilikaapit, ledilipat ja valaisimet täyttävät kotelointiluokka IP44:n vaatimukset sekä CE- ja FI-sertifikaatit. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu ja Design from Finland -merkit.

Lipalla vai ilman?

Näyttävä tasopeili on hyvä vaihtoehto kun säilytystilaa on riittävästi. Plain-tasopeilissä ja ledilipallisessa Classic-peilissä on näyttävä, normaalia korkeampi 85 cm peili. Leveyden voit valita molemmissa 40-120 cm väliltä. Plain-tasopeiliin voi myös yhdistää erillisen varsivalaisimen. Vakiovärit: valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi, grafiitin harmaa ja musta. Kuvassa Plain-tasopeili. Lue lisää peileistämme. 

Muodokas Modula-peili

Näyttävä, pyöreälinjainen Modula-peili kuuluu Antti Nurmesniemen Modula-altaan ympärille suunniteltuun mallistoon. Sen vahva runko on pulverimaalattua terästä. Peilin leveys on 60 cm ja korkeus 85 cm. Lue lisää Modula-mallistosta.

Valoisa Highlight-peilikaappi

Sirolinjainen Highlight-peilikaappi on pelkistetyn tyylikäs ja sopii monen tunnelman kylpyhuoneeseen.  Sen ylälipassa on peilin valaiseva lediprofiilivalo  ja kaapin alapohjassa lediallasvalaistus. Highlight-peilikaapin selkeä muotoilu toimii myös värillisenä tai tammikuvioituna. Kaikki peilimme ja peilikaappimme valmistaan tehtaallamme Nakkilassa väristä riippuen joko kosteudenkestävää maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä.

Kolmen valon Ecolight-peilikappi

Ecolight-peilikaappi voi toimia pienen (6-8 m2) kylpyhuoneen ainoana valonlähteenä, jo 60 cm leveänä se valaisee yksinään pienen kylppärin. Sen kaksi valonlähdettä luo valoa kolmeen suuntaan. Lipan ylävalo luo katon kautta epäsuoraa valoa, joka ei häikäise. Valolipan loistelamppu valaisee pehmeästi katsojan kasvot ja kaapin alapohjassa oleva lediprofiili luo allasvalon.

Yksi iso vai monta pientä ovea?

Peililikaappi voi aueta yhdellä, kahdella tai kolmella ovella mittojen ja mieltymysten mukaan. Peiliovet aukeavat 128° ja niiden kätisyyden voi valita.
Choice-peilikaappi on kaapeistamme pelkistetyin ja sirolinjaisin malli. Piilosaranallinen kaappi on vetimetön ja sisältää lediprofiilisen alavalon. Choice-peilikaapeista saa myös näyttävän peiliryhmän vaikka koko seinän leveydeltä. Choice-peilikaappi  ovella 40-60 cm, kahdella ovella 50-100 cm ja kolmella ovella 110-120 cm.

Kosteudenkestävää

  Kaikki peilimme ja peilikaappimme valmistaan tehtaallamme Nakkilassa väristä riippuen joko kosteudenkestävää maalatusta mdf-kuitulevystä tai puukuvioidusta melamiinipäällysteisestä kalustelevystä. Optimal-peilikaappi on kompakti ja hyvä peruspeilikaappi, jonka toiminnallisuus, hinta ja ulkonäkö ovat optimaalisesti tasapainossa. Sen vakioväri on valkoinen ja se sisältää ylälipan ledivalolla.

Valoa ja välineitä

Tasopeiliin tai Choice-peilikaappiin voi yhdistää erillisen varsivalaisimen. Kromatut Lumin- ja Paz-valaisimet antavat kirkkaan valkoista 4000 K valoa. Lisävarusteina peilikaappehin on myös mm. vikavirtakatkaisin ja piilosaranakaappeihin sormenjälkiä estävät vetimet. Kaikki peilikaappimme sisältävät pistorasian, kaksipuoliset peiliovet, 2 kpl lasihyllyjä sekä suurentavan meikkipeilin. Lue lisää varsivalaisimista.

Peruspeilikaappi

Basic-peilikaappi on perinteinen ja kompakti tappisaranallinen peilikaappi, jonka saa kaksiovisena jopa alkaen 45 cm leveänä, aina 100 cm asti. Kaksipuoliset ovet avautuvat 128°. Basic-peilikaappi sisältää ylälipan, jossa myös valaisevat ledispotit ja vetimet.

Kaikki peilikaappimme sisältävät kaksi säädettävää lasihyllyä. 

Kaksiosaisen pistorasian paikka on valittavissa oikeaan tai vasempaan ylälaitaan.