Kesäkampanja: Temal-kalusteet –20 %

Tervetuloa mukaan TEMAL AUTTAA -kampanjaan!

Me Temalilla yhdistämme kylpyhuonealan asiantuntemuksemme auttamisen haluun. Sitoudumme tukemaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia suomalaisia perheitä ja yksilöitä. Joka kuukausi tarjoamme yhdelle hakijalle laadukkaita, toimivia ja kauniita kotimaisia kylpyhuonekalusteita. Toivomme, että jokainen lahjoitus on askel kohti parempaa ja turvallisempaa arkea.

Miten voit hakea?

Täytä alla oleva pro bono -hakemus. Kerro meille tilanteestasi ja kuinka uudet kalusteet voivat helpottaa jokapäiväistä elämääsi. Valitsemme joka kuukausi yhden onnekkaan hakijan, jolle lahjoitamme kylpyhuonekalusteet.

Mitä me tarjoamme?

Lahjoitamme kylpyhuonekalusteita, kuten allaskaappeja, peilikaappeja ja säilytyskaappeja, jotka ovat paitsi toimivia myös tyylikkäitä. Huomioithan, että emme vastaa asennuksesta tai remonttityöstä.

Kaikki hakemukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, ja yksityisyytesi säilyy suojattuna. Me temalilaiset haluamme antaa takaisin yhteisölle ja tuoda toivoa arkeen – yksi kylpyhuone kerrallaan.

#TemalAuttaa #SopivastiSinun #TemalGoesProBono

 

Pro bono -hakemuslomake:

Muistathan, että kampanjamme on tarkoitettu auttamaan niitä, jotka todella tarvitsevat tukea. Käymme kaikki hakemukset huolellisesti läpi ja otamme kuukausittain yhteyttä valittuun hakijaan.