Highlight-, Softlight-, Choice-ja Optimal-peilikaapit

Temalilla on markkinoiden laajin mittavalikoima peilikaappeja, peilejä ja ledilippoja 5 cm välein. Peilikaapeissamme on lediprofiilivalaisimet ja niiden sähköt on koteloitu kaapin sisälle. Ja mikä tärkeintä – ja turvallisinta: Temalin peilikaapit, ledilipat ja valaisimet ovat SGS-FIMKOn sertifioimia (FI) ja täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset. Kaikki peilikaappimme valmistetaan Suomessa.

Highlight-peilikaappi

Highlight-peilikaapin ylälippa on siro ja kapealinjainen. Highlight-peilikaapin ylälipassa on peilin valaiseva lediprofiilivalo ja alapohjassa allasvalona lediprofiilivalo. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Softlight-peilikaappi

Softlight-peilikaapissa on kolme valoa: valolipan epäsuora ylävalo, kasvovalaistus alaspäin sekä lediallasvalaistus. Softlight-peilikaapin ylälippa on vakiona valkoinen, erikoistilauksesta mustana. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Choice-peilikaappi

Choice-peilikaappi on sirolinjainen ja vetimetön peilikaappi. Se on yhdistettävissä esimerkiksi Temalin Lumin- tai Paz-valaisimen kanssa. Allasvalona toimii kaapin alapohjassa tasaisesti valoa jakava lediprofiili. Mitoitus 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Optimal-peilikaappi

Optimal-peilikaappi on hyvä peruspeilikaappi. Sen ylälippaan piilotettu lediloistevalo luo valoa kasvoille ja epäsuoraa valoa huonetilaan. Vain verkkokaupassa.

Basic-peilikaappi

Basic-peilikaappi on perinteinen tappisaranallinen peilikaappi. Sen ledispoteilla varustettu ylälippa valaisee käyttäjän kasvot. Leveydet 45, 50, 55, 60, 70, 80 ja 90 cm, syvyys aina 25 cm. Vain verkkokaupassa.

Asiaa peilikaapeista

Yksi, kaksi vai kolme ovea?

Peilikaappi voi aueta yhdellä, kahdella tai kolmella ovella mittojen ja mieltymysten mukaan. Peiliovet aukeavat 128° ja niiden kätisyyden voi valita.
Highlight-, Softlight- ja Choice-peilikaappi:
– yhdellä ovella leveyksissä 40-60 cm
– kahdella ovella leveyksissä 50-100 cm
-kolmella ovella leveyksissä 110-120 cm
Optimal-peilikaappi:
– yhdellä ovella leveyksissä 40-60 cm
– kahdella ovella leveyksissä 50-90 cm

Korkeussäädettävät lasihyllyt

Kaikki peilikaapit sisältävät tukevat, säädettävät korkeuslasihyllyt ja kaksiosaisen pistorasian, jonka paikka on valittavissa oikeaan tai vasempaan ylälaitaan. Peilikaappien LED-valo on kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta 4000 K valoa. Valmistamamme peilikaapit, peilit ja ledilipat ovat SGS FIMKO:n sertifioimia (FI) ja ne täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset.

Valoa ja välineitä

Valikoimissamme on myös erillisiä varsivalaisimia, jotka voi yhdistää Choice-peilikaappiin sekä Plain- ja Modul-peileihin. Kromatut Lumin- ja Paz-valaisimet antavat puhtaan valkoista 4000 K valoa. Valolla varustettuihin peilikaappeihin saa lisävarusteena yksiosaisen vikavirtapistorasian ja piilosaranakaappeihin voi valita sormenjälkiä estävät vetimet.

Temal-HIghlight-peilikaapp-ovi-auki

Valo vaihdettavissa

Kaikki Temalin valmistamat peilikaapit ja peilien kanssa käytettävät erilliset valaisimet on varustettu LED-valolla. Ledprofiilivalaistus tarjoaa kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta 4 000 K valoa. Peilikaapeissa käytetyn valaisimen käyttöikä on 30 000 h ja kaikki ledprofiilivalot ovat vaihdettavissa.
Highlight- ja Softlight-peilikaapin valolipan alavalon voi vaihtaa.
Softlight-peilikaapin valolipan ylävalo on vaihdettavissa irrottamalla yläkansi.
Highlight-, Softlight- ja Choice-peilikaapin allasvalon vaihto vaatii peilikaapin irrottamisen seinästä.

Meikkipeili mihin vaan

Peilikaappiin voi valita lisävarusteena arkea helpottavan, suurentavan meikkipeilin, jonka voi kiinnittää haluamaasi kohtaan.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Kaikki peilit ja peilikaapit valmistetaan Suomessa. Ne ovat FI-sertifioituja ja CE-hyväksyttyjä. Käyttöturvallisuuden varmistamiseksi ne täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset.