MALJA-ALTAAT kylpyhuoneeseen

Malja-allas on kylpyhuoneen näyttävä keski-piste. Se on muodoltaan siro, mutta ominaisuuksiltaan teräksinen. Emaloitu malja-allas on helppo asentaa maljamaisesti tason tai allaskalusteen päälle.

Siro ja vahva malja-allas

Sirosta ulkomuodostaan huolimatta emaloitu malja-allas on kovaa ja kestävää terästä, jonka pinta on luja, bakteereja hylkivä ja helposti puhdistettava. Kaunislinjainen malja-allas on kompakti ratkaisu pieneen tilaan ja sen ympärille jää mukavasti säilytystilaa kylpyhuonetarvikkeille. Kaarevien muotojen ystävä voi yhdistää malja-altaan valopeilin kanssa.

Vesipiste=keskipiste

Emali on lasitettua terästä. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja samalla kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Sirolinjaiset Loop-, Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan tason, kaapin tai laatikoston päälle.
Tarkista erillisen altaan sopivuus kalusterunkoon oheisesta taulukosta. 

Temal Design-kaluste OOdi-allas

Oodi-allas

Oodi on malja-allas, jonka pyöristetyn kantikas muoto maksimoi pesutilan. Tason päälle asennettavan altaan korkeat reunat ovat sopivan suojaiset pesupuuhille ja allas sopiikin niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseen. Emaloidun altaan muoto on siro, mutta runko terästä. Mitat L47 cm, K 10 cm, S28 cm.

Aatos-allas

Aatos-altaan herkät kaaret kätkevät sisäänsä vahvan teräsrungon, jota kestävä ja hygieeninen emalointi suojaa. Altaan ovaalimainen muoto tarjoaa mukavan pesukokemuksen ja pitää roiskeet aisoissa.

Loop-allas

Loop-allas on kylpyhuoneen ylväs kaunotar. Sen siro, korkea reuna ja täydellisen pyöreä muoto on kuin elegantin pesuvadin. Herkkä ulkonäkö ja iskun- ja hankauksenkestävä emaloitu pinta takaavat Loop-altaan tyylikkään toiminnallisuuden.

Love-allas

Love-altaan laakea muoto tarjoaa runsaasti pesutilaa ja samalla laskutilaa roiskevesille. Se sopii yksilöllisen kylpyhuoneen sisustukseen kuin avoin syli. Näyttävä Love-allas on yhdistettävissä Design-mallistoon. Tason päälle asennettava malja-allas saattaa vaatia enemmän tilaa, joten tarkista altaan sopivuus kalusterunkoon yhteensopivuustaulukosta. Love-altaan halkaisija on 45 cm.

Relax-allas

Kauniisti muotoiltu Relax-allas on muodoltaan kauniin kulhomainen, korkeudeltaan kämmenpesuun sopiva ja ominaisuuksiltaan luja ja kestävä. Se on halkaisijaltaan vain 33,5 cm ja soveltuu täydellisesti pienempäänkin tilaan. Allas asennetaan kromisen korokerenkaan päälle.

VÄRIT
Oodi-allas

VÄRIT
Aatos-allas

VÄRIT
Loop-allas

Valkoinen

Temal Loop-allas 9L3524

Musta

Musta/valkoinen

Tumma metallihohto

VÄRIT
Love-allas

VÄRIT
Relax-allas

Kaikki kalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.