Kotimaiset kylpyhuonekalusteet

Tasoallas vai erillinen allas? Pieni, iso, syvä vai kapea allaskaappi? Alakaappi ovilla vai laatikoilla? Allaskaappi-kokonaisuutemme sisältää aina altaan, allaskaapin ovilla tai laatikoilla, 3D-saranat, soft close-vaimennuksen, vetimet, PopUp-pohjaventtiilin ja tilaa säästävän vesilukon. Kaikki kalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista ja ne toimitetaan suoraan tehtaaltamme rungot koottuina.

Kalustesarjat kylpyhuoneeseen

Valikoimissamme on viisi tasoaltaan sisältävää kalustesarjaa nimeltään Stella, Trend, ja Mondo sekä verkkokaupasta saatava Round ja  Modula. Sarjojen ominaisuudet ovat samat, emalialtaat ovat kestäviä ja kalusteet on valmistettu kosteudenkestävästä materiaalista. Sarjat eroavat toistaan altaiden koolla ja allaskupin muodolla. Allaskupin muotoja on neljä: suorakaide, pyöreä, pyöreälinjainen kolmio ja ellipsi.

Allaskaappi sisältää kaiken

Stella-, Trend-, Mondo-, Round- tai Modula-allaskaappi on helppo ratkaisu. Se sisältää kaiken ja on sellaisenaan asennusvalmis. Toimitukseen kuuluu valkoinen tasoallas, allaskaappi, pohjaventtiili, vesilukko poistoputkineen, ylivuodon suojakaulus sekä vetimen tai vetimet.

Allaskuppi: mitä muotoja?

Emaloituja tasoaltaita on saatavana syvyyksissä 30-50 cm ja leveyksissä 42,5-70 cm 5 cm välein ja 70-122,5 cm, mitat 10 cm välein. Tasoaltaan allaskupin muoto voi olla pyöreä, kulmikas kehto-allas, ellipsi tai pyöreälinjainen kolmio. Altaan leveyden ja syvyyden voi valita. Syvemmät altaat sopivat pikkupyykin pesuun ja matalammat altaat jättävät  enemmän tilaa ylälaatikkoon.

Stella-sarja: Mittojen mukaista laskutilaa

Stella-sarjassa on kolme erikokoista tasoallasta: S,M ja L. Reunoiltaan kulmikkaan altaan pohja on kaareva ja kehtomainen. Valitse altaan koko ja sen ympärille laskutilaa leveyksissä 42,5-122,5 cm. Allaskaapin voit valita yhdellä tai kahdella ovella tai laatikolla. Kalusteväreinä on maalattu valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös New Country-profiiliovina tai -etusarjoilla.

Trend-sarja: Toiminnallinen ja trendikäs

Trend-sarjan allaskuppi on ellipsin muotoinen. Sen muoto muistuttaa käsien luonnollista pesuasentoa. Trend- allaskaapin voit valita 1-2:lla ovella, kahdella laatikolla tai isoimmat 92,5-122,5 cm leveät myös kahdella laatikolla ja sivukaapilla. Trend-sarjan allaskoot ovat 42,5-122,5 cm ja syvyydet 30-50 cm. Kalusteväreinä on sileä maalattu valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös New Real Country-profiiliovilla tai -etusarjoilla.

Mondo-sarja: Muodokkaasti viistetty

Mondo-sarja on ahtaiden paikkojen kompakti ja tilaa säästävä kalusteratkaisu. Sen allas on ellipsin muotoinen ja allaskaappiin voi valita tilaa tuovan viisteen toiseen tai molempiin reunoihin. Pieniin ja keskisuuriin 57,5-82,5 cn leveisiin ja 30-45 cm syviin altaisiin saa viisteen toiseen reunaan ja isoihin myös molempiin reunoihin leveyksissä 77,5-102,5 cm. Kalusteväreinä on maalattu tai korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös New Country-profiiliovina.

Round-sarja: Pieni ja pyöreä

Round-sarja on kompakti pienen tilan kalustesarja. Pienestä koostaan huolimatta sen suunnittelussa on maksimoitu tilankäyttö jättämällä pyöreän allaskupin ympärille aina laskutilaa. Round-kalusteen saa kahdessa syvyydessä 35 cm ja 40 cm ja leveyksissä 47,5-62,5 cm. Sen allas on muodoltaan pyöreä ja allaskaapin saa ovella tai kahdella laatikolla. Kalusteväreinä on maalattu valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, vaalea tammi tai musta puu. Ovet saa myös New Country-profiiliovilla tai -etusarjoilla.

Modula-sarja: kevyt ja ilmava

Antti Nurmesniemen 1970-luvulla muotoilema Modula-allas on funktionaalista muotoilua yhdistettynä täydelliseen toimivuuteen. Modula- altaan reunoja kiertää käytännöllinen pisarareuna, joka estää veden valumisen lattialle ja kalusteen päälle. Modula-kalusteen seuraksi voi valita myös saman sarjan avohyllyn ja peilin. Kalusteiden materiaali on pulverimaalattua terästä ja komposiittimateriaalista valmistetun hyllyn voi valita valkoisena, harmaana tai andromedan värisenä. Lisävarusteena voi Modula-altaaseen valita kromatun Easy Clean-vesilukon, jonka puhdistaminen on helppoa ja nopeaa.

Design-sarja: Muodosta moduleista

Design-sarja on monipuolinen mallisto, josta voit valita mieleisen kalustekokonaisuuden eri kokoisista alakaapeista. Valitse uppo- tai malja-allas tai retromoderni Modula-tasoallas, mieleinen tasomateriaali sekä haluamasi ovet tai etusarjat. Malliston rungot ovat leveysmitoissa 30-120 cm ja syvyysmitoissa 33-48 cm mallista riippuen.

Vedä vedintä

Pieni ja huomaamaton vai iso ja näyttävä? Vedin viimeistelee kalusteryhmän ulkonäön ja sopii käyttäjänsä käteen. Yleisvedin voi olla muodoltaan kaareva tai suoralinjainen, koristeellinen tai minimalistinen ja se kiinnitetään ruuveilla etulevyyn, reikäväli 9,6- 49,4 cm koosta riippuen.  Listavedin kiinnitetään listamaisesti oven tai laatikon yläreunaan. Sen asennuksessa ei tarvitse porata reikiä näkyvään etulevyyn. Lisäksi valikoimissamme on 40-60 cm syviin vetolaatikoihin Push-to-Open-mekanismi sekä nahka- ja nuppivetimiä lisävarusteina.

Stella-, Trend-, Mondo- ja Round-allaskaappi-kokonaisuus sisältää  tasoaltaan, allaskaapin ovilla tai laatikoilla, 3D-saranat, soft close-vaimennuksen, vetimet, PopUp-pohjaventtiilin ja tilaa säästävän vesilukon. Vetolaatikoihin kuuluu vakiona liukumaton antislip-matto. Lisävarusteina myös laatikonjakaja ja laatikkoon turvallinen (IP54) pistorasia.