Kylpyhuoneen säilytyskaapit

Olemme suunnitelleet säilytyskaappimme niin, että voit helposti  yhdistää ne kaikkiin allaskalustesarjoihimme. Kaikki kaapit ja kalusteet valmistetaan Nakkilan tehtaalla ISO 9011 -laatuvaatimusten mukaisesti. Vakioväreinä on maalattu valkoinen, grafiitinharmaa, vaalea tammi, musta puu ja korkeakiiltoinen valkoinen. Lisätilauksesta kalusteisiin voi valita värin myös NCS-värikartan 1950:n värin valikoimasta. Vakiovetimet sisältyvät aina kaapin hintaan.

Korkeat kaapit

Korkea säilytyskaappi on allaskalusteen kompakti kaveri. Hyllyllisen peruskaapin lisäksi voit valita myös avo- tai lasihyllyllisen kaapin tai vaikka täyskorkean ovipeilin leveyksissä 40 ja 45 cm.
tutustu

Yläkaapit

Kylpyhuoneen yläkaappi voi olla pysty- tai vaakamallinen, 1- tai 2-ovinen, kippi-tai taiteovellinen. Voit myös luoda yläkaapeista koko seinän levyisen säilytysseinämän yhdistämällä erikokoisia yläkaappeja toisiinsa tai valita yksittäisen minipienen 30 cm leveän yläkaapin.
tutustu

Kaipaatko suunnitteluapua? Varaa maksuton etäsuunnitteluaika Sinun suunnittelijaltasi.

Komeaa ja kosteudenkestävää kylpyhuoneeseen

Korkea kaappi=säilytystorni

Korkea kaappi vie vähän tilaa ympäriltään, mutta antaa runsaasti säilytystilaa. Se on varsinainen säilytystorni ja vähemmän syvänä se mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen. Sen sisälle voit valita hyllyt tai säilytyskoreja tarpeidesi mukaan. Korkeiden kaappien pienimmät leveydet ja syvyydet alkavat 20 sentistä ja kasvavat 5 cm välein aina 60 senttiin asti.

Erikoiskapea vai ekstrakorkea kaappi?

Sopivan kokoisilla kaapeilla otetaan tilan jokainen sentti käyttöön ja samalla vapautetaan työskentelytilaa. Kutista kaappiriviä kapeammaksi tai kasvata korkeammaksi, kapein kaappimme on vain 20 cm syvä ja ekstra-korkea kaappi on 212 cm korkea. Peruskaapin korkeus on 182 cm

Yläkaapit- vaakaan tai pystyyn

Yläkaapeista voi rakentaa omaan kotiin sopivan kaappirivistön niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Yläkaappi voi olla pysty- tai vaakamallinen, 1- tai 2-ovinen, kippi-tai taiteovellinen yläkaappi tai kulmakaappi.

Yhdistele miten haluat

DESiGN-sarjan eri kokoisista kaapeista ja laatikoista voit yhdistää haluamasi setin allaskalusteen seuraksi. Tai suunnitella niillä koko kylpyhuoneen säilytysjärjestelmä. Mittavalikoimamme on markkinoiden suurin, meiltä löydät juuri sinulle sopivat kalusteet niin minipieneen kuin megaisoon kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen.

Kalustevärit ja ovimallit

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Grafiitinharmaa 11
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 2

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Velvet vaaleanharmaa 2903
Hintaryhmä 3

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01RC
Real  Country
HIntaryhmä 3

Maalattu valkoinen 01NC
New Country
Hintaryhmä 3

Saat allaskalustesarjat ja säilytyskaapit vakiovärien lisäksi tilauksesta myös kaikissa NCS-värikartan 1950:ssä väreissä.

                      

Etsi jälleenmyyjä