UPPOALTAAT

Uppoallas on tasoon upotettava emaloitu irtoallas. Se on kompakti etenkin pienen tilan pelastaja, jossa on erikoismatala ja tilaa säästävä vesilukko. Allaskupin muoto on allasmallista riippuen pyöreä tai pisaramainen.

Uppoaltaat juhlaväreissä

Nimesimme 100-vuotisjuhlamme kunniaksi uppoaltaamme nostalgisilla suomalaisilla nimillä Usko, Toivo, Into, Helmi ja Lempi. Juhlaväreiksi valikoituivat syksyllä 2019 Habitare-messuilla suuren yleisöäänestyskilpailun voittajavärit mattamusta, roosa ja metallin sävyinen dark iron metal.

Kodinhoitohuoneen keskipiste

Emaloitu allas on kestävä ja helppohoitoinen, joten se sopii hyvin niin kylpy-kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Pienimmät uppoaltaamme ovat kooltaan markkinoiden pienimpiä niin leveydeltään kuin syvyydeltäänkin. Uppoaltaan voi yhdistää DESiGN-kalustesarjaan ja koota mieleinen kokonaisuus, kompakti kaappikokonaisuus tai vaikka koko seinän leveydeltä.

Paikka hanalle

Usko-, Toivo- ja Into-altaissa on hanapaikka valmiina ja pyöreiden Lempi- Helmi-altaiden kanssa hana sijoitetaan suoraan tasoon.  Kaikkien uppoaltaiden toimitukseen kuuluu kromattu PopUp -pohjaventtiili ja ylivuodon kaulus, vesilukko, joustava poistoputki, reunatiiviste, sahaussabluuna ja kiinnitystarvikkeet.

Lempi-allas

Lempi-allas on allasklassikko. Se on symmetrinen ja pyöreä kaunotar, jonka korkea reuna rajaa allastilan kivasti ja pitää roiskeet aisoissa. Raamikkaat reunat tuovat altaalle näyttävyyttä ja Lempi-allas sopii niin korkealinjaisten kuin normaalikokoistenkin kylpyhuonehanojen kaveriksi. Rakkautta on monenlaista ja Lempeä kaksi kokoa, pieni ja iso. Ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm, reunan korkeus molemmissa 5,5 cm

Helmi-allas

Helmi-allas on kuin helmenpuolikas, jonka kompakti koko sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Se eroaa isosiskostaan Lempi-altaasta matalammalla reunallaan, joka tekee siitä hillityn ja huomaamattoman. Helmi-altaan saa kahdessa koossa, ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm.

Into-allas

Into on juhlamallistomme hillitty hurmuri. Into-allas on parhaimmillaan pienissä kodinhoitohuoneissa sulautuen miljööseen ja jättäen tasolle reilusti tilaa. Se on uppoaltaistamme syvin ja soveltuu hyvin pikkupyykin pesuun sekä pesukoneen kaveriksi kodinhoitohuoneeseen. Valmis hanapaikka keskellä.

Toivo-allas

Toivo on todellinen pienen paikan allas, joka koostaan huolimatta maksimoi pesutilan muodollaan. Sen allaskuppi on sama kuin Usko-altaan, mutta ulkomuodoltaan se on kantikkaampi. Toivo-allasta on kaksi kokoa, joista pieni Toivo-allas on malliston pienikokoisin, sen leveys 0n vain 39 cm ja syvyys 30 cm. Valmis hanapaikka vasemmalla.

Usko-allas

Usko-allas on kylpy- tai kodinhoitohuoneen luottopakki. Se ei koolla komeile, vaan sopeutuu tasaisesti tason pintaan tarjoten silti reilun kokoisen allastilan ja mukavan pesukokemuksen. Sen allaskupin muoto mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja syvyys toimii niin pesu- kuin kodinhoitopuuhissakin. Valmis hanapaikka keskellä helpottaa tason puhtaanapitoa.

Samaa sävyä

Uppoaltaankin voi sisustaa vaihtamalla vakiona olevan pohjaventtiilin ja ylivuotosuojan värilliseen. Yhtenäisellä mustalla tai valkoisella väriparilla voi korostaa tai häivyttää altaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa juhlamallistomme kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai krominvärisellä ylivuotosuojalla.

VÄRIT
Helmi-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Pieni Helmi-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Pieni Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Into-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Toivo-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Roosa

VÄRIT
Usko-uppoallas

Valkoinen

Musta

Mattamusta

Dark iron metal

Etsi jälleenmyyjä

Roosa