Pesukonealtaat

Pienissä tiloissa kylpy- ja kodinhoitohuoneen toiminnot usein yhdistyvät. Pesukoneen päälle asennettava tasoallas voi olla ainoa ratkaisun pieneen kylpyhuoneeseen. Allasvaihtoehtoja on kaksi: pyöreäalinjainen Trend-allas tai suorakaidemainen Stella-allas, molemmissa sama toiminnallisuus ja runsaasti laskutilaa sekä reilun kokoinen allaskuppi.

Stella-pesukoneallas

Stella-pesukonealtaan kulmikas allaskuppi maksimoi pesutilan jättäen silti kivasti laskutilaa takareunaan. Stella-pesukonealtaassa hanan paikka on keskellä, lisätilauksesta hanareiän voi siirtää. Pesukoneallas on valkoinen, seinäkiinnitteinen ja se sisältää vesilukon, PopUp-pohjaventtiilin ja ylivuotovarustuksen.

Stella-pesukoneallas

Trend-pesukoneallas

Trend-pesukonealtaan allaskuppi on pyöreähkön pisaramainen ja siinä on ergonomisesti mukava pestä myös käsipyykit. Hanan paikka on vasemmassa reunassa, lisätilauksesta siirrettävissä. Pesukoneallas on valkoinen, seinäkiinnitteinen ja se sisältää vesilukon, PopUp-pohjaventtiilin ja ylivuotovarustuksen.

TREND-PESUKONEALLAS

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.