UPPOALTAAT

Uppoallas on tasoon upotettava emaloitu irtoallas. Se on kompakti etenkin pienen tilan pelastaja, jossa on erikoismatala ja tilaa säästävä vesilukko. Allaskupin muoto on mallista riippuen pyöreä, pisaramainen tai kantikas.

Kodinhoitohuoneen keskipiste

Emaloitu allas on kestävä ja helppohoitoinen, joten se sopii hyvin niin kylpy-kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Pienimmät uppoaltaamme ovat kooltaan markkinoiden pienimpiä niin leveydeltään kuin syvyydeltäänkin. Uppoaltaan voi yhdistää DESiGN-kalustesarjaan ja koota mieleinen kokonaisuus, kompakti kaappikokonaisuus tai vaikka koko seinän leveydeltä.
Tarkista erillisen altaan sopivuus kalusterunkoon oheisesta taulukosta. 

Paikka hanalle

Usko-, Toivo- ja Into-altaissa on hanapaikka valmiina ja pyöreiden Lempi- Helmi-altaiden kanssa hana sijoitetaan suoraan tasoon. Kaikkien uppoaltaiden toimitukseen kuuluu kromattu PopUp -pohjaventtiili ja ylivuodon kaulus, vesilukko, joustava poistoputki, reunatiiviste, sahaussabluuna ja kiinnitystarvikkeet.

Asennetaan tason alle

Onni on allas, joka asennetaan tason alle. Se sopii käytettäväksi komposiittitason kanssa niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseen. Moderni ja linjakas Onni- allas vapauttaa tasolle tilaa ja helpottaa puhtaanapitoa.

Lempi-allas

Lempi-allas on allasklassikko. Se on symmetrinen ja pyöreä kaunotar, jonka korkea reuna rajaa allastilan kivasti ja pitää roiskeet aisoissa. Raamikkaat reunat tuovat altaalle näyttävyyttä ja Lempi-allas sopii niin korkealinjaisten kuin normaalikokoistenkin kylpyhuonehanojen kaveriksi. Rakkautta on monenlaista ja Lempeä kaksi kokoa, pieni ja iso. Ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm, reunan korkeus molemmissa 5,5 cm.

.

Into-allas

Into on 100-vuotisjuhlamallistomme hillitty hurmuri. Into-allas on parhaimmillaan pienissä kodinhoitohuoneissa sulautuen miljööseen ja jättäen tasolle reilusti tilaa. Se on uppoaltaistamme syvin ja soveltuu hyvin pikkupyykin sekä pesukoneen kaveriksi kodinhoitohuoneeseen. Valmis hanapaikka keskellä.

.

Toivo-allas

Poistunut malli (Outlet). Pieneen tilaan sopiva Toivo-uppoallas maksimoi muodollaan pesutilan, huolimatta pienestä koostaan. Sen allaskuppi on sama kuin Usko-altaassa, mutta sen ulkoreunat ovat kantikkaammat. Toivo-allasta on kaksi eri kokoa, joista pieni Toivo-allas on malliston pienin. Sen leveys on vain 39 cm ja syvyys 30 cm. Hanapaikka on altaassa vasemmalla. 

 

.

Usko-allas

Poistunut malli (Outlet). Usko-allas on kylpy- tai kodinhoitohuoneen luottopakki. Se ei koolla komeile, vaan sopeutuu tasaisesti tason pintaan tarjoten silti reilun kokoisen allastilan ja mukavan pesukokemuksen. Sen allaskupin muoto mukailee käsien luonnollista pesuasentoa ja syvyys toimii niin pesu- kuin kodinhoitopuuhissakin. Valmis hanapaikka keskellä helpottaa tason puhtaanapitoa.

.

Helmi-allas

Poistunut malli (Outlet). Helmi-allas on kuin helmenpuolikas, jonka kompakti koko sopii niin kylpy- kuin kodinhoitohuoneeseenkin. Se eroaa isosiskostaan Lempi-altaasta matalammalla reunallaan, joka tekee siitä hillityn ja huomaamattoman. Helmi-altaan saa kahdessa koossa, ison altaan ulkomitta ø 40 cm, pienen ø 35 cm.

Samaa sävyä

Uppoaltaankin voi sisustaa vaihtamalla vakiona olevan pohjaventtiilin ja ylivuotosuojan värilliseen. Yhtenäisellä mustalla tai valkoisella väriparilla voi korostaa tai häivyttää altaan ominaisuuksia. Metallinhohtoa altaaseen saa juhlamallistomme kullan- tai pronssinvärisellä pohjatulpalla tai krominvärisellä ylivuotosuojalla.

VÄRIT
Into-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Pieni Lempi-uppoallas

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Helmi-uppoallas

 

Poistunut malli (Outlet)

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Pieni Helmi-uppoallas

Poistunut malli (Outlet)

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Toivo-uppoallas

Poistunut malli (Outlet)

Valkoinen

Musta

VÄRIT
Usko-uppoallas

Poistunut malli (Outlet)

Valkoinen

Musta

Kaikki allaskalusteet valmistetaan Suomessa, kalusteet Nakkilassa ja emalialtaat Järvenpäässä. Niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämät Avainlippu- ja Design from Finland -merkit.