Retromoderni Modula-tuoteperhe

.

Kevytlinjainen ja ilmava Modula

Antti Nurmesniemen 70-luvulla suunnittelman Modula-altaan ympärille on suunniteltu kylpyhuoneeseen kokonainen Modula-tuoteperhe. Muodoltaan kevytlinjaiseen ja ilmavaan tuoteperheeseen kuuluu allaskaluste, peili ja avohylly. Modula-allas otettiin uudelleen tuotantoon vuonnna 2016, jolloin se palkittiin mm. Toimittajien Tusina-palkinnolla Habitare-messuilla.  Kuvassa Modula-tuoteperhe Pukkilan Europe-laattojen seurassa.

Luotu pesuja varten

Antti Nurmesniemen suunnitteleman altaan malli on ellipsin muotoinen. Altaan muoto mukautuu käsien luonnolliseen kolmiomaiseen pesuasentoon ja -liikkeeseen kun viemme kädet hanan alle. Funktionaalinen muotoilu korostaa paitsi optimaalista pesumahdollisuutta myös siisteyden ja kosteussuojan merkitystä. Modula-tasoallasta kiertää käytännöllinen pisarareuna, joka kerää vesipisarat ja estää niiden valumisen lattialle ja kalusteen päälle. Altaassa on tyylikäs kromattu PopUp-pohjaventtiili sekä täydellinen vesilukkovarustus.

Runkoputkirunko

Modula-tuotteiden muodokas musta runko taipuu kehysmäisesti peilin ja altaan ympärille. Runko on pulverimaalattua teräsputkea, jonka pinta tuntuu silkkisen sileältä. Hyllylevy on kosteudenkestävää komposiittimateriaalia ja sen värivaihtoehtoina on valkoinen, harmaa tai kevyesti kuviollinen andromeda.

Sisä- ja ulkokäyttöön

Modula-tuotteiden materiaalit sopivat myös ulkokäyttöön. Emalialtaan sileä ja kestävä pinta ei ruostu eikä homehdu. Emali on lasitettua terästä, jonka luja pinta ei pikkuroiskeita pelkää. Kalusteiden teräsputkirunko on pintakäsitelty pulverilmaalauksella, joka suojaa sitä myös ruostumiselta. Hyllyjen tasot on valmistettu kosteudenkestävästä komposiittimateriaalista.

2019-11-07T14:38:38+00:00