Plain- ja Classic-peilit

Peiliä tarvitaan kylpyhuoneessa aina, kaapilla tai ilman. Voit valita sinulle sopivan peilin leveyden 40-90 cm 5 cm ja 90 -120 cm 10 cm välein. Valikomissamme Plain-tasopeili ja Classic-peili ledilipalla, jotka molemmat ovat näyttävä ja turvallinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. 
Peilien ledilipat ja valaisimet täyttävät kotelointiluokka IP44:n vaatimukset sekä CE- ja FI-sertifikaatit. Tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu ja Design from Finland -merkit.

Plain-peili

Plain-tasopeili on näyttävä koko perheen peili. Se on peruspeilejä korkeampi (korkeus 85 cm) ja peilin paksuus on 4 cm. Plain-peili toimii yksin tai usean peilin yhdistelmänä. Mitoitus leveydet 40-90 cm 5 cm välein ja 90-120 cm 10 cm välein.

Classic-peili

Classic-peili on ledilipallinen peili, jonka ledivalo luo kylpyhuoneeseen sopivaa puhdasta
4 000K valoa. Peilissä on säädettävät kiinnityshelat sekä yksiosainen pistorasia. Kahdeksan vakioväriä. Mitoitus leveydet 40-90 cm 5 cm välein, 90-120 cm 10 cm välein.

Kerro, kerro kuvastin – asiaa peileistä

Lipalla vai ilman?

Näyttävä peili on hyvä vaihtoehto kun säilytystilaa on riittävästi eikä peilikaappia tarvita. Valikoimissamme on Plain-ja  Modula-tasopeilit sekä ledilipallinen Classic-peili. Plain- ja Classic-peilien leveyden voit valita 40-120 cm väliltä. 

Valoa ja välineitä

Classic-peilin valolipassa on leveä lediprofiili sekä yksiosainen pistorasia. Plain- ja Modula-tasopeilit eivät sisällä valoa, vaan niihin voi  yhdistää erillisen Paz- tai Lumin-varsivalaisimen. Kromatut varsivalaisimet ovat muodoltaan ja kooltaan keskenään hieman erilaiset. Molemmat luovat kylpyhuoneeseen sopivaa 4 000K puhdasta valoa. Kaikki peilimme sisältävät säädettävät kiinnityshelat.

 Värit ja materiaalit

Plain- ja Classic-peilin voi valita kuudessa eri värissä: maalattu valkoinen, korkeakiiltoinen valkonen, vaalea tammi, musta puu sekä mattapintaiset Velvet-värit greige tai musta. Modula-peilin teräsputkirunko on aina musta.
Peilikaappien ledilipat, ylä- ja alapohjat, sivut ja ylälipat ovat väristä riippuen valmistettu kosteudenkestävästä maalatusta tai laminaattipäällysteisestä kaluste- tai MDF-levystä tai akryylipintaisesta MDF-kuitulevystä.

VÄRIT

Maalattu valkoinen 01
Hintaryhmä 1

Vaalea tammi E2
Hintaryhmä 1

Musta puu B2
Hintaryhmä 1

Korkeakiiltoinen valkoinen GA1
Hintaryhmä 2

Velvet musta 2902
Hintaryhmä 3

Velvet greige 2910
Hintaryhmä 3

Kaikki peilit ja peilikaapit valmistetaan Suomessa. Ne ovat SGS Fimkon sertifioimia (FI- ja CE), täyttävät suojausluokka IP44:n vaatimukset ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.