Temalin verkkokaupan toimitusehdot

Temal.fi-verkkokaupan toimitusehdot

Saat verkkokauppatilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme temal@temal.fi

Huomioithan, että osassa tuotteita toimitusaikamme on poikkeuksellisesti 5–6 viikkoa johtuen siirtymisestä uuteen toiminnanohjausjärjestelmään 1.2.2023. Tuotteen toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.
Pientuotteiden (yksittäinen vedin, tukijalka, saippua-annostelija) toimitusaika on n. 1vko. Pientuotteista ei lähetetä erillistä tilausvahvistusta.
Pahoittelemme viiveitä, kiitos ymmärryksestä.

Toimituskustannukset

Alle 100 € tilauksiin toimituskulut ovat 9,80 €.
101-499 € tilauksiin toimituskulut  ovat 39,90 €.
Toimitusmaksu on ilmainen, kun tilauksesi loppusumma ylittää 500 €.

Toimituskustannukset ovat myös nähtävillä kassalla kun tuotteet on valittu.

Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Manner-Suomeen. Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.
Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Toimitustavat

1.) KOTIINTOIMITUS, Posti rahti

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Kotiinkuljetus ei sisällä lähetyksen sisään-, kerros-, tai uloskantoa eikä asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä. Paketti toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin kunkin tuotetyypin käyttämä jakeluauto pääsee (täysperävaunusta pakettiautoon).

Asiakkaan tulee varmistaa, että tuotteiden saapuessa niitä ollaan vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa kertaalleen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta. Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat Temalille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Tässä tapauksessa loppuosa kauppasummasta palautetaan asiakkaalle.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Nämä kuljetusasiakirjat kannattaa aina säilyttää.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia, tulee toimia seuraavasti:
• ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoittamista siihen on tehtävä mahdollisimman selkeästi kirjallinen merkintä havaituista virheistä
• asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme temal@temal.fi
Ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle.

2.) KOTIINTOIMITUS, Posti kotipaketti

Osa toimitusmyyntituotteista toimitetaan Postin kotipaketin välityksellä.

Tuote toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen arkipäivänä klo 14 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään

saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa postista. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta jakeluyrityksen jälkeen, säilytetään lähetystä postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Nämä toimitusehdot koskevat ainoastaan Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia.

Mikäli tuotteita tilataan Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille, on syytä ottaa ensin yhteyttä temal@temal.fi. Varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.
Tuotekohtaiset, muut toimituspaikan maantieteellistä sijaintia koskevat erityisehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.
Emme toimita tilauksia poste restante -osoitteisiin.

Osalla tuotteista on luvanvarainen asennus

Osa myymistämme tuotteista edellyttää luvat omaavan ammattilaisen tekemää asennusta. Mm. suuri osa myymistämme sähkötarvikkeista on sellaisia, jotka saa asentaa vain rekisteröity sähköalan ammattilainen.

Tiettyjä pieniä sähkötöitä saa tehdä myös asiakas, jos osaa varmasti tehdä ne oikein ja turvallisesti. Sähköasennuksista löytyy lisätietoa Tukesin sivuilta www.tukes.fi, mistä löytyy myös urakoitsijarekisteri. Asiakkaan tulee perehtyä sähköasennusten turvallisuudesta annettuihin lakeihin ja määräyksiin.

Palautus

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain perusteella oikeus, syytä ilmoittamatta, palauttaa verkkokaupassa tekemänsä tilaus 14. päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Mikäli saamanne tuote on rikki tai viallinen tai olette saaneet väärän tuotteen, ottakaa aina ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun temal@temal.fi. Ilmoitus tulee tehdä aina etukäteen 14. päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Takuuehdot löydät täältä.

Suomalainen verkkokauppa